fredag, oktober 23, 2009

Glamorøs fredagGod morgen, kjære lesere!

Endelig fredag igjen! En storrengjøring av hus står for tur, etter jobb vel å merke, og dessuten inneholder helga en bursdagsfeiring av god venninne. Husk Aïda på Ringen kino i morgen kveld! Ellers vil tiden vise hva som skjer, jeg vil ikke planlegge for mye.

Glamoureffekter i dag: Skjerf med roser på, og en herlig tidlig 90tallsklassiker: Desirade fra Aubusson.

Ha en fin dag, alle sammen!

32 kommentarer:

Anonym sa...

Ah... endelig helg! Innledes med treningsøkt i ettermiddag og konsert i kveld. Porcupine Tree spiller på Sentrum Scene og jeg gleder meg stort! Ellers blir det loppemarked og bursdagsfeiring i helga.

Dagens duft kommer fra L'Occitane, og er noe så vakkert som cherry blossom... Da gjør det vel ikke så mye at det er grått utenfor?

Jenny B sa...

Hurra, det är fredag! Ikväll skall jag på en väns disputationsfest, och då skall jag klä mig glamouröst i mörkgrön draperad klänning, ormskinnsmönstrade pumps och mörkröda läppar. Tills dess är jag litet mer diskret, tar det lugnt, jobbar på och dricker te.

Imorgon tänker jag gå på teater, och på söndag tänker jag gå på museum. Och så borde jag plugga ryska också... Ha det bra i helgen!

Mari sa...

Ah, endelig fredag! Som forvandlet vått høstløv til glamorøst fargedryss der jeg føk avgårde på sykkelen min. Gifteringen er fortsatt eksotisk, og er eneste smykke i dag. Blå plasthårspenner med gyldne fugler og rosa Sigrun Berg-skjerf på langlån fra mamma beskytter mot sykdom.

Helga skal feires med bursdag både hjemme og hos mine foreldre, og med besøk av god venninne langveis fra, som vil ha meg med på Palais de thes (?) i morgen - det blir en ny og sikkert fin opplvelse. Og kanskje jeg får en time yoga også. Herlig! God helg!

Fornuftig forsker sa...

Blir jeg den første? Glamourfølelse her, med forskning hjemmefra idag, Morgenblad og rolig tempo i starten, og kaffe fra Mummikrus. Synd at været ble så mildt igjen, for jeg hadde gledet meg til å fyre i ovnen, et ekstra glamorøst innslag i hverdagen, etter min mening. Antrekket er kjedelig idag, men sminke og Midnight poison er på plass. Dvs antrekket er kjedelig oppå den glamorøse brune ullundertrøyen med blonder - et funn innerst i en skuff. Den var for trang, men nå er den passe igjen :)
Nytt hjemmekontor føles ytterst glamorøst, og det blir enda bedre når kontorstolen kommer og jeg finner en arbeidslampe som passer. Helgen blir vanlig, med vennebesøk og familieting, pinnekjøtt og kanskje gresskardag i Botanisk hage. Det er kjærkomment etter reise-helg forrige uke. God helg til Glamourbibliotekar og alle sammen!

HildeSofie sa...

Hurra for helg!
Fredag er hjemmekontordag, Kjære sover litt etter nattskift, og siden han skal jobbe hele helgen også, blir det nesten alenehelg på meg. Den skal tilbringes med malerkost, for nå skal endelig kjøkkenet bli litt lysere, hurra!

SlikeJenter: Åhh, du er heldig! Vi var i København og hørte dem på søndag, fine konserten! Litt rolig i første halvdel, siden alt var fra det nye albumet, men i siste del fikk de med seg publikum :) Gled deg!

Dagens glamoureffekt er Fifth Avenue bak øret, klærne er det så som så med - siden Kjære nettopp hadde sovnet da jeg stod opp, var det bare å lirke hånda stille inn i skapet og ta det som lå på toppen. Det resulterte i jeans, en sort topp og grå cardigan. Smykker hadde betydd fantastisk mye romstering, så det får bli når han har våknet :)

Ha en strålende helg alle sammen!

Nanne sa...

Endelig fredag, og i kveld skal jeg unne meg den totale luksusen av å faktisk gjøre ingen ting - bortsett fra å åpne en flaske god hvitvin og dele den med Mannen! Resten av helgen går med til husvask og storopprydding i kjøkkenet:)

Casual glamour her i dag, med sort, finstrikket pologenser, beige cargoskjørt, sort tykk strømpebukse og sorte støvletter. Selvlaget smykke med beigerosa hjerteanheng og gullfargede øreringer. Ingen parfyme....

