fredag, august 14, 2009

Glamorøs fredag
God morgen!

Første glamorøs fredag etter ferien bør inneholde feriestemning, etter min mening - så etter en frisk spasertur, sank jeg ned i en kaféstol med morgensol og Morgenblad (essay om Mad Men!) - og ferskpresset appelsinjuice og en scone. Nice.Glamoureffekter forøvrig er kaméen fra Capri, og L'Artisans "La chasse aux papillons extreme". Dette må jo virkelig være festivalenes høysesong her i byen i allefall - i kveld blir det jazz og på søndag kammermusikk. Men først skal der jobbes.

Ha en fin dag alle sammen!


26 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Jeg gikk for høststemning jeg :)

Plukket frem svarte jeans og "høstduften" Hermes Kelly Caleche, lett sotete øyne med en lillagrå Paint Pot fra Mac og en lilla bluse.

Hadde en deilig morgen med rolig frokost og radio etterfulgt av en tur med hunden. Planene for helga er åpne, satser på kafètur, filmtitting, boklesing og tur i skogen. Blåbærne er deilig modne nå :)

Ønsker alle ei flott helg!

PS: Kjære Glamourbibliotekar, har du vært så heldig å fortsatt ha jobben i gangavstand etter flytten? Jeg savner min forrige jobb fordi det tok 30 min å gå, nå bruker jeg bare 10 ;)

Signe sa...

Her var det også kald, frisk høstluft som møtte meg da jeg gikk ut døra.

I dag er det smale jeans, syrinlilla genser og lange øredobber.

Håper på en fin fredag til alle!

S sa...

Har gått for høstklær jeg også, med mørk dongeribukse og blå genser, med sort cardigan utenpå. Lite glamorøst, i grunnen.

I ettermiddag blir det shopping, etter mange måneder hvor jeg ikke har vært i butikker i det hele tatt. Det blir stas og jeg håper å kunne friske opp garderoben lite grann. Ellers er det fortsatt mange ugjorte prosjekter på hjemmefronten med maling, rydding og sortering, så helga går nok fort.

God helg til alle!

Anonym sa...

Jeg har vært forutseende nok til å sørge for at denne fredagen er en fridag, noe som både er avslappende og av stor praktisk nytte... Jeg er allerede i gang med klesvasken, og skal rydde og ordne litt før jeg får besøk av en god venninne. Øya i morgen og venninneheng i min nye bydel på søndag. Det må vel bare bli ei fine helg?

Dagens parfyme...? Cherry blossom edt fra l'Occitane.

Jenny B sa...

Här är soligt och fint, så jag hade kunnat chansa på sommarkläder, men valde jeans (och kortärmad topp) ändå. Ikväll skall jag på teater som spelas i en tunnel, så det kanske blir kallt där! Jag doftar lätt och friskt av Christian Lacroix Bazaar och har rosa läppar.

I helgen skall jag träffa vänner och gå på två andra konserter.

Ha det bra, allihopa!

Mari sa...

Sol ute, kaffe inne! En deilig glamorøs følelse som kommer fra en våknende husmor; nybakt brød, har pusset alle rutene i stuedøra for aller første gang (!) og nå pyntet meg med Mure et musc extreme. Dessuten er det kjolevær, og jeg skal straks trille gutten ned til Operaen der vi skal se babyforestilling. Gleder meg!

PS til Glamouringeniøren: Jeg skjønner savnet! Holdt på å takke nei til en jobb nesten bare fordi jeg måtte bytte ut min 30 minutters morgentur med en 8-minutters. Nå er jeg tilbake i 25:)

Britt Åse sa...

Glamorøs sensommersol, og start på dagen hos frisøren som stusset manken og gav ros for at jeg lar det vokse slik at krøllene får utfolde seg.
Grå glidelåstoppjakke med draperinger, marineblå capri, hvite sko. Grått og sølv på øyne, og bronze/blush fra ELFs studioline på kinn (anbefales). Bak øret: Profumum Romas "Dulcis in fundo". Litt vinrødt på truten og knallrosa negler. Ingen helgeplaner, og det er deilig!
God helg alle sammen :-)

fru Storlien sa...

siste fredag i skoleferien brukes på barna - Istid 3 på dagtid, innkjøp av nye pennal og stussing av ferielange lugger. Mor har på orange selvsydd skjørt, svart genser og svarte sko. Lukter godt av mirto di panarea og ser lyst på livet. God helg og gratulerer med nytt hjem!

lene sa...

brr, nå kommer høsten for fullt! er det ikke litt tidlig?
jeg har ikke lyst til å legge bort sommerklærne allerede, men bare legger er uaktuelt selv om sola skinner..
det går i fersken og brunt her idag, og jeg fant også frem høstduften; chloè.
jeg får besøk hele helga, og vi skal kose oss med lange lunsjer og god vin :)

Blondie sa...

