tirsdag, april 14, 2009

Snart er det helg igjen!


Velkommen tilbake til hverdagen, kjære lesere! Glamourbibliotekaren har levd landlig i påsken, gjort hagearbeid, hengt ut hvite nyvaskede gardiner i vårvinden, plukket blomster og sanket fregner på sin nese - og er herved tilbake i byen og klar til å kaste seg over bunkene med jobb som ligger og venter. Tekanna er full, og Mozart sørger for en myk start på rutinene.

Klar ferdig gå! Og vi er i gang. 

 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Når man er i mammapermisjon glir ukedager og helger over i hverandre. Min lille prins våkner klokken fem og da er man pent nødt til å stå opp. I juni begynner jeg å jobbe igjen.
Har Glamourbibliotekaren noen tips om hvordan man kan få en dæsj helgefølelse i de andre dagene også?
Hilsen Amateurmamma

fru Storlien sa...

Det er nesten deliig med hverdag igjen!Her er det også musikk, operasvisker, og kaffe og systua er nyvasket og klar for 17.mai-innspurt. og til amateurmammaen - ta en god dusj når prinsen sover, legg pen sminke og bruk sovetiden på deg slev. Og når du begynner å jobbe igjen, det er helt himmelsk å spise lunsj en halvtime uten å bli forstyrret!

glamouringeniøren sa...

Nysnø og knallsol gir meg ønsker om at ferien ikke skulle være slutt :(

Jaja, bare å hive seg rundt, åkke som!

Jenny B sa...

Tack för uppmuntran! Ja, snart är det helg igen... Det var så skönt med påskhelg, och att få rå om sin tid själv. Litet tråkigare att vara tillbaka på jobbet, även om jag gillar mina kollegor. Men nu är det ju bara fyra dagar kvar till helgen. Tack för påminnelsen!

Glamouroversetteren sa...

Det var en deilig påske med vårsol, blåveis, hvitveis, utendørsmiddag i solen påskeaften (jo, jeg lyver ikke) og fred og ro. Nå offisielt avsluttet i og med at jeg akkurat spiste siste rest av en sjokoladepåskehare akkompagnert av en kopp kaffe. Men det er fortsatt vår i luften :D

Randi E sa...

Har hatt en herlig påske på landet. Var faktisk så godt at jeg har planer om å dra tilbake til helgen igjen. Våren er min absolutte favoritt årstid:)

S sa...

En fin påske er overstått, og mildværet gjorde at våren kom litt brått her nord. :-) Det er herlig og gir masse energi! Forøvrig går det stadig opp for meg hvor godt jeg trives i jobben, når jeg synes det er greit å starte opp igjen etter noen fridager. Selv om det også er litt kjipt at sønnen først i morges skjønte dette med å sove lenge...

Alt godt sa...

Vi har hatt ei kjempefin påske i Danmark, mellom Helsingør og København. Stort fint hus som vi bytta til oss mot eit hus på vestlandet.

På programmet hadde vi sykkeltur til Lousiana, Tivoli og tur i spøkelsesgangane på Kronborg slott pluss masse god mat og drikke. -Og det var i Danmark sola var - fem dagar i strekk! Eg er solbrent på ryggen!

HildeSofie sa...

Våren er fantastisk! Følelsen av å våkne mer og mer etter som solen stiger høyere på himmelen og trærne sakte blir grønnere er ubeskrivelig. Jeg er et vår- og sommermennesker, uten tvil :)

Påsken var strålende, en hel uke ekstra med ferie i forkant gjorde at jeg nå har fulle batterier - så nå er det bare å gå løs på alt som venter av prosjekter, møter og planer!

Populære innlegg