Ha en flott helg, alle sammen!

glamouringeniøren sa...

Å så trøtt i dag. Fantastisk konsert med Helldorado i går kveld har skylden, men oi oi oi det var det verd! Har fulgt bandet siden deres Zoom-finale turne for herrens mange år siden nå, og det var et kjært gjensyn. Men å legge seg kl 02 og så stå opp igjen kl 06 er liksom ikke en del av mine vanlige rutiner :) Utsatte derfor vekkinga til kl 07, frokost ble plukket opp på vei til jobb på en hyggelig kafe og inntatt på kontoret.

Casual, komfortabel glamorøs i dag, blå jeans, stor lodden svart ullkofte fra Acne og et nytt brunt LV Sprouse skjerf i halsen. Dufter Hermes Kelly Caleche.

Helga kan ikke ønskes mer velkommen, og med fare for å gjenta meg selv hver eneste fredag ;) så skal jeg ligge på sofaen, lese, se på film/serier, gå tur i skogen/fjellet, spise god mat og kose meg glugg ihjel! I ettermiddag må det nok bli en "kåbåistrækk" på meg også.

Ha en flott helg alle sammen!

Alt godt sa...

Dette blir ei fin, men travel helg. I kveld lagar vi 11-årsbursdag til guten vår, med skyting på Megazone (ikkje mitt valg,,,) og pizza og brownies heime etterpå. I morgon er det familiebursdag etter kjent oppskrift. Søndag skal eg prøve å få til eit kafébesøk med ein gamal venn som eg gler meg til å prate med.

Dagens glamour er Allure sensuelle bak øyrene, Laura Mercier sin lekre koparfarga kremskygge og kvit bluse med jeans og låge, svarte pumps.

Dagen i dag blir tilbrakt i Sarpsborg, på eit overraskande fint hotell, med seminar om ny rettspraksis på mitt juridiske område. Gøy, med morsomme, kreative kollegaer og trivelege omgjevnader.

Eg ynskjer alle ei god helg, og bibliotekaren i sær!

Christine sa...

Hadde planer om et hint av glamour i dag, men det var for mørkt, vått og trøttheten var altfor tung. Men tanken på en helg uten jobbing er glamourøst nok for meg. Venninebesøk, rødvin, bøker og kjærestekos står på agendaen.

Jeg håper jeg kan finne lipglossen min fra Korres i veska, den kan alltid hjelpe for litt ekstra glamourfølelse.

God helg, og takk for en fantastisk blogg!

Christine sa...

Sykdom i heimen, begge ungene mine er hostete, og den ene skal jeg ta til doktoren for å få tatt den vanligste testen for tiden...
Lurer på om den siste Harry Potter filmen er kommet på DVD - det ville vært fint for små og store som sannsynligvis skal tilbringe mesteparten av tiden innendørs.

Ettersom det blir en rolig helg skal jeg definitivt få tid til omlakkering av neglene i min favorittlakk- Rouge noir fra Chanel.
Kanskje vil det gi en bitteliten følelse av glamour?

Smilla sa...

Stockholmstur med jentegjengen står for tur, så glamoureffekten er virkelig på høyden i dag! jeg har på kjole, har satt opp håret og har tenkt å sminke meg litt ekstra i dag. håper det døyver flyskrekken noe..... ønsker alle en super fredag!

koristen sa...

Endelig fredag! Grå bukser, svarte støvletter, mørk rosa golfjakke utenpå topp med roser på. Til det måtte jeg jo ha roseparfymen fra Body Shop og litt glitrende smykker. Diskret sminke. Etter jobb fyker jeg til mammaen min i Sandefjord, håper det blir nesten ok vær. God helg til alle :-)

fru winther sa...

Foreløbig avslappet i strømpebukse, blå "mykogdeiligkjole" og romslig god brun ullcardigan med lommer. Tam Dao dagens duft. Feirer fredag med økologisk tyrkisk yoghurt med akasiehonning på, en kopp te og en fersk fiken. Eneste helgeplan er å sjaue litt- kjøre bort hageavfall og oppussingsavfall og kjøpe veggplater.Jeg får forresten en merkelig bredbeint gange av å være på byggvarebutikker...Ellers er værvarselet lovende, og da er det bare en ting som gjelder: Ut og nyte høstfargene mens de fortsatt er der. God helg, alle sammen!

k sa...

Hjemmekontor, i gårsdagens klær enn så lenge og lang kaffeoppstart. Rouge noir på negler og ronjarøverdatter-sveis er glamourfaktorene her nå. Helgen skal brukes til lesing, filosofi-opplevelse, kino og middag samt en husmorunde før kaninene overtar fullstendig. God helg til alle!