Hei og god morgen!
Første arbeidsuke etter en helt bredbåndsløs ferie er snart tilbakelagt. Veldig hyggelig med glamorøs fredag igjen selv om det betyr at høsten nærmer seg.

Jeg elsker sensommeren og liker å holde på sommeren så lenge som mulig, skjønner ikke helt dette med å iføre seg ulljakker og støvler så fort sesongens nyheter dukker opp i butikkene. Høsten og vinteren er lange nok som de er. Og sensommeren er så deilig. Det dufter modent i skog og mark og fra alle eplehager, og det blomstrer i lekre, mørke, gylne farger.

Svarte sandaler, svarte 3/4-lange chinos og svarte tånegler (trodde aldri at jeg skulle bruke det!) til hvit, lang silkeskjorte idag. Duften er Gaultiers sommerparfyme som jeg har splashet meg med hele ferien uten å behøve å tenke på pigmentflekker. Lett og deilig. Etter tips fra annen leser :)

Ikveld blir det reker og hvitvin på altanen, og helgen er foreløpig deilig planløs.

God sensommerhelg til alle!

Frøkna sa...

Nok et hjemmekontorfredag, men med hodepine, så antrekket er løst og ledig inntil lunsjtider, som jeg tror skal tilbringes hos Kaffegutta med en god avis og noe snacks :) Min glamour er derfor ekstra fin lunsj siden jeg ikke får selskap av kollegaer :)

k sa...

her vest ligger regnskyene 1 cm over bakken...men-har besøk av venninne så vi skal nok kose oss likevel. Akkurat nå oppvåkning med hjemmelaget latte, deilig. Har ikke mange planer utover å spise ferske reker på brygga og få skravla mest mulig. Og nyte helgen i lange drag før det er tilbake i arbeidsmodus på mandag. God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Lite glamour i dag. Sitter i pysjen enda og skal se The Wire på dvd i dag.
I morgen reiser jeg og eldste datter til Oslo, da satser jeg på noen dager med spasering og shopping i hovedstaden.

mvh SJH

Ova. sa...

Her startet fredagen med en god frokost bestående av brød med eplemos, vann og kaffe.
Antrekket er malingsklær pga siste finpuss av vinduet i stua. Men det blir fint da!
I morgen har jeg tenkt å plukke litt rips før fuglene spiser opp alt.Fryser de ned å bruker de til dessert med vaniljesaus utover vinteren. Nam....
Hutrer ved tanken da. kun 14 grader her. Br.....

God helg til alle sammen!

Alt godt sa...

Sola skin over Troms i dag, det er det mest glamorøse ved dagen. Eg har ikkje fått på meg parfyme enno, men makeupen er på plass. I kveld dreg vi sørover med det siste flyet, og gler oss til tv, internett og by igjen. Her må vi til ein velvillig nabo for å få kome på nett med verda. Her er nokre bilde: http://altgodt.wordpress.com/2009/08/13/eg-ma-le/

God helg til alle, og bibliotekaren i sær!

Oslopiken sa...

God fredag!
En iskald morgen har gått over til en deilig solig ettermiddag i hovedstaden. Enig med glamouroversetteren - jeg tviholder på sensommeren - og har trukket i sommerkjole og sommersjal. Første overståtte jobbuke etter ferien skal feires med hvitvin om noen små timer, og i helgen skal jeg være husmor og lage stikkelsbærkompott med bær fra egen hage.
God sommerhelg til alle sammen!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Mer varm enn glamorøs bekledning for min del, er blitt forkjølet etter jobbing på Øyafestivalen i regnvær. Men med en hvit cashmirgenser og et fargerikt silkeskjerf klarer man seg gjennom både arbeidsdag og flere konserter.
Senere i dag og i morgen er det Øyafestivalen for alle penga. På søndag antar jeg at jeg bare kommer til å ligge rett ut og pleie forkjølelsen min, og å kose med katten som de siste dagene har måttet være svært mye alene når min kjære og jeg har vært ute og flydd på festival til langt på natt.

