fredag, juni 19, 2009

Glamorøs fredag

God morgen! Etter en særdeles hektisk arbeidsuke blir det fint med helg! Sommerfredagsstemningen er på plass etter en spasertur i morgensol med Al Jarreau på øret, og ellers beveger jeg meg rundt i en sky av The Different Companys Un Parfum de Charmes & Feuilles, kaotisk hår, samt et én-euros-secondhand-silkeskjerf fra Paris med hunder (!) på. (Og ender. Og en hund med en død and i munnen. Med andre ord et jaktskjerf)

Også er det jo midsommar hos våre naboer i øst, ha en fin feiring alle der borte over grensa!

Nå skal det jobbes i omlag åtte timer, bl.a. med orgelmusikk av Messiaen - SÅ er det ordentlig helg! God fredag alle sammen! Og dermed er vi i gang!

21 kommentarer:

Henrikka sa...

Er jeg først? Guri. Glamouren kommer først i morgen kveld med temafest: A Day at the Races, Ascot-style. Med andre ord litt corny glamour siden det er påbudt med hodeplagg, og Ascot-hatter er jo ikke helt ordinære...

HildeSofie sa...

(Er jeg først ute?)

God morgen!
Det er sommer i Tigerstaden, og en aldeles deilig fredag.
I dag skal jeg pynte kake til morgendagens venninnebryllup, og stryke bunadskjorte og forkle, og ellers glede meg til en strålende fin feiring sammen med fine folk imorgen.
Det er igrunnen alt jeg har av planer for helgen - men det er jo slett ikke lite!

Dagens glamour består i sort bukse, rød og rosa tunika, og en kort, sort knytejakke over. Røde knapper i ørene, og på halsen lukter jeg av Miracle, som nesten har blitt fast fredagsparfyme :)

Ha en strålende helg alle sammen!

Sulvis sa...

Glamorøs fredag i form av sol! Sommerlønsj med kolleger! Flagrende gevanter og søte sandaler! Og dagen skal avsluttes med to glass rosévin i kveldssol. God helg!

Nanne sa...

Rolig start på dagen i dag med morgenkaffe sammen med kollegaer:) Nydelig, varmt vær her på Helgelandskysten i dag, så antrekket er caprijeans, lys blå kortermet omslagsbluse, sølvballerinas (de er så gode å gå i at jeg bruker dem nesten hele tiden)og mine yndlingsøredobber i sølv. Glemte parfymen i dag, men det får så være! Helga skal brukes til å stelle i heimen - pass av ferierende venners hund er koselig men gjør det nødvendig med litt hyppigere renhold:)

God helg alle sammen!

Husmorvikaren sa...

God morgen!
Glamourfaktoren kommer sterkere utover ettermiddagen, her skal nemlig ordnes til Prinsessebursdag først. Storinnrykk ventes kl 17 og da blir det rosa tunika, smykker laget av verdens beste 9-åring, Diorshow, Guerlain solpudder og Versense fra Versace (er blitt trofast mot den nå....).
God helg!

TerraDiva sa...

God morgen! Deilig med helg,ja. Skal på jobbseminar i formiddag og har iført meg beige linkjole/tunika med sorte tights/topp under + høye men komfortable hæler kjøpt i NY.Chanels Coco Mademoiselle duft, og diskret makeup.I ettermiddag skal leiligheten støvsuges og vaskes sammen med Mannen.I morgen formiddag skal vi ut å leke med hundene våre sammen med venner på to og fire bein. Lunch hos oss etterpå.Søndagen håper jeg på en fin tur i sommervær. God helg!

Grace sa...

Ordentlig glamorøs fredag på meg – for første gang på lenge: Sola skinner og jeg har på meg grønt yndlingsskjørt fra Paris matchet med sort, kortermet skjorte og sorte, høyhelte sandaler. Matchet med røde lepper, røde negler, venninnegave dinglende i ørene og Yves Rocher syrinduft føler jeg meg riktig så fredagsglamorøs. Ser frem til en knallhelg: I ettermiddag kommer kjæresten hjem etter to uker i Paris og i morgen er det bryllup for gode venner.

God helg alle!

Fornuftig forsker sa...

Glamourfaktoren er stigende her - grønt skjørt (norsk design!), grønne øredobber og høyhælte sandaler. Og en litt anonym t-skjorte som er det eneste som matcher skjørtet. Le premier figuier bak øret. Dagen begynte glamorøst med rolig morgen med toåringen og fortsatte glamorøst med en prat med gode kolleger ved kaffemaskinen. Helgen blir av typen "alene med toåringen" og dermed ikke særlig glamorøs, men svært trivelig, håper jeg. Og den som tilbringer helgen alene med toåringen, har alltid anledning til å åpne en flaske Chablis og ta et glass hver kveld - slik er husreglene. Det er ihvertfall glamorøst! Så får man heller legge seg kl 21.

Anonym sa...

Fredagsglamouren hos meg kom i form av å våkne nesten uthvilt, med blå himmel såvidt synlig over hustakene. Skjørt, fine sko og Chanel-parfyme hjalp også. I kveld skal jeg være med på bursdagsfeiring av venners venner, og resten av helga skal være roooolig - lesing, soling, litt møbeltitting og slikt. Også skal jeg trene og gå tur i marka! Gode greier!

Have a good one!

Jenny B sa...

God förmiddag! Jag är alltså en lycklig svensk som har ledigt idag på midsommarafton, vilket jag glömmer varje år så att det blir en glad överraskning.

Jag har just ätit en lugn frukost, och eftersom det är litet soligt kanske jag kan sätta mig i parken och läsa. I eftermiddag skall jag hem till några trevliga bekanta och fira midsommar med 80-talsmusik.

Ha det bra, allesammans!

glamouringeniøren sa...

Her er det også hektisk, alle sosiale aktiviterer har havnet i samme uke :) Men jeg klager ikke, sola skinner og det er fantastisk fint vær!
Startet dagen rolig med lang tur med hunden i sola og et par timer hjemmekontor. Nå har jeg kommet meg til det ordentlige kontoret, iført hvit sommerbluse, jeans og dufter av min nye Hermes Un Jardin Apres La Mousson. Deilig :)
Helga står i aktivitetenes tegn, kanskje kan jeg sette meg ned i sofaen søndags kveld en gang...

Ha en flott helg alle sammen!

Epicureatricen sa...

Glamorøs fredag startet deilig og tidlig med vandring gjennom en morgenstille Kongens Have og kaffe på cefé med min kjære. Antrekket er også glamorøst, med kjole og nye Pedro Garcia ballerinaer. Nå står det på jobbsøking (har heldigvis minst en veldig spennede jobb å søke på) før middag og kino med en venninde i kveld. Resten av helgen blir også bra, ikke minst pga. besøk av min søster på søndag.

God helg!

S sa...

Kom hjem sent i går kveld etter noen dager i hovedstaden, og føler meg vel først og fremst trøtt. Ikke så veldig glamorøs i dag, men smykke i halsen fresher litt opp. I morgen skal vi i bryllup, så jeg håper det flotte været holder seg.

glamourlegen sa...

Litt selvmedlidende denne fredagen siden jeg straks skal på 19-timers nattevakt hvor jeg mest sannsynlig kan glemme alt som heter mat/søvn/toalettbesøk, men det er ikke så synd på meg likevel. Hadde nemlig verdens mest glamorøse TORSDAG i går! Kjæresten (som er et mirakel på kjøkkenet, hurra hurra) lagde deilig middag som vanlig, men i går også akkompagnert av boblende rosévin og hjemmesnekrede jordbær daiquiris. Og i morgen skal vi danse løs på Blå.

God fredag, god helg, og trevlig midsommar!

wine-fueled narcissism sa...

God formiddag!

Dagens glamour: Park, pledd, sol, ny sommerkjole, De Velvillige, Haugtussa, Love for three oranges på øret, iskaffe og matpakke med hjemmebakt gulrot- og pistasjenøttebrød. I kveld skal jeg pakke for Hovefestival, og ta et glass vin i godt selskap.

Håper dere får en deilig dag!

koristen sa...

Solen skinner, det er glamorøst i seg selv :-) Antrekk dongeribukser, søt og hvit topp, nydelig silkeskjerf i blåtoner, arvet gullring med aquamarin er det glamorøse innslaget. Dessuten Chanel no 5 Sensual Elixir bak øret. Også starter to ukers sommerferie klokken 16 idag :-) God helg og god sommer til alle!

tonje sa...

Glamorøs fredag er så fint! Jeg har hengt med lillesøster på biblioteket, så kom nettopp hjem med seks bøker. Dagens lille ekstra består av korallfarget neglelakk, fine øredobber og nyinnkjøpte peoner. Jobbmøte i kveld. Resten av helgen satser jeg på å sitte på verandaen med en bok. Nydelig.

Randi E sa...

Her er det glamorøs fredag på kontoret. Har på meg turkis sekstitalls kjole og brune sandaler. I ørene har jeg perleøredobber. Her blir det jobbehelg, så har ingen andre planer enn å slappe av når jeg kommer hjem. God helg. Kos dere i solen dere som kan:)

Alt godt sa...

Eg er seint ute i dag, det har vore hektisk på alle måtar. Møte på føremiddagen, i blodbanken og så på avslutning for avtroppande rektor, så kakegreier på jobb før eg måtte få ut masse viktig post før "stengetid".

Dagens glamour er lett tropisk, med Deseo på halsen, ein lekker, litt glinsande støvete rosa leppestift og kvit tunika med hekleinnslag over korte jeans.

Helga blir roleg, viss alt klaffar blir eg heilt åleine heime, og kan slappe av med å rydde opp etter strålande fest med kollegaer i går og elles ingenting. Eg skal eigentleg på fest med Morgenbladet på operataket i kveld, men eg får sjå om eg orkar. Ha ei god helg alle saman, og særleg bibliotekaren!

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld!
3. dag på stand på en konferanse for programmerere i Oslo i dag, så antrekket var deretter. Blå topp under orange jobb-logo-t-skjorte, hvite linbukser og hvite MBT-sko. Rakk ikke å få på noe sminke i dag.
Planer for helga: Kjøre min kjære til flyplassen, han reiser til USA på konferanse. Jeg skal reise etter på torsdag! Kanskje middelalderfestivalen, kanskje bare være hjemme?

Glamourlektoren sa...

God glamorøs fredagskveld! Sommerlunsj på jobb i dag - stilte i hvite, vide linbukser og hvit/turkis/eplegrønn tunika samt noen forsiktige pift av White linen. Og vannfast mascara, siden to svært gode, mannlige kolleger går av med pensjon :( I helgen skal jeg gjøre sommerrent i 50-tallshytta ved Oslofjorden, høre på radio og kanskje ta årets første bad på søndag, når det er meldt bra vær. Kjenningsmelodien til Reiseradioen nå, så er det virkelig sommer! (Har ikke hørt den ennå i år)

Populære innlegg