Lauren B sa...

Fredag og perler i ørene, kaféfrokost med venninne og oppholdsvær. Trærne brenner i gult og rødt, og får meg til å tenke at nå er det høst i Paris og Luxembourghagen også.
Ellers byr helgen på mye fint: det er filmfestival og operakino (endelig her i byen også!!), bøker skal leses og vi skal bo én natt på hotell. Verdt å glede seg til, m.a.o.

God helg til alle!

Anonym sa...

Glamorøs jeg? Vet ikke helt, men jeg har i alle fall nye sorte flate støveletter som ikke strammer rundt leggene (sjelden kost), en hyggelig bluse, perler i en nydelig hvit grønn beige farge i ørene, sår hals og sommerparfymen Happy in bloom.
Den siste hjelper litt i høstmørket. Skal i begravelse senere og håper regnet letter litt til da... Nå venter en varm kopp kaffe og hyggelige kollegaer - et virkelig pluss på en morgen som dette.. God helg ! mvh Astrid

lene sa...

åh, fredag! igår ble jeg ferdig med noe jeg har gruet for i lange tider, neste uke er det ferie, og jeg tyvstarter allerede ikveld med å reise til barndommens trakter, det skal bli deilig! jeg kledde meg varmt og godt i ny lilla ullkofte idag, og med litt rødt i kinnene og chloe bak øret føler jeg meg riktig så hverdagsfin :)

vertinnen sa...

Ikke særlig glam i arbeidsantrekk i dag, men kanskje når jeg kommer hjem? Skal plukke opp en cd på vei hjem (mer pålitelig enn ipoden) og lytte til Melody Gardot resten av kvelden, i alle fall etter at sønnen har lagt seg. I morgen skal jeg og gutta mine på handling - ullundertøy, cherrox og bomullsbodyer må i hus!

Glamourlektoren sa...

Kunne for første gang stå (forsiktig) på to ben i dusjen i dag etter ankelbrudd for to uker siden. Deilig! Sorte myke bukser og topp og en bringebærrød (!) omslagsjakke som frisker opp. Lett make-up på plass, så føler en seg straks lysere til sinns. En lett dusj av Biotherms Eau d'Energie hjelper også. En snill mor får skikk på huset før helgen da en ellers dugende ektemann er på jobbreise. Nydelige blomster i vase fra de jeg deler kontor med som savner meg på jobb - hyggelig! God helg til alle, og spesielt til Glamourbibliotekaren og alle andre som har fått kraftig baksmell. Ikke gøy. Godt at det fins alternativ glamour som gir minst like mye lykke og glede som champagnevarianten!

wine-fueled narcissism sa...

Endelig fredag!

Jeg sov lenge, og fikk kaffe på sengen før min kjære dro på jobb. Nå har jeg brettet klesvask, ryddet kjøkken, redd senger, tent et duftlys og satt meg til rette for å nyte nystekte rundstykker. Helgen er full av fine ting- som middagsselskap, venninnebesøk og bursdagsfest. Glamoureffekter, hmmm. Agent Provocateur-parfyme, nyvasket grå ullcardigan, bestemorstrikkede ullsokker og nypussede høye skinnstøvletter- om jeg våger meg ut i dag. :)

God helg alle sammen!

MillaCamilla sa...

Slow-start på fredagen her. Fri idag og skal jobbe resten, så skal virkelig nyte dagen. Huset ble ryddet og "vasket" igår kveld og i ettermiddag ventes middagsgjester. Glamourfaktoren er lav, da jeg om dagen rusler rundt i omstendighetsklær som ikke akkurat er av de kuleste. Nyvasket hår, diamantring og god te utgjør glamouren. God helg alle sammen!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag! Fridag for en gangs skyld her, så det ble en veldig lang morgen, før jeg måtte kjøre bilen til verkstedet for å få gjort ferdig det de begynte med i går.

Stiller i marineblå kjole i ulljersey, pinstripe strømper og tøfler.

Planene for helga er ikke veldig omfattende, utover å prøve å fikse blenderen vår så vi kan lage smoothies igjen uten altfor mye styr.

sg sa...

Denne helgen blir svært så glamorøs for midt vedkommende. Dagen antrekk er en pen bukse med en genser i deilig lammeull over, og noen lekre søvletter til. Av smykker har jeg et vakkert gullsmykke med diamanter. I kveld skal jeg ut på en eksklusiv restaurant, og resten av helgen tilbringes utenbys, på en konsert og hos gode venner.

glamourlegen sa...

