fredag, august 21, 2009

Glamorøs fredagAudrey ble også utsatt for regnvær i blant


God morgen!
Ferskpresset appelsinjuice og Morgenbladet, fredagen er definitivt her. Helgefølelse til tross for jobbing i morgen, Rosa Flamenca dufter himmelsk og jeg er kledd omtrent som en roadie (minus langt skjegg) i min gamle konsert-t-skjorte som dukket opp i flyttelasset.

En bunke plater ved min side ypper til hyggelig arbeid - ha en fin dag alle sammen!

19 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgen! Eg skal rett i innkjøpsforhandlingar i dag, og er budd med glamorøs powerraud leppestift, Guerlain Kisskiss Sexy tango, og soft parfyme, Acqva e Succhero frå Gimle. Den har endeleg blitt min! Antrekket er raudt og beige, med ny, deilig strikkejakke som skal varme meg i kjølege møterom.

I kveld skal eg bake, for vi skal ha bakgårdssalg her i gården! Klede, leiker, kjøkkenutstyr og forskjellig anna går unna med høgt tempo, vonaleg. Inngang frå Fayes gate 10, stikk innom viss dokke har tid!

Resten av helga blir det barnevaktsitting for trettenåringen, ho skal passe ein fetter og ei kusine, og treng kanskje litt oppfølging. Søndag skal eg handle roser saman med ein glamorøs advokat eg kjenner. ;-) God helg til alle, og bibliotekaren i sær!

Jenny B sa...

Jag har vida jeans, en söt rosa topp, rosa stenar i öronen och ljusrosa läppar. Ikväll skall jag sträcka ut kroppen i Body Balance, och sedan mest ta det lugnt resten av helgen. Någon dag skall jag baka bröd, för första gången på hela sommaren. Men mest hoppas jag på sol så att jag kan sitta i parken och läsa.

En skön helg önskar jag alla!

Elisabeth (B) sa...

Goood morning, tigerstaden! Glamouren har vært mer tilstede i uka enn den vil være i dag og i helga, jeg innrømmer det, men et snev av glamour blir nok beholdt. De grønne tåneglene, for eksempel, som matcher en nydelig tunika. Og parfymen er med, Oscar-flaska fra Oscar de la Renta får pryde halsen om kvelden etter at dagene er tilbrakt utendørs i to- og firbeint selskap. Max Factor mascara er også med. Og den nye røde, gode strikkajakken jeg fant i går. Blir det kjølig på ryggen når vi sitter rundt bålet, er den nok god å ha :-) Dessuten føles det glamorøst å ENDELIG ha nytt digitalt speilreflekskamera. Det skal få kjørt seg i helga!

God helg, både til glamourbibliotekaren og gjestene!

glamouringeniøren sa...

God dag! Her i nord forsøker sommeren seg på et kanskje siste rykk. Sol og tosifrede temperaturer mottas med glede :)

Har ikledd meg chinos for anledningen, med en hvit kortermet bluse og en sort ull-cardigan som ytterplagg. Neglene er Essie Bordeaux røde og jeg dufter av Hermes Kelly Caleche. Har også pynta håndleddet med litt Hermes emalje.

Helga håper jeg blir laaaang :) Som vanlig planlegges fjellturer med dyret, gode middager, kafèturer, boklesing og dvd-marathon eller film i sofaen. Burde vel også ta meg i kragen og ta frem vasketua...

God helg til alle sammen!

S sa...

Har på en sommerlig hvit topp, Miracle parfyme og gleder meg over solskinn og gode temperaturer. Vet ikke helt hva helga har å by på, det venter fortsatt ulike prosjekter både inne og ute. Det deilige er at man ikke behøver følge klokka.

God helg til alle!

Anonym sa...

Røde slagstøvler og rød regnfrakk ytterst og lyegrå stripete og blomsterbrodert skjorte og grå jeans innerst. Har med mine nye Camper sko i vesken til inne - jobb bruk.
Parfymen har jeg faktisk glemt i dag, men føler meg fredags glamourøs tross alt :-).

Ha en riktig god helg!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Siste feriedag i sensommerferien min, og jeg rakk å bli ferdig med å pakke ut og rydde og vaske igår, heldigvis (jeg har blitt samboer, hihi).

En hel uke på festival har satt sine spor i form av bihulebetennelse, som jeg forsøker å stagge som best jeg kan.

Antrekket er foreløpig pysj og hettejakke, i koppen er det Earl Grey med honning, og dagens Klassekampen har funnet veien til Oppland og venter på å bli lest.

Planer for dagen og helgen:
Fotbad og stell av festivalføtter er sårt påtrengt, litt smårydding i skuffer og skap for å få på plass det aller siste, lesing av bok, gå en tur hvis nesa tillater det. Kjære er på en kort tur til Tromsø og kommer hjem ikveld (derav min vasking alene, han slipper nok ikke så lett unna senere, haha...), og han skal jobbe hele helgen, så jeg skal nyte de to siste fridagene mine så godt jeg kan!

God helg til alle!

glamourlegen sa...

God morgen, og god fredag!

Første arbeidsuke på ny avdeling er overstått, og det har gått som på skinner. Har langhelg, så fredagen kom i går for min del (for en gangs skyld kunne jeg bare smile og rulle meg over på siden da kjære måtte stå opp i morges...vanligvis er det omvendt, og min klokke pleier å ule på det ukristelige tidspunkt 05.00) - glamour bare dét! Er på kaffekopp nr 2, og sitter i fin pysjbukse med åpne vinduer i mitt kjære Oslo.

I dag skal jeg tusle rundt og nyte byen, kjøpe 20-årsgave til lillesøs sammen med lillebror (tenker det blir Thune), så pakke ferdig og dra på hyttetur med kjæresten min. Krysser fingrene og tar med bikini. Glamourfølelse ned i tærne!

Hvis været tillater det blir det kortermet sort kosekjole fra Phobia (gøy med søster som jobber i butikk og kjenner smaken min ut og inn), vaniljefargede høye converse, og så håper jeg på en good hair day.

God helg alle sammen!

wine-fueled narcissism sa...

God morgen!

Jeg sitter komfortabelt kledd i sofaen, drikker appelsinjuice, nydelig kaffe og spiser nybakt brød. I bakgrunnen surrer John Holloway og Rosenkrans-sonantene av Biber.

Dagen skal etterhvert bli svært så glamourøs, med besøk hos hudpleier samt et svært forandrende (hva er ordet jeg leter etter?) frisørbesøk. Jeg har hatt sort hår i 6 år, men den tid er snart over. Skummelt! :/

God helg!

sol sa...

Regnet har kommet tilbake, jeg er hjemme fra jobb i dag og skal bruke dagen til å få lest mest mulig, kun avbrudt av kattekos av og til. I kveld blir det et lite møte i forskningsgruppa jeg er med i, i behagelige omgivelser & med lite fagprat, nemlig kafe i byen. Antrekket hittil er jeans og svart topp, med gullarvering til og halskjede kjøpt i Istanbul for lenge siden. Parfymen i går var Rosa Flamenca (!) og den kommer på i kveld også. Enig med deg Glambibliotekar, den er nydelig, og samtidig "sær" i sin sjanger (er det fikennoten som gjør det, mon tro?)
God helg til alle!

Anonym sa...

Sjasminte og sjokoladekake til frokost! Av og til er det herlig å være voksen :D lot sminken ligge, men ikke parfymen!

Ved hjelp av min kjære ipod sang pj harvey og frank sinatra meg til jobb, og snart er det kollegalunsj og en stor kopp grønn te. kort arbeidsdag, så bærer det avgårde til bergen og bryllup (ikke eget). Regner med at glamourfaktoren holdes ved like hele helga.

God helg, alle!

frk Frydefull sa...

God glamorøs fredag!
Dagens duft er Nina Ricci og solen har tittet fram over Sørlandet. Det må jobbes og møte frem til kl. 1700, men etter det er det plass til en joggetur. Det skal drikkes kaffe på Camillo Bastrup, åpnes en god flaske rødvin med godt olivenbrød til og kanskje kunne en få med seg en liten konsert med Erik Faber i kveld. Konserten er i Ravnedalen, et nydelig sted - perfekt for slike sommerkonserter.

Blondie sa...

God ettermiddag!

Oj, den partymen virker herlig, kan man bestille den på nettet, tror du?

Dagens beste glamoureffekt står i kjelleren.
En splitter ny vaskemaskin ble installert i går ettermiddag, og den har allerede fått kjørt seg skikkelig. Det hadde nemlig hopet seg ordentlig opp etter at den gamle sa takk for seg i forrige uke. Med trenende ungdommer i huset tar rene håndklær fort slutt. Ser således frem til en trivelig vaskehelg.

Grått og lummert sensommervær og grå glamour i form av en eldgammel grå linbukse fra HM, en ikke fullt så gammel grå silkebluse fra Bitte Kai Rand, Efva Attlings Magnolia-anheng i halsen og Gaultiers sommerparfyme rundtomkring. En ikke fullt så glamorøs forstuet ankel i midnattsblått, grønt og lilla avslutter helhetsinntrykket.

Håper på en deilig sensommerhelg, hvis solen har tittet frem over Sørlandet, kommer den kanskje snart til meg også!

Lauren B sa...

Alene på kontoret i dag, og kan dermed høre på Bach uten å forstyrre noen. Ah, luksus! Er kontorkledd, med auberginefarget, ny cardigan fra København som motvekt til det sorte. Perler i ørene har jeg også. I helgen har jeg invitert en venninne til te, så i kveld blir det baking: scones og Glamourbibliotekarens rømmekake står på menyen.

Ønsker alle en god helg, og gratulerer samtidig Glamourbibliotekaren litt på etterskudd med nytt og nydelig hus og hage!

koristen sa...

Klokken er halv fire og nå rakk jeg å ta på den diskrete fredags-makup'en og sprute litt Green Tea på halsen, og det sier det meste om min dag! Ellers veldig casual stil, skal besøke barn og dyr etter jobb og er kledd for det i jeans og svart topp med sommerfugler på :-)

God helg til alle, særlig til deg, Glamourbibliotekar. Gratulerer med hus!

Trine sa...

Endelig helg! Leiligheten er vasket, har plukket roser i hagen som nå står på alle bord og hyller og det ser strøkent ut. Har en av sommerens favoritter på; en sommerkjole kjøpt i Frankrike med små blomster og fin fasong, favorittduften for tiden er FlowerBomb fra ViktorRolf. Helgen skal tilbringes med min kjære og gode venner, lesing av bok og la platespilleren surre.

Kaisa sa...

God glamorøs fredagsettermiddag!
Det mest glamorøse i dag er en bringebærfarget myk og god jerseykjole kjøpt i USA i sommer. Lett å hamstre jobbantrekk på Banana Republic, særlig når de har salg. ;) Brune strømper og sko og hvit cardigan med broderte blomster på.

Planen for helga er å gå i ett-års-bursdag for en liten herremann, så mulig kvelden i dag og morgen formiddag går med til litt presangfiksing. Ellers er planen bare å slappe av.

k sa...

Akkurat nå består glamouren av å ha iført seg "late-seg-i-sofa-klær" etter en lang arbeidsdag, kan fortsatt kjenne lukten av "Fleur du Matin" som var dagens duft= den sitter lenge. Bakt ørret i ovn med hjertesalat +++ skal få avslutte fredagen, resten av helgen blir det tur, bursdag og latskap. God helg til alle!

Fra kontorfronten sa...

Glamorøs fredag her på kontorfronten er inntak av vin fra dagens vinlotterie i en mørklagt korridor.

Populære innlegg