fredag, oktober 09, 2009

Glamorøs fredag


God morgen! Soloppgang på vei til jobb, Coleman Hawkins på øret, og stadig fnisende over dagens Kebbelife i Morgenbladet - dette er allerede en bra dag!

En svært casual fredag med jeans, ullgenser, hestehale og joggesko - og for å unngå å bli forvekslet med drapsetterforskere i Københavnpolitiet som lyder navnet Sarah, har jeg røde lepper (MAC Sephora Red) og dufter av Chanel no.5.

Arbeidshelg, familiebesøk, en liten tiramisu der ute med navnet mitt på, og blir dette den helgen jeg endelig får satt ned noen løker i blomsterbedet? Tiden vil vise.

Over til dere - kom med fredagsrapporter, alle som en! I dag vil jeg høre også fra alle dere som aldri har rapportert før!

41 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon!

Sola skin i Oslo, og det hjelper alltid, sjølv om det er berre ei varmegrad ute. Det betyr at dagens antrekk måtte bli varmt. Favorittjeans med kremfarga polo og ei raud strikkejakke utanpå, og mi nye, lange, varme jakke innkjøpt i Paris.

Dagens duft kjem også derfrå, Frederic Malle Angelique Sous La Pluie. Eg er litt oppteken av noten angelique, som er den gamle, norske kulturplanten kvann. Difor var denne eit naturleg val då eg fekk sniffe meg igjennom Frederic Malle sine dufter i den ørvesle butikken i St. Germain.

Helga blir roleg, eit eller to besøk til ei venninne som er innlagt på Ullevål, ein fjortenårsbursdag og gullrekka i fred og ro i kveld. Eg ynskjer alle som er innom, og bibliotekaren i sær, ei fin helg!

fru Storlien sa...

Strålende høstsol også i utkanten av Oslo. I dag skal jeg først stryke skjorter og gardiner, og så skal jeg på jobb og deretter holde kurs i re-design. I anledning dagen er jeg lett parfymert med mirto di panarea, fra aqua di parma. Svart skjørt, svart kjole, lilla strømpebukser og mormors blålilla draktjakke fra sekstitallet. Tror det blir svart veske til... Ha en strålende helg!

Anonym sa...

Antrekk og sminke er av den mindre glamorøse sorten, men fra kontorvinduet nyter jeg synet av Oslo og fjorden badet i høstsol. Det er dagens glamorøse innslag for meg!

Jenny B sa...

Idag flyttar mitt jobb till ett snyggare kontor! Just nu är vi överlupna med lådor och det är mer rörigt än glamouröst. Själv är jag bekvämt klädd för att kunna packa, men jag doftar gott av Christian Lacroix EDP, och har på en grön tröja som ger mig minnen av Odessa, där jag köpte den i somras. Ikväll skall jag på jazzkonsert på Fasching!

Ha en bra helg!

Mors datter sa...

God morgen!

Lenge siden sist for meg her, men i går bestemte jeg meg for at i dag skulle jeg ha en ordentlig glamorøs fredag igjen, til tross for altfor mye å gjøre på jobben og dype ringer under øynene etter noen uker med 7 dagers arbeidsuker og lange dager. Jeg har lagt ekstra flid i make-upen og har røde, fine lepper til ære for fredagen. Bekledningen er også ganske glamorøs syns jeg selv, skinny grå bukser og sort genser med fint snitt, sorte pumps og som prikken over i'en: bulende babymage.

I helgen skal jeg ikke jobbe, det er det eneste sikre. Ellers skal jeg slappe av, kanskje blir det en tur på kino, kanskje skal jeg besøke min nye, fine niese, kanskje skal jeg gå tur med husbonden om været blir fint.

Riktig god helg til alle!

HildeSofie sa...

Endelig fredag! Tre Oslodager ble det på meg denne uken, så i dag var det fantastisk deilig å slippe å ta toget inn tidlig om morgenen. Hjemmekontordag i dag, med andre ord, og jeg startet dagen med noe jeg har forsømt i altfor lang tid: pilates. Kunne nesten høre at den stive ryggen min løsnet!!
Lav glamourfaktor i klesveien i dag, og med ansiktsolje fra Dr. Hauschka er sminke no-no, men jeg ristet ut de siste dråpene av Fifth Avenue-prøveflaska mi idag.

Tekoppen er på plass, og jeg venter i spenning på at klokka blir elleve, og at det kommer melding om hvem som får tildelt Nobels fredspris i år. Jeg har et par favoritter - og en del anti-favoritter, så vi får se :)

Ikveld blir det hjemmekveld med Kjære, mens lørdag og søndag tilbringer vi sammen på raddis-konferanse i Oslo. Og for første gang i mitt liv skal jeg faktisk bo på hotell i Tigerstaden, haha!