Ingvild Telle sa...

I dag har jeg traktet god kaffe og tatt opp blåbær fra frysen. Dette utgjør min glamorøse frokost denne fredagen.

På kroppen henger en drapert grå kjole i ullblanding og fra gangen har jeg hentet frem favorittjakken min i mørkebrunt skinn. For å hylle høsten (og ønske den velkommen) har jeg tatt på meg en rød hals som er strikket i det herligste, mykeste garnet!

Resten av dagen skal jeg bruke på å spre god energi og gode ord til folk. For da vet jeg at jeg får god energi tilbake :)

Elsker at du har etablert en slik flott tradisjon som "glamorød fredag" :)

barnebibliotekaren sa...

Med strålende sol utenfor kontorvinduet og bursdagshelg foran meg består glamouren foreløpig kun i nyvasket hår og noen dråper SJP "Lovely". Antrekket er jeans og hvit skjorte med v-genser. Satser på en hyggelig helg med familie, venner og kake. Og kanskje et glass vin eller to.
God helg!

Kammerpiken sa...

I Vesterålen regner det i dag, men det betyr bare at det er håp for at det blir kantareller i år også. Det betyr også at det ble innelunsj på jobb istede for verdens fineste takterrasse. Glamouren består i negler som endelig er fine og blanke og helt naturlige etter en lang periode med ulumskheter. I morgen blir det stas!! Da skal vi å se forestillingen "Slogfunk". En nordnorsk musikal basert på Zoo sine låter. Vi glær oss! God helg.

Maria sa...

Jag firar fredagen med lugn och ro hemmavid efter hemtentainlämning: Romanläsning, earl grey i koppen och en stor bukett höstaster.

I helgen blir det oglamoröst nog jobb från tidig morgon till sen kväll så det gäller att pusta ut medan tid är.

Glamourlektoren sa...

Nærmer meg høsten med fargene sort og hvitt i klærne i dag, og røde roser i kinnene etter en frisk morgentur mellom kl syv og åtte i dag. Mark Jacobs er yndlingsparfymen for tiden. Nå skal jeg til hytta ved fjorden helt alene fra i kveld til i morgen kveld, lese Siri Hustvedts siste og nok ta en liten svømmetur nær land og prise sensommeren. God helg, alle!

fru winther sa...

Her er det høststemning, jeg vurderte seriøst ullcardigan i dag. Det regner bøtter og spann, men jeg har knallgul regnjakke i skikkelig "oljehyre-stoff", lebestift på leppene og "Tam Dao" på halsen. Har jobbehelg som kombineres med utmarsjer for å trimme meg og bikkjelurvet, litt sofa med ullpledd, te og Adam Dalgliesh på tv,og generelt forefallende.God helg alle sammen!

Elisabeth (B) sa...

Sent men godt; min dag begynte lenge før jeg klarte å komme meg på en pc... MEN glamouren er i behold. I går fant jeg en bruktbutikk som solgte MASSE miniparfymeflasker (prøver og fra samlesett) enkeltvis. Og for jeg som var aldeles ubestemt var det greit å kunne ta med seg 4-5 ulike småflasker i stedet for å velge en stor en... Dagens glam var Daliflor, derfor.

Og kamera! Jeg klarte å få sand i maskineriet på gamlekameraet, så dagen ble brukt til å tråle fotobutikker for å få nytt kamera. Stor stas når valget var tatt og kameraet betalt:-D

Helga tilbringes med kjente og kjære jeg ikke har sett på en stund, og mandag skal tante Elisabeth følge 1 stk vidunderbarn på sin aller, aller første skoledag!

God helg, alle sammen, spesielt vertinna i nytt hus og hage!

Christine sa...

Glamouren i dag har vært shopping av skolesekker til barna og uterestaurant-lunsj i det fine været med min mamma. Klippet vekk visne roseblomster og lest bok i hagen i ettermiddag. En stor bukett med roser, verbena, erteblomster og salvia står på bordet. Nå blir det vin og småsnacks hos mine hyggelige naboer.
Jeg insisterer på at det er sommer fremdeles, så Bodyshops coconut-bodylotion med litt glitter er perfekt på en solskinnsdag som denne.
Ellers er helgen tom. Dvs satser på å få til en sopp/blåbærtur, litt hagestell, og ellers bare ta det helt med ro.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei alle sammen, tusen takk for deres rapporter, både gamle og nye kommentatorer! :) Ha en riktig god helg!

Populære innlegg