Noe sliten og skranglete i dag...men startet dagen før syv (på en fridag!) med å dra til trafikkstasjonen på Risløkka, på tide å konvertere mitt utenlandske førerkort. Gikk innom Ups i samme strøk for å hente min nye, deilige, vidunderlige MJ-veske, og så bar det til Indias ambassade for å sitte i visum-kø. Hektisk med andre ord. Nå venter lynpakking, for strakt kjører samboer og jeg nordover til mine kjære gamle besteforeldre. Langstilkede roser er innkjøpt og klare til transport.

Glamour: tja. Karen Millen-kåpen fra i fjor som ser like ny ut, den nye, tidligere nevnte vesken (hurra!), og...der stopper det. Sliten i formen, baaaad, bad hair day, og føler meg ganske så ufresh. Skal ta en kjapp varm dusj og slenge på meg noe bilglamourøst i anledning road trip med min kjære.

God helg alle sammen! Og nyt Operakino, de heldige som kommer seg dit :)

Oslopiken sa...

Akk, så deilig med fredag! Ekstra deilig fordi jeg om noen få timer har en ukes ferie. Å slå av jobbmobilen i en HEL uke mens vi er inne i årets travleste jobbperiode er nøye planlagt luksus. Ferieuken skal brukes til forefallende arbeid i hus og hage, ikke så spennende, men så: langhelg til Stockholm! Hotellfrokost og museumsturer. Blir veldig bra.
God helg til alle glamorøse!

Guro sa...

Glamouren opprettholdes av et anstrøk hårspray for å holde viltert høstkrøllete hår på plass, en realt vond skulder og litt vondt i hjertet trekker ned. Men helgen skal brukes til å se om det er verdt å forfølge en årelang drøm, og for meg kjennes det både litt glamorøst og veldig spennende.

Løvemunn sa...

Dagens glamoureffekt for meg har vært å klippe håret - hodet føles to kilo lettere, og frisørsjampoen har etterlatt en svaak, nydelig duft av patchouli.

Cecilia sa...

Fikk en glamorøs følelse da jeg fikk på meg et par favorittjeans som har vært for trange siden i vår :-) De passer så bra ned i støvlettene fra Vilnius, og matchende hansker og et skjerf fra Anthropologie ble med på jobb. ALtfor mye å gjøre på kontoret i dag, men i kveld blir det rødvin med venninner, tror jeg. God helg!

Elisabeth sa...

Endelig helg! Litt sent innom i dag, men glamouren har blitt ivaretatt gjennom dagen likevel. Dufter av Dalissimo, tror jeg, i grå dressbukse, hvit skjorte og harlekinrutet genser med plomme som bunnfarge. Diskret sminket, naturligvis. Skulle egentlig på konsert med Sivert Høyem i kveld, men den ble utsolgt tidlig i forrige uke - rett før jeg husket å komme meg på nett for å kjøpe billett :( Jaja.

Har akkurat kommet hjem fra jobb, og etter en grundig husvask ganske snart(har blitt neglisjert litt for lenge!) skal jeg bake brød mens jeg skriver brev (på gammeldags vis) til ei venninne og myser på solnedgangen gjennom stuevinduene. Senere skal jeg enten ta en øl med ei venninne et sted i byen, eller ha henne innom hjemme hos meg istedet. Planer for helga: Jobbing og en ettermiddagstur til nærmeste fjelltopp - det er meldt godvær og jeg rekker akkurat solnedgangen når jeg kommer fra jobb og drar rett ut på tur :-D

En riktig god helg ønskes alle sammen!

Britt Åse sa...

Montale 'Black aoud' bak øret og nymanikurerte negler i OPIs 'You don't know Jacques' er glamoureffekter her hos meg i ettermiddag. Oi, og så buketten med mørkerøde roser, förståss!

God helg til alle, og til glambibl. i sær.

Ine sa...

Jeg er vanligvis ikke særlig glamorøs av meg, men i dag har fredagen inneholdt varm sjokolade og hvitvin på en piazza i Roma, innkjøp av høyhælte sko og sprading i diverse små, trange gater. Fin fredag! Og litt mer glamorøs enn vanlig :)

Københavnerpigen sa...

Sen rapport i dag, har brukt hele dagen på å ta knekken på basillusker - egentlig ganske luksus etter noen uker på farten! Pysj og ullsokker på kroppen med andre ord, men har en desto større immateriell glamoureffekt: ny, studierelevant jobb! Jubi, som de sier her! Ønsker alle (untatt de ivrige basilluskene som jeg skal bruke resten av helgen, og noen liter te, på å jage bort) en vakker høsthelg!

Populære innlegg