God helg til alle - og husk å skaffe dere en fin liten rosa sløyfe nå i oktober!

annikken - osloliv sa...

Ok da - jeg leser jo alltid bloggen din, så da får jeg vel rapportere:)

Sitter hjemme og skriver masteroppgave så antrekket er yndlingspysjbuksa og ulltrøye, deilig! Snart tid for dagens første kaffe. Ikveld skal vi feire svigerbesteforeldrene mine sitt diamantbryllup, det blir stort! Imorgen er planen å ta en IKEA/Living/Jernia osvosv-sjau for å gjøre ferdig ting i relativt ny leilighet (stålsette seg...) Søndag skal jeg treffe en god venninne som bor i Trondheim til vanlig og det gleder jeg meg også veldig til.

Gooood helg til deg og dine:)

Kaisa sa...

God glamorøs morgen!
I dag er det rosa dag i anledning opplysningskampanje om brystkreft på kontoret, og da stiller man i rosa. Så bringebærrosa sommerkjole i strikk over hvit skjorte, brune strømper og brune støvler, beige cardigan med fuskepels over. Rosa blomst i håret og dus rosa øyeskygge.

På søndag skal vi i bursdagsfeiring til en gutt som blir 3 år, og lørdagen vil gå med til å sy en gave til ham og lillebroren som vi ikke har sett før. (Født i juli, så en liten gave til ham skal lages også.)

Fornuftig forsker sa...

Nydelig vær på en glamorøs fredag er skjønt. Det glamorøse innslaget idag er store øredobber med prøvebildet på, norsk design. Ellers Midnight poison bak øret, pene, grå kontorbukser, svarte høyhælte sko og hvit bluse. Men leppestiften er ikke kommet på ennå. I helgen kal vi beskjære trær, møte venner og være mest mulig ute (treåringen er allergisk mot å være inne). Jeg vurderer et ekstra glamorøst innslag i form av kake eller annen bakst, bondens marked eller en tur på museum. Vi får se hvor langt tiden og virketrangen strekker. God helg til alle!

Bibliofrøken sa...

Sitter på kontoret og titter ut. Herlig stille formiddag. Sola skinner og byen speiler seg i sjøen. Tre svaner fløy nettopp forbi, og jeg skulle ønske jeg hadde et vindu jeg kunne åpne for å høre på vingeslagene. Har på nye klær og sko fra topp til tå, håret er løst. Er strålende fornøyd med tilværelsen i dag :)

Anneli sa...

Sitter på kontoret og ser utover et nydelig høstlandskap. Er fortsatt euforisk etter en helt fantastisk løpetur i høstsolen i går.

Dagens glamour er gløden som sitter igjen i kinnene fra i går, og vissheten om at det er helg snart. I morgen skal jeg på konsert med en venninne, og på søndag skal jeg se på insekter på Naturhistorisk museum i Oslo med mann og barn.

God helg alle sammen!

Kathrine L sa...

God morgen! Her på vestlandet er det et strålende høstvær, akkurat som sist fredag. Dagens planer består av diverse ærend i byen og hjemmekveld alene med babyen. Dagens antrekk er en favoritt fra i fjor, før magen begynte å vokse; sort genserkjole i kashmir, dertil mørkeblå jeanstights, og når vi kommer oss ut av huset, skal sorte støvletter med nagler øverst bakpå leggen ( vanskelig å beskrive)på. Til å være travel spedbarnsmor, synes jeg glamourfaktoren er svært høy i dag. Jeg har nesten nylakkede negler, en lys, lys rosa fra Essie, en liten flette i håret og til og med litt øyensminke i tillegg til den vanlige rutinen med maskara og kremrouge:)
I morgen står hagestell på planen, hvis været holder seg vel og merke. Hagen har blitt nedprioritert i sommer pga den nye verdensborgeren og oppussing av nytt hus, men et minimum av høst/vinterklargjøring må vel til.
God helg alle sammen!

Christine sa...

Svært lav glamourfaktor foreløpig her. Har hjemmekontor i rosa morgenkåpe. Bør vel kanskje komme meg ut av den snart!?
Kaldt og solskinn, lurer på om jeg må bruke spett for å få ned alle krokusløkene jeg har kjøpt?

Kino og håndballturnering med minstemann, arbeid med idrettslagets hjemmeside og litt småpussel i hagen blir hovedoverskriftene for denne helgen.
Også skal jeg bestille juleshoppingtur til Parha med min mor og bruke min nye duft "Vanilia" fra L'Artisan.
Da blir det nok en perfekt helg!

