lørdag, juni 13, 2009

En sånn burde man ha

Se så fin sykkelkurv de har på Indiska!

Jeg har arvet en fin gammel damesykkel (med slik netting over halve bakhjulet så man kan sykle i kjole), veldig pent brukt, men som må repareres før den kan tas i bruk. Pedalene går ikke rundt! Også har jeg en tung rusten hybrid-sak fra midten av nittitallet som har stått ute i snøstorm og monsunregn - den må kanskje få lov til å gå av med pensjon snart. Også fikk jeg en superlekker lyseblå Gary Fisher-sykkel til bursdagen min for et par år siden, og den er så fin at jeg ikke tør å sette den fra meg noen steder. Indiskakurven passer nok kanskje ikke helt til den.

Jeg hadde en sykkelkurv da jeg gikk på bibliotekskolen. Den var ikke så veldig dyp, men desto bredere. En dag la jeg Dewey, Normarc og katalogiseringsreglene oppi der, tråkka i vei, og vingla som Lotta fra Bråkmakergata på Fru Bergs sykkel. Tung last i en lav kurv på styret anbefales ikke! Jeg har mer tro på denne fra Indiska.

2 kommentarer:

Alt godt sa...

Sånn ønskar eg meg og! Eg hadde ein fin svart kurv, men festet var øydelagt så eg festa den med strips. Trur du ikkje ein dust brukte lighter, og smelta av stripsa - og tok kurven? Så neste gong blir det metallklemmer av solid type. Folk tek det mest utrulege. Eg saknar veldig å ha ei slik korg, mykje betre enn posar hengande på sidene.

Princess of many sorts. sa...

Dette må jo være en kjempe ide får oss som bor i byen, og alltid forsøker og finne nye og billigere grønnsakbutikker.
Jeg får min del holder en knapp på den i Homannsbyen.
Fordelen med denne er at jeg/du ikke behøver å miste armene mens du bærer:)
Ha det gøy på sykkeltur:)

Forresten "All the Presidents men" kan bestilles på Videonova på Majorstua - in case du ville vite.Har allurat gjort det!
SoulPrincess over og ut.

Populære innlegg