mandag, mai 18, 2009

Fritt for...

...å bo i dette lille røde badehuset hele sommeren. 

Nå ser jeg plutselig at jeg har foreviget to rådyr også, vanskelig å se på et såpass lite bilde - men de er der! Mellom den hvite flaggstanga og det knall-lysegrønne treet som er litt bak badehuset. To små brune prikker! De kunne blitt mine husdyr? 

9 kommentarer:

Camilla sa...

Oi. Hvor er dette

koldfru sa...

Hvilken idyll! Og siden jeg ikke vet hvor badehuset ligger, er det heller ingen fare for at jeg dukker opp, pælmer deg ut, og overtar paradiset. :D

Juristen sa...

Juristen føler et tvingende behov for å påpeke at det faktisk er byggeforbud i 100-metersbeltet ved sjøen! Forhåpentligvis er denne idyllen din bygd før dette forbudet.. (Og selv besitter jeg selvsagt et landsted bygd maks 7 meter fra svaberget;-))

Glamourbibliotekaren sa...

det er jo ikke mitt, da :D
Jeg så det bare en dag og syntes det var så søtt.

Alt godt sa...

Rådyr er søte, men det er ikkje utan grunn at dei går under betegnelsen stylterotter. Dei et blomar med dei klarer, særleg vårlege løkvekstar er dei glade i. Har du rådyr der du bur kan du berre gløyme å ha tulipanar, påskeliljer, krokus og andre blomstrande vårteikn. Dessverre.

Jenny B sa...

Oj, vilka gnälliga kommentarer det kan komma på en enkel, trevlig sommarbild! Jag tycker det ser härligt ut, jag.

Juristen sa...

Det går helt fint å kombinere rådyr og løkblomster, bærtrær etc.! På det tidligere omtalte landstedet er det iallfall ikke problematisk, så kos deg med rådyrene dine, du!

Glamourlektoren sa...

Tærne i vannet og det enkle sommerliv gir ro i sjelen!

Sofia sa...

Hmm, jag vill ha stugan, sambon vill ha loftet. Var hittar man en pyttestuga med loft?

Populære innlegg