God helg!

Katrine sa...

Endelig hjemme igjen etter et uventet langt opphold på sykehuset med min nyfødte baby er det uendelig deilig med fyr på peisen og sovende baby i vogga.
Nydusjet og antrukket i skjørt -som allerede har høstet bifallende kommentarer fra gemalen- med høstens første dusj av Safran Troublant i nakken føler jeg meg ganske fresh.

Litt senere skal vi ut på trilletur med vintage-vogna som min mor har lagret på loftet siden 1979; en nydelig Emmaljunga med bag i flettet kurv og brun fløyelskalesje.

Men først fredagsquiz i sofaen. God helg!

Katrine sa...

PS. Verdens helt objektivt sett vakreste baby -selv med sonde i nesa- er jo den ultimate glamour-accessoir!

Glamourbibliotekaren sa...

Katrine: Jaaaa :) Grattis!!

Pernille sa...

Dette er første gangen jeg rapporerer!
Føler meg også litt ekstra fin i dag, kjole og ballerinasko selv om det egentlig er alt for kaldt. Håret er satt opp i en finfin hestehale og jeg tok på meg pynteparfymen min i dag.
Også droppet jeg skolesekken til fordel for en lekker veske! Dette blir nok en bra dag uansett hva som skjer, og helgen skal bare gå med til kos, hygge og IKEA.
God helg!

Oslopiken sa...

God fredagsformiddag!
Jeg har lagt meg til den ergerlige vanen å våkne i fem-tiden, så ti over fem satt jeg klar med tekopp på kjøkkenet og ventet på at dagen skulle begynne. Nydelig å få med seg overgangen mellom måneskinn og soloppgang! Og deilig med litt stilletid om morgenen, selv om det ble i tidligste laget. Er nok stuptrøtt i to-tiden : )
Arbeidsdagen er travel som vanlig, men jeg er høstpyntet i brun ull fra topp til tå, og gleder meg til en helg med fødselsdagsselskap i kveld, få planer i morgen (annet enn å plante blomsterløk, takk for påminnelsen : ) og utflukt til mormor på søndag.
Vakker høsthelg ønskes alle sammen!

k sa...

Oslo-fredag har jeg ikke ofte, og nå strømmer solen inn vinduene. Nydelig!Kaffe på sengen og Amagasinet til frokost, kjenner duften på håndleddende fra gårsdagens parfymetesting fortsatt-mmm. Snart ut på tur til byn og flere duftopplevelser, de har fått Bond no.9 på Gimle, ikveld er det selskap i anledning verdens egg-dag, mange retter står på vertinnens meny. God helg til alle!

Anonym sa...

Førstegangs rapport fra denne kanten også! Etter å ha fått familien som sliter med jet-lag etter høstferie i USA opp av senga og avgårde på jobb og skole sitter jeg på kontoret og nyter den vakre høstdagen. Dagens glamoureffekt er nyinnkjøpt topp i petrol-farge og en aldeles nydelig parfyme (http://www.pacificaperfume.com/fruits/hawaiian-ruby-guava)innkjøpt sist helg i vakre Newport, Rhode Island. Helgen skal brukes til å komme "på rett kjøl" og ut av høstferiemodus, nå må vinterklærne på plass i skap og skuffer kjenner jeg. Dessuten skal en halv elg! pakkes og fryses, ikke en spesielt glamourøs syssel, men glamourøst nok når man utover høsten og vinteren kokkelerer god vilt-mat for venner og familie :-) God helg!

koristen sa...

Antrekk høstlig og varmt, svart skjørt, plommefarget genser, svarte støvletter. Øreringer fra Juul i Kautokeino. Diskret sminke, ørlite Chanel No 5 Sensuel Elixir bak øret. Planer for helgen: Litt shopping etter jobb idag, imorgen blir det skogtur og suppe med masse deilige grønnsaker sammen med god venninne. Søndagen er foreløpig uten planer, herlig. God helg til alle :-)

Glamourlektoren sa...

