tirsdag, juli 07, 2009

Lomografien tar overhåndÅh. Jeg elsker mitt lille Diana-kamera. Av og til slipper det inn masse lys. Av og til blir bildene mørke. Av og til dobbelteksponerte (hvis jeg har glemt å trekke fram filmen). Men hvert eneste bilde skal opp på min vegg! Jeg kjøpte spesialklips for lomobilder i Paris. En lomo-mosaikk!Her er litt mer sørlandsidyll. 


Bildet av Glamourgemalen i sin lyse Stetsonhatt med lyserøde roser over hele ansiktet (som resultat av dobbelteksponering, ikke av å ha sovnet i tatoveringsstolen) får dere ikke se, men tro meg på at det ble veldig fint!

5 kommentarer:

Virea sa...

Hei!
Jeg tror de har slike Lomo-klips på Norway Designs også. Sånn om du skulle gå tom en gang:D

Hanne sa...

Oj, stilig!

Hvor finner man slike, og hvor vanskelige er de å bruke?

L sa...

Så fine bilder.... Særlig det siste... Idyll

Anonym sa...

hei!
Jeg så på bildene dine og ble helt frelst! De ble kjempefine!
Jeg har kikket litt på nettet og funnet diverse kamera. Heter ditt kamera bare Diana F+? Og har du noe annet utstyr, f.eks fisheye linse, forskjellig film osv?
Det skal bli mange fine bilder fra Frankrike og søskenbarntreff hvis det kommer i tide!
Ida Magnhild

Glamourbibliotekaren sa...

Virea: Takk for tipset! Går sikkert tom! :D

Hanne: Ikke vanskelig å bruke i det hele tatt - det er så basic som det kan bli. Og litt av sjarmen er jo at man risikerer at bildene kan bli skikkelig dårlige :D Men skarphet og sånt er jo ikke et mål, det er heller stemningen bildet gir - nettopp pga den primitive teknikken - som er poenget. Finnes på lomography.com og helt sikkert på eBay og mange andre steder. Jeg har sett dem i butikker, f.eks. Urban Outfitters i Stockholm. Sikkert steder i Norge også.

Miss L: Takk! Legg til live-konsert med klassiske musikere i verdensklasse, og du har et enda mer helhetlig bilde :) Det ble nemlig tatt på denne konserten.

Ida Magnhild: Hei, så hyggelig! Mitt heter Diana F+, jeg har ikke fisheye, og jeg veksler mellom fargefilm og svart-hvit. Lykke til med fotograferinga! Tips: Gå tett opp til motivet, oversiktsbilder blir ofte litt kjedelige. Selve fremkallingen av filmen koster ikke så mye, men å kjøpe kopier av bildene er ofte dyrt - men samtidig må man jo prøve seg fram. Jeg tenker på det som en investering! :) Vi ses om noen uker!

Populære innlegg