tirsdag, juni 30, 2009

Fløyelskveld (bilder fra i går)

Når det er over 30 grader ute og minst 40 inne, bør man stikke ut til kysten/fjorden/vannet der det ikke er så vindstille som i den trykkende byen. Man kan f.eks. stappe full en tupperwareboks med deilig salat med avocado, nektariner, koriander, lime og sitron og økologiske cherrytomater, og frese avgårde. 


Første solnedgangbilde: Ser dere den regnbueflekken til høyre? Er det fordamping på gang? Den speilet seg også i vannet, nesten som to soler. (Fake) Ray-bans i solnedgangAndre solnedgangbilde. En av mange båter som gled forbi. Båt skulle man hatt på slike kvelder!Siste solnedgangsbilde: Er det ikke rart - på bilder minner det bare om småtacky postkort og plakater med kvasireligiøse visdomsord fra åttitallet - men i virkeligheten er det jo magisk. Et eksempel på hva et kamera sjelden kan fange. 

3 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

For en herlig kveld i bilder :) Ser ut til at du så en halo rundt sola:
http://retro.met.no/met/met_lex/g_k/halomedbisol.html

Mari sa...

Haha, veldig ulikt Hukodden, der vi var i går. Engangsgrillrøyken lå som et teppe over barn og bolere alike. Men havet er vakkert uansett.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Det kan hende! Interessant!

Mari: Ja, virkelig! Og hvis man setter seg på østsiden av fjorden, får man jo hele solnedgangen også. Jeg anbefaler hele området mellom Hvervenbukta og Ingierstrand om man ikke tenker å bade veldig mye (litt bratte berg ned til vannet enkelte steder) - der kan man sitte relativt i fred hele kvelden! Varme svaberg, sval vind, vakker utsikt.

Populære innlegg