Første dusj i dag morges etter ankelbrudd på joggetur onsdag, føltes om ikke glamorøst, så i hvert fall deilig! Litt maskara og leppestift er på plass for eget velværes skyld her jeg sitter med beinet høyt i sofaen og prøver å tenke positive tanker om alt jeg får lest osv med tre ukers sykemelding - selv om uroen ulmer over alt som IKKE skjer på jobb og hjemme de neste ukene..! Nå skal jeg lese Morgenbladet, få med meg hvem som får fredsprisen live, drikke litt god te og øve meg på "downshifting"!

lene sa...

glamour idag er å ikke være på reisefot en fredag, jeg gleder meg til ei hjemmehelg! det er bondens marked og kanskje skal vi gå å se cats, og en liten tur med sekk og kakao og gode sko må det bli, deilig!

jeg har ikke parfyme på idag, jeg glemte det og kom ikke på det før jeg satt på bussen, skrekk og gru! men, jeg gjorde meg ekstra flid med sminken og har hvit skjorte på, så jeg føler meg fin. sola skinner og det er bare en jobb som skal ferdigstilles, så er det helg!

Siri sa...

Fredagen blir ikke så fryktelig glamorøs, men det gjør ingenting, for i morgen skal kjæresten og jeg stilfullt ankomme Paris på Eurostar-tog! Men solen skinner, og det er ganske glamorøst her i England (vi har faktisk hatt en knall september)! Også skal jeg lage fiskegrateng fra scratch i kveld for første gang, det spørs om resultatet blir glamorøst eller grusomt ;)

ulrike sa...

Idag ligger jeg syk mens solskinnet flommer gjennom tynne hvite gardiner og varmer opp mitt lille lysegule soverom. Glamoureffekter: blekrosa blondesinglet fra Noa Noa, hvitt tykt mønstret sengeteppe tatt med hjemmefra, diger ikea-pute med hjemmelaget trekk i lyserosa sateng (med mintgrønn blondekant og rosa silkebåndknyting), min kjære hvite nydelige mac, pluss en diger wonder-woman kopp fylt med sterk solbærtoddy. Ah..

wine-fueled narcissism sa...

Jeg er tilbake i Oslo etter en uke hjemme langt der oppe mot nord. Jeg er neste redd for å si det, men jeg ligger fortsatt i sengen. Dét er glamourøst! Kroppen er sliten, og jeg har sovet helt ut. Nå tar jeg med meg en pensumbok, mine røde lepper, og min hals som dufter av Ardens Fifth Avenue, og setter meg på en kafé med en cappuccino. I kveld skal jeg antakeligvis på kortfilmpremiere med påfølgende fest, eller eventuelt en rolig kveld hjemme med min kjære. Que sera, sera. :)

Anonym sa...

Sort dressbukse, sort overdel og perler rundt halsen er dagens antrekk.
Har fri fra jobb, men har vært på formell åpning av en ny avdeling med taler, blomsteroverrekkelser, god mat og avrundet med kaffe og kaker.
Helgens planer er 40 årslag hos en venninne og besøk til min bror med familie.
SJH

Amélie sa...

Hei!

En fin, kald høstdag i Bergen i dag, og siste dag med ferie på en stund. Deilig synes jeg da, effektiviteten lider Særdeles i ferier selvom det er mengder som må gjøres. En litt rocky start på dagen ble bedre av en liten luftetur og deretter french toast og te. Nå sitter jeg og sikler på diverse oppskrifter, da jeg skal lage kake til et middagsbesøk. Få planer i dag - muligens en tur på sats. God middag og godt selskap blir det i allefall senere. Jeg elsker hjemmekvelder.

Glamouren er behagelig i dag - fresht ansikt med nyfargete øyenvipper, yndlingsbuksen og en enkel stripete topp.

Ha en god helg alle sammen!

emma sa...

Jeg har tjuvstartet helga med å sove lenge, og inntatt frokost og kaffe med god tid og god bok i meget uglamorøst men behagelig antrekk. Resten av fredagen og helgen byr på nydelig høstvær, trening, løse planer om å gjøre noe hyggelig med en venninne, og ellers god tid som nok blir brukt boklesing og kanskje baking etter inspirasjon fra boken til bakeren i Lom.

God helg!

Sørvest sa...

I dag reiser mannen min og eg på helgetur i sørlige strøk, og håpar på sol! Blir det regn blir det tid til bøker og avislesing og god mat. Glamouren i dag er det førebels mykje å seie på, så den får heller kome i kveld til god middag.

Anonym sa...

God fredag!

Jeg bor for tiden i New York, men er stadig innom bloggen din. Har fått mye inspirasjon, og liker dine hverdagsbetraktninger. Har også hatt nytte av dine New York-tips :)

Jeg liker alltid å pynte meg litt ekstra på fredager, så i dag er det ny svart kjole i kasjmir-strikk (hvis det heter det?), lave støvletter og duft fra Victoria's Secret (tester, som faktisk lukter ganske godt).

Det er fredag og siste dag før høstferie i New York. I'm in love.

