fredag, juli 31, 2009

Glamorøs fredag


God morgen!

Fullt hus, familie og nevøer overalt, selskap med samtlige kusiner og fettere i aften, tennis i hagen og madrasser på gulvet. Kveldens antrekk blir nok denne. Det er alt jeg rekker å si nå, ha en fin dag alle sammen!

28 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Grå høststemning ute, men hva gjør vel det? Varm te i koppen, nyheter i bakgrunnen, og jeg har unnet meg et par gode sjokoladecookies i dag :)
Antrekket er regnværsvennlige jeans, grå tynn genser og en grå myk cardigan over. Sort skjerf med rosa blomster rundt halsen, og Elisabeth Ardens Youth Dew i nakken.

Helgen dreier seg om kun én ting, nemlig å pakke sammen mine eiendeler, for om en uke flytter jeg sammen med kjæresten min!

God helg til alle!

glamourlegen sa...

God morgen, og god fredag!

Har ikke hatt helgefri på en stund, så denne fredagen var svært etterlengtet. Sliten (og noe amper, irriterende med kollegaer som bader seg i parfyme og etterlater seg stinkende matrester på vårt felles kontor, argh!), men det skal ikke få ødelegge fredagsfølelsen.

Erika F øyenskygge og Dior mascara, nøytral lipgloss i lommen, og übersexy støttestrømper for å holde ut til arbeidsdagens slutt.

Dagens glamourdrypp er følgende: kjærestekjøpte billetter til Chanel på Gimle lørdag kveld! Da skal perlene på, og Rouge Noir til neglene står klar.

God helg alle sammen!

S sa...

Høres ut som en hyggelig helg du har foran deg, glam-bib! Ikke så mye glamor her i dag - er rimelig casual kledd da jeg skal direkte på camping-tur med familien og noen gode venner. Og selv om destinasjonen er bestemt, så er det lite annet som er planlagt og det kjennes deilig.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

Haha, Estee Lauders Youth Dew, selvsagt :)
Stod mellom den og Elisabeth Ardens Fifth Avenue imorges, og havnet på den første. Men hjernen min koplet dem sammen i stad :)

Anonym sa...

Det er vel ikke den mest glamorøse av fredager, for som Hilde Sofie skal jeg også flytte - men jeg flytter i dag! Som vanlig er jeg litt på etterskudd, men jeg prøver å holde skuldrene på plass.

Men en god kopp kaffe og Morgenbladet var en fin start på dagen. Og imorgen våkner jeg opp i mitt nye nabolag! Resten av helga går med til utpakking og vasking, samt feiring av venninne som har rund dag :D

Epicureatricen sa...

Jeg kan også gjøre det kort - fredagens desiderte glamorøse høydepunkt er middag og overnattning på Falsled Kro (www.falsledkro.dk) hvor fantastisk mat og vin samt nydelige omgivelser uten tvil venter!

God helg!

Maria sa...

Min helg handlar dessvärre om något så oglamoröst som resttentaskrivande, men jag försöker höja glamourfaktorn med hjälp av Rosines Ecume de Rose, pärlor i öronen och en nystickad basker i älsklingsgarnet Rowan Cocoon på huvudet.

(Det är lite småkyligt här.)

God helg allesammen!

nuigurumi sa...

Siste dag i sommerjobben, jeg publiseres på mandag og synes det er glamourøst nok til å veie opp for at jeg har oppdaget hull i skoen min og at jeg har tråkket ned falden på buksen min. Dagens bittelille glamourfaktor er Mac Mineralize Blush, som er akkurat så skimrende at jeg blir ekstra glad, og akkurat så lite pigmentert at jeg ikke ser ut som en fredagsklovn:)

Bente sa...

Nok en grå feriedag på Østlandet; jeg kler meg så glamorøst som været tilsier - med grønne slagstøvler og blå regnkåpe. Dog hjelper det litt med nyvasket hår og min nyinnkjøpte Acqua Di Bolgheri fra Toscana bak øret.

God fredag!

Elisabeth B sa...

Hurra for glamorøs fredag! Foreløpig er jeg i pysjbukse og singlet, men det varer ikke lenge. Halv ni var det 21 grader ute, sola skinner fra overveiende blå himmel og temperaturen er fortsatt på vei opp – alle dører står åpne her. Har en fridag og unnet meg en sen frokost; hjemmelaget grovbrød (lykke!), et glass mel, og til sist en kopp med urtete fra Lofoten. Føles glamorøst! Om bare noen timer drar vi på hytta og der har jeg planer om en fjelltur i høyden, hvis været holder seg.

God helg både til glamourbibliotekaren og gjestene!

Fair sa...

Dette er sisste jobbehelg i sommerferien, så blir nok en del å gjøre, men jeg skal prøve å få med meg den ene Coco Chanel-filmen. Det blir min glamorøse ddel denne helgen.

koristen sa...

Fryktelig uglamorøst vær i Oslo, tror det blir bedre men har ikke turdt å sjekke ordentlig. Siste dag før to uker ferie, det feires med Chanel bak øret, Michael Kors-jeans og fin topp fra Torrid, alt er mimring fra fjorårets USA-ferie. Nå er det besøk hos venner, besøk hos mamma og en uke på hytta, det er glamorøst nok for meg. Masse lesing, god mat, vin, forhåpentligvis bærplukking, bading og sol :-) god helg til alle!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Som andre har rapportert er det ikke akkurat glamourvær i Oslo. Så da ble det lys stripevevd omslagsbluse over rosa t-skjorte, hvite løse bomullsbukser og nye fritidssko i grånyanser. Litt vannfast øyesminke og en rosa blomsterspenne i håret, og så ser man litt sommerlig ut. :)

Ingen store planer for helga. Glamourbibliotekarens middag og kjole virker begge to strålende!

