mandag, august 24, 2009

Fra mitt boudoir:

Ikke så ulikt forrige gang dere så det - men nå altså i et annet hus. Og i et rom som ikke inneholder annet enn seng, nattbord og toalettbord. Alt dere ser (bortsett fra parfymeflaskene og blomster-hårpynten) er arvet eller kjøpt second-hand.


Noen favoritter som attpåtil er estetisk vakre, får pryde bordet.Garderobeskap behøver vi ikke, for her er alle skap innebygd i veggen. Stilmessig midt i blinken for speilet som tilhørte mamma og pappas soveromsmøblement på 60tallet.
5 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Så fint! Morsomt med arvede møbler med en familiehistorie! Vi har hele svigermors- og svigerfars soveromsmøblement i flammebjørk fra 50-tallet, med toalettbord à la ditt, puffer og det hele, men har ikke tatt det i bruk før nå, etter over 20 års ekteskap. Man vil liksom ikke legge seg i svigermors seng..! Men nå har vi etter tolv år på gården inntatt deres gamle soverom, det beste i huset, med både peis og veranda. Men det tok altså tolv år før jeg var klar for dette ;-)

k sa...

Så vakkert! takk for titten :-)

vertinnen sa...

Ser kjempefint ut. Å flytte inn i nytt hus er så spennende. Kan nesten bli litt misunnelig på den følelsen, selv om jeg allerede har drømmehuset..

koristen sa...

Så fint og hyggelig med arvegods. Selv tror jeg at jeg har en av Norges eldste Ikea-spisestuer, kjøpt av besteforeldrene mine på 60-tallet, enkel, praktisk og brukbar, så hvorfor bytte den ut da :-)

Lykke til videre med huset, det ser helt herlig ut!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk takk! :)

Populære innlegg