onsdag, august 26, 2009

Regn!

kaprifol i regn


Jeg har alltid likt regn, det er koselig å gå tur i regnet (så lenge man holder seg noenlunde tørr), det er koselig å sitte inne når det regner ute, og det blir så frisk luft etterpå. (Bortsett fra midt på sommeren i New York, hvor det om mulig blir enda mer badstuefølelse etter en regnskur enn det var før). Chopin er vanligvis en trofast følgesvenn til de fallende dråper, men i dag er det Mozart-arier som er soundtrack til arbeidsdagen - og dere husker vel en annen fast regnværseffekt: Den røde leppestiften. Chanel Rouge allure #18 "Sexy" er kanskje den mest hverdagsvennlige varianten, og ellers finnes jo MAC "Sephora Red" - eller for den som er ekstra vågal, "Russian Red". Og mange MANGE andre.

Ellers et lite tips: Nå når man vasker hendene ekstra mye, gjerne med antibakterielle midler (mange av dere har sikkert slike automater på jobben nå), husk håndkrem. Ha en stående på skrivebordet, en i veska, en på badet, en på nattbordet. Min følgesvenn er for tiden Weledas Sea Buckthorn håndkrem, økologisk og parabenfri. Ikke klissete, dufter en del av eteriske oljer.



4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Så fin bakgrunn du har fått. Jeg likte den forige også, men det er morsomt med variasjon. Hvor får du tak i bakgrunnene dine?
Takk for håndkremtips. Den skal jeg prøve. For tiden bruker jeg Hemp Ahnd Protector fra The Body Shop. Den er magisk om en har eksem eller liknende, men lukter ikke noe særlig...

sol sa...

Hampkremen fra Body Shop er også min favoritt! Liker den til og med bedre enn l´Occitane og Clarins

wine-fueled narcissism sa...

Den håndkremen skal jeg jammen prøve. Jeg har vært på utkikk etter en som lukter godt, og gjerne ganske mye, men som ikke har så mange unødige tilsetningsstoffer. Finner jeg den på Helios for eksempel?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Husker ikke helt! Forskjellige tapet-sider, men det varierer veldig. Hampkremen til BS er bra, enig.

Sol: Den er tynn og ikke klissete! bra.

Wine-fueled: jeg antar de har den på Helios, ja. På Colosseum-Helios har de ganske mye kosmetikk!

Populære innlegg