Ha en fin helg og uke alle sammen!

Anonym sa...

Sol - på med vinterdekkene snart på vei til fjells!! I ført Lilla converse, tights og lilla velourjakke (Odd Molly) - kanskje litt merkebevisst i dag, men litt glam i tightsen da!! GOD helg glamour damene!

sg sa...

Enkel dressbukse, med en pen mørk lilla genser over. Neglene er nylakkerte med mørk, mørk rød neglelakk fra Chanel. Føler neglelakken løfter antrekket.

Sånn ellers skal jeg i selskap i kveld, og jobbe resten av helga. Med pent lakkerte negler blir det nok litt glamour på meg på jobb også. :)

Hilde sa...

Fin dag med få planer bortsett fra å lese pensum, og det ser ut som at hele helgen blir rolig med mindre jeg takker ja til en tur på byen i morgen. Jeg ser an dagsformen! Dagens glamoureffekter er tjukk strømpebukse og fin mørkeblå kjole sammen med et par øredobber jeg har fått av min kjære, samt en ny leppestift fra Maybelline av typen Color Sensational i fargen "Hollywood Red". Leppestiften anbefales varmt, den er myk og kremete og holder lenge, og jeg kan legge til at Cubus har dem på tilbud for tiden.
Ha en fin helg!

Britt Åse sa...

Litt sol her sør også, og Mitsouko på de vanlige punktene. Jeg har skaffet en prøve, bestilt flere - alle Guerlain, og planen er å jobbe meg gjennom klassikerne - om ikke annet, så for å kjenne dem.
Nå er det ettermiddag, jeg har støvsuget hele heimen, skal gjøre et par små innkjøp, og så er det vinklubb med jentene i kveld, og høstfest hos venner i morra.
God helg, alle sammen, og bibl. især :D

Britt Åse sa...

PS: Glemte å nevne ny vinterjakkekåpe som er luftig nok til å brukes nå, og ny, romslig veske, OG nye sko.
Er ikke det glamorøst, så vet ikke jeg!

Elisabeth B sa...

Ah. VELDIG sen rapport herfra i dag. Dagens glamour har bestått i å holde senga nesten hele dagen, tror jeg - har jobba hele natta og la meg i nitida...

Men i våken tilstand er det igjen litt rom for ytre glamour! Har på meg plommelilla strømper og en strikkakjole som går til rett over knærne. Nyvaska hår med en Redken-kur i seg på litt vent-og-virk, pannekaker til 'senfrokost' og blåbærte i koppen. Nydelig. Ute er det mye vind og relativt kaldt, men vakker og klar høstluft - og det kan jeg like! Helga består stort sett bare av jobbing og soving på denne fronten. Og det er helt greit.

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Dagens glamourfaktor har vært røde Chanel-lepper og nyvasket hår. I kveld gleder jeg meg over å kunne tenne i ovnen og ha en rolig fredagskveld.
Ananasmynte er plukket inn fra hagen i siste liten før nattefrosten tar den, nå tørkes den til te.

God helg

Eirin Edvardsen sa...

Førstegangs rapport fra meg:
Første rapportering fra meg, derfor måtte jeg redigere litt på første innlegg....

Idag har jeg vært særdeles glamorøs som konferansier på kvinnekonferanse på Rognan Hotell. Hotellet har en trapp som overgår alle trapper i Dynastiet. Da jeg skred opp denne var jeg iført en sort kjole i 50-talls stil med vidt skjørt og røde blomster, sort høyhalset genser under, svarte pumps med rem over vristen og røde chanel lepper. Duft: Euphoria

Københavnerpigen sa...

Senrapportering her også i anledning at dagens mest glamourøse moment var lagt sent; Kulturnat i Danmarks hovedstad. Svært glamourøst å sykle godt kledd rundt i det høstfriske mørket med mennesker piplende fram overalt og masse moro å snuble over - vi overvar både amatørakrobatikk på Rådhusplassen, isskulpturer på Slodspladsen og vakker kammersang i Rådhuset. Glamourfaktoren har også vært solid fra morgenen av, med ny, pudderrosa silketunika fra designers remix, kombinert med svarte bukser, et enkelt halssmykke og nye, svarte støvletter fra Oasis. Til forsvar for merkefokuset kan jeg nevne at begge plagg ble kjøpt brukt. Hverdagsluksus nytes jo aller best bærekraftig! Bare et lite heia verden på tampen av Fredsprisdagen. Ha en rigtig dejlig helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter, og særlig til dere som rapporterte for første gang! :) Fortsett, please!

Populære innlegg