HildeSofie - Youth Dew er fin, samme hvem som har laget den. ;)

Katrine sa...

Det fine med å være høygravid er at også vi som ellers ikke er så faste i fisken kan bruke ettersittende kjoler. Dagens glamoureffekt er en curve-hugging kort, sort mammakjole innkjøpt for kr 50,- på H&M i forgårs, paret med litt mindre glamorøse sorte knestrømper av støtte-typen.
I morgen skal jeg i min første 40-årsdag(sånn blant venner og bekjente), det er jo en milepæl... Kleskoden er "rød løper", så jeg legger hodet i bløt for å finne noe riktig glamorøst. Nøkkelen ligger nok i tilbehøret, min nåværende størrelse tatt i betraktning.
God helg, alle!

Jenny B sa...

Idag är det min sista lediga fredag innan jag börjar jobba igen, och än så länge är det soligt! Jag har redan suttit i parken och läst, med stora solglasögon och knallröda läppar, och skall tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus med en bok idag och hela resten av helgen.

Ha det bra, allesammans!

Guro sa...

God fredag i ufint vær, på sørvestlandet. Det ser ut til å klarne litt i det minste. Glamouren er intakt med helgeparfyme bak øret og et "gammelt" (slett ikke gammelt, men litt glemt fra ungdommens hine hårde dager) smykke som har kommet til sin rett igjen.

Helgens største utflukt er planlagt; jeg skal endelig hilse på biblioteket i hjembyen min. Jeg gleder meg. (det er lenge siden jeg burde vært der, men jeg har valgt det i nabobyen av latskap, og det vet jeg er en dårlig unnskyldning).

Guro

Seema sa...

Deilig dag! Fin kjole og sminke + god parfyme for aa feire fredagen og at min elskede er hjemme igjen. Ikveld skal vi paa Estivalene, som er som en skikkelig fransk landsbyfest (selv om jeg bor i en by, altsaa) med lys i traerne, konsert hvor det nesten utelukkende spilles svisker, masse vin og glade mennesker. Byen min er herlig. :) God helg til alle!

Typografia sa...

God glamourfredag!
Stor kopp grønn te, ferskt langtidsbakt brød og sommerbær. I helgen er det musikk som gjelder. Kveldens antrekk blir i alle fall ny Chanel bak øret, sort comfy jumpsuit, hvit hippievest og treperler kjøp på gresk Strand tidligere i sommer! Ønsker alle en super helg! Love the dress forresten - helt skjønn!

Froekna sa...

Froekna sitter foran pcen paa hotellet i New York og legger planer for en av de siste dagene av min foerste tur hit (og ikke siste...)! Vaeret er straalende, og jeg satser paa the Met, Public Library, kaffe i Bryant Park, en svipptur innom Anthropologie og et par andre butikker jeg har sett meg ut (liten tur innom Sephora ogsaa) og generelt bare storbyfoelelse og moro :)

Mammadamen sa...

Jeg har vært hos frisøren i dag, og mens jeg var der kom sola, så det ble vindusshopping med en latte ... deilig og glamorøst for en småbarnsmor, som ikke hadde vært i Oslo sentrum på fire uker!

God helg:-)

Alt godt sa...

Vi er på Jersey, og bedriv intens parfymeshopping. Masse deilige dufter som ikkje er i Norge, til halv pris. Det er glamour!

I kveld tek vi båten tilbake til Frankrike, og er i Quimper til mandag. Då reiser mennene i familien heim, medan damene får to dagar på Hotel Saint Jacques i Paris - til meir sniffing, kan eg tenke meg. God helg!

Britt Åse sa...

Jeg nyter min siste feriedag for i år, med å tasse rundt i huset og glo ut, hvor det blåser. Nå i kveldinga er forresten sola framme.
Glamouren er ivaretatt med blomstret kaftan fra Indonesia, Dulcis in fundo bak øret og oppsatt hår (går an det, når man glemmer å gå til frisøren).

God helg, alle sammen :-)

Ninne sa...

Alt i alt en deilig dag, men høydepunktet er antagelig vask av laaaange gardiner som tørket på null-komma-svisj i varm vind på høythengt, nivå 3. etg, klessnor over bakgården. Glamor er å slippe å styke 4 fag lingardiner!

glamourfilologen sa...

Ha en hyggelig helg med søskenbarna! Kjolen er kjempesøt!

fru winther sa...

Jeg er hjemme i høye nord,og er velsignet med et fantastisk vær! Roter rundt nedi fjæra og finner fine steiner og skjell, går tur på grusveier med to hunder og kleskoden er "gjerne litt for store skjorter og en og annen lett kjole". Glamour i bøtter og spann. Om kort tid blir det kvelds-svømmetur :D. God helg!

Glamourlektoren sa...

Har tilbragt dagen med luking i en ferieovergrodd hage. Armer og ben er nummene av alle brenneslene jeg har dratt opp! Marc Jacobs "Daisy" bak ørene og i nakken har vært eneste glamourfaktor. Man går ikke rundt i kjole og gjør havearbeid, selv om alle stylister synes å tro det når de lager "på landet"-reportasjer i bladene ;)Neste helg kommer alle mine fettere og kusiner med familier til stort hageselskap - de aller fleste til overnatting også, så forberedelsene er i gang ute og inne allerede. Håper Glamourbiblotekaren har en hyggelig, tilsvarende fest med sine søskerbarn :)

Hilde i nord sa...

Håper dagen din ble fantastisk! Fortsatt god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :) Beklager at jeg ikke får svart hver og en for tiden!

Populære innlegg