fredag, oktober 30, 2009

Glamorøs fredag

God morgen!
Jeg benyttet anledningen til å svooosje litt ekstra gjennom høstløvet i dag, for jeg så at de har begynt å rydde det bort for fullt. Fristende hauger av gult løv måtte dessverre spaseres forbi, ikke hoppes i (det tar seg ikke helt ut å ta springfart og stupe oppi en haug som parkvesenet pent har samlet sammen, i allefall ikke når de står halvannen meter unna).

Formiddagen vies Robert Schumann og hans Fantastiestücke, samt den tidligere mye omtalte Kinderszenen (nå i ny innspilling av Andsnes, på samme plate som Musorgskijs Bilder fra en utstilling). Det skal jobbes litt i morgen også, men ellers er helgen fri og frank og tilbringes stort sett hjemme sammen med min utkårede, som har vært mye opptatt med spilling i det siste. En lørdagskonsert er ikke utenkelig, ellers blir neste uke den store konsertuka for min del.


Glamoureffekter i tillegg til ovennevnte: Øredobber fra Anthropologie og Serge Lutens Vetiver Oriental.


Ha en fin dag, kjære lesere!

38 kommentarer:

Glamournerden sa...

God morgen alle sammen!

Tiidlig på jobb idag pga bonusbarn som må fraktes et godt stykke til skolen. Men så deilig det skal bli å gå kl 15 idag! *o'lykke*

Glamouren idag ivaretas av nye strassøredobber fra Berlin, og ditto strasshjertesmykke fra samme shoppingtur :-)

Helgen bringer glamourøst besøk hos frisøren, kafebesøk med venninner og også noen glass med rødvin under pleddet i sofaen. God helg til alle!

Alt godt sa...

God morgon!

Sjølv om Oslo er grå i dag så er det ein strålande fin fredag. Eg luktar deilig av Youth Dew Amber Nude, kjøpt for ein billig penge av ei parfymevenninne som kom til at ho ikkje brukte den så ofte. Lykke!

I ettermiddag skal eg bake muffins til elleveåringen sin halloweenfest i morgon kveld med klassen. Den skal vere heime hos oss, så grønn spagetti med blod samt gresskarsuppe står også på menyen.

Kvelden i dag blir tilbragt i godt selskap på Oslo Spiseforretning, ei fin oppvarming til dugnaden i gården vår i morgon. Der er eg pølsesjef og løksettar. Søndagen blir det kanskje ein konsert, Solistkoret skal synge vakkert, og eg er invitert til å høyre på. Hektisk og fin helg, altså! Dei dagane då alt står på hovudet er gode dagar. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren i sær, ei fin helg!

Anonym sa...

Startet dagen riktig uglamorøst med en skikkelig dum krangel. Forhåpentligvis vil ikke dårlig humør prege dagen, selv om dette er en litt "oi der glemte jeg, oi der mista jeg, oioioi"-dag.

Gammelnye-smykker og eau de toilette fra L'Occitane hjelper litt. Det samme håper jeg at en god kopp kaffe og ferske rundstykker til lunsj vil gjøre.

Gleder meg til helg, selv om jeg må jobbe litt :)

God helg!

k sa...

Sol og nydelige høstfarger farger dagen, pelargoniaen blomstrer fortsatt for fullt på balkongen og idag skal jeg kjøpe blomsterløk og plante i kassene før frosten kommer. Kjole, høye støvler, perleanheng og nytt stripete Paul Smith-skjerf er den ytre glamouren + noen dråper Frangipani fra Ava Luxe i nakken. Helgen må brukes til eksamenