søndag, mai 24, 2009

A Prairie Home Companion (2006)


Robert Altmans siste film på NRK2 i kveld kl. 22.45! A Prairie Home Companion, en fiktiv historie om livet backstage i USAs mest populære (og nedleggingstruede) radioshow. Meryl Streep og Lily Tomlin synger country, Virginia Madsen er med, Tommy Lee Jones, Kevin Cline.. Se den! Jeg så den bare uker før Altman døde i 2006. Han er dypt savnet. 

8 kommentarer:

Katrine sa...

Tiltredes! Jeg så den også på kino i sin tid, og har med hell kjøpt dvd'en i gave. Ordentlig myldrete kosefilm:-)

Anonym sa...

Lurte på om du kunne gi meg noen tips i forbindelse med kjolejakten min. Jeg er nemlig invitert i bryllupsfeiring, vel, til kveldsfeiring, til et nabopar. Og jeg aner ikke hva slags kjole man bruker til slikt, det er jo ikke selve bryllupet, så fullstendig formell trenger den ikke være. Men jeg ønsker jo gjerne å se ut som jeg passer inn og ikke skal ut på byen og drikke. Hva slags design og farger ville du anbefalt?

Tusen takk!

Mvh nasita

Kaisa sa...

Så også denne på kino da den kom. Veldig søt film, med noen stilige tvister.

koristen sa...

Fine fine filmen :-) jeg husker vi dumpet inn på den helt tilfeldig og fikk en deilig opplevelse :-)

Hilde i nord sa...

Den var like deilig å se i går som tidligere! Dette er en film uten ups and downs, men som er et eneste høydepunkt kontinuerlig helt fra starten til The End...

Renée sa...

Kan noen hjelpe meg? Jeg så den fantastiske første del av Selma og Sophie (Selma Lagerlöf)på nrk1 igår kveld. Andre og siste del kommer mandag om en uke. En venninne av meg fikk ikke sett den, stakkars (!!), og jeg vil så gjerne at hun ser første del før vi skal se andre og siste del i fellesskap. Noen som vet når/ hvor/ om den sendes i reprise? Jeg har forsøkt å finne ut av det, men dessverre ikke lykkes så langt..

Glamourbibliotekaren sa...

Renée: Såvidt jeg kan se, går den ikke episoden i reprise.. kommer sikkert igjen i sin helhet før eller siden!

Glamourbibliotekaren sa...

Nasita: En fin sommerkjole! Kanskje en lang blomstrete sak? Noe sånt? Ikke nødvendigvis akkurat den, men kanskje noe i den stilen. Lykke til!

Populære innlegg