tirsdag, april 28, 2009

Og der kom den.

Årets forkjølelse.

26 kommentarer:

S sa...

Ser ut som du er beredt til å kjempe, da! ;-) Riktig god bedring. *klem*

Hanne sa...

Uffda. God bedring!

Ragnhild sa...

God betring, kjære Glamourbibliotekar! Du har valt ut gode hjelpemiddel, ser det ut til. Dei gjer nok susen!

Ciccel sa...

Uff, da er vi i samme båt... God bedring. Av gode råd som ikke virker er iskrem min favoritt :)
klem

MillaCamilla sa...

Håper det ikke er svineinfluensa;) Neida, dårlig gjort å spøke når du er syk. Synes bare mediene har tatt litt av mtp svineinfluensa, da de kanskje skaper mer hysteri enne de som godt er. Har alle glemt SARS og fugleinfluensaen? Jeg bodde i Australia under SARS-utbruddet og i Sydney tok det virkelig av på flyplassen pga alle tilreisende fra Asia-landene. God bedring til deg og god bedring til mediene:)

Alt godt sa...

Eg er akkurat ute av min, berre litt surklande hoste sit att. Det er liksom noko ein må igjennom, det der.

Mari - Escape In A Book sa...

Riktig god bedring!Ser ut til at du var godt forberedt på årets forkjølelse.

Juristen sa...

God bedring:-) Fordelen med å være syk, er at man kan med god samvittighet kan pusle rundt og slappe av- gjør det! (Juristen er aldri syk, og ønsker en lovlig undskyldning for å gjøre nettopp slikt;-))

Husk forresten at honning ikke må kombineres med vann varmere enn 40 grader, hvis man ønsker å utnytte dens lindrende virkning!

Ellmine sa...

Det er kanskje akkurat det som hører med nå på våren, er ikke helt 100% selv, når man så har bekjempet basillene kan man gå en varm og feberfri sommer i møte=)

Fornuftig forsker sa...

Da er vi i samme båt. Det er pyton, men det går faktisk over. Litt uenig med MillaCamilla, iskrem er kjempegodt, men jeg blir faktisk bare enda tettere i nesen og bihulene av det. Så jeg pleier å sverge til te og rosinboller i stedet, og gjerne noen pene blomster, selvfølgelig innkjøpt av noen andre. God bedring, Glamourbibliotekar! Håper du kommer deg fort.

Fruen sa...

Min mors vidunderkur mot ALT (kjærlighetssorg, kviser, støle muskler, vondt i halsen, feber, vannblemmer, generell uopplagthet) var alltid - og er fortsatt - : Gå og legg deg!

Så sov godt, kjære Glamourbibliotekar, og la kroppen din sloss i fred mot ulumskhetene:-) Det er drit kjedelig å være sjuk, men det går over og du styrker immunforsvaret ditt. Heia heia!

MillaCamilla sa...

Hmmm ikke for å kverulere, men jeg anbefalte ikke iskrem, da melk ikke akkurat stimulerer til slimløsning, det var nok en av de andre "kommentatørene" :) Men iskrem er sikkert lindrende på sår hals:)

L sa...

God bedring. Slapp av under dyna med pastiller og god musikk

Fornuftig forsker sa...

Å, sorry, MIllaCamilla, jeg er dessverre en blingser av natur og så først nå at jeg tilla deg meninger om iskrem som du ikke har :) Beklager.
Nå fikk jeg faktisk veldig lyst på iskrem.

die Studentin sa...

Kom til å tenke på deg i dag då du har nemnt fleire gonger at du les Trolldomsfjellet av Thomas Mann! I morgon skal eg til heimbyen hans, Lübeck og kanskje også innom Thomas Mann-museet! Det ligg an til å bli ein dag i Glamourbibliotekarens ånd. :)

Ynskjer deg god bedring. Kanskje litt Niederegger-marsipan kunne ha hjulpe på helsa?

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle gode ønsker! :) Tar det helt 100% med ro i horisontal stilling på sofaen, pysjkledd og med tekoppen i umiddelbar nærhet til enhver tid.

koldfru sa...

God bedring :)

fru Storlien sa...

God bedring fra en lidelsesfelle!

Kirsti sa...

Kjerringa (den moderlige, omsorgsfulle men dog praktiske) i meg våkna da jeg så forkjølelsesarsenalet ditt. Det så utmerket ut, men hvor er kvitlauken? Jeg leste et sted at ett fedd i hvert nesebor visstnok gjør underverk. Om ikke annet så kan det virke løsnende på latteren.

Bænkers mot hoste -jeg VET jo ikke om du har den forkjølelsen som har husert i trøndelagen, vi har fått utdelt hostekuler rundhåndet - er å smøre brystkassen med kamferolje. Da bi´ de´stillt.

Et argument for å la være er jo at en kan få trent magemusklene hvis man hoster masse.

Litt oppmuntring på tampen:
En "author unknown" sa "Bread and water can so easily be toast and tea." Og det er du så god på!

Kos deg med film og hvile. Og god bedring!

Ikkesnufsen hilsen Kirsti. (Nylig forkjølelsesrestituert)

Glamouroversetteren sa...

Skivet ingefær, varmt vann og honning!
Det funker mot det meste. Og så smaker det godt.
God bedring!

glampl. sa...

Huff da! Da blir det nok noen rolige dager på sofaen, og kanskje en film eller en god bok:)
Jeg har funnet ut at det eneste som hjelper er influensavaksine for min del selv om jeg tar den av andre årsaker. Har ikke vært forkjølet etter at jeg begynte å ta vaksinen.
God bedring til deg!

Anonym sa...

Der så det ut som du hadde funnet frem hardskytsen:-)
Det gleder et helsefreak-hjerte å se at remediene ikke inneholder verken melk eller sukker overhodet.

Riktig god bedring til deg!

..og husk: det ER lov å synes synd på seg selv;-)

Takk til Kirsti for en god latter, forresten!

Valkyrie sa...

Et sikkert vårtegn! jeg er også noe redusert for tiden, men har greid å gå på jobben. Dyna frister nok mer, men det er så mye å gjøre på jobben nå at jeg ikke har tid til å være syk...

God bedring til deg!

Anonym sa...

Håper du blir frisk snart. Her snufses det dagen lang pga. pollenallergi men heldigvis slipper man feberen da.
Hilsen Amateurmamma

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk til dere alle! Én ting er å ligge inne når det er overskyet og litt regn, men når det er strålende vær og meldt nærmere tjue varmegrader... dette blir en prøvelse på mange måter :)

Anonym sa...

Huff, så dumt!
Håper det går fort over, nå som det er vår og sånn. Nesa mi renner også over, men jeg tror det er allergi. Jeg håper det. Jeg har vært så mye syk i år, at det går faktisk ikke an å få en forkjølelse til.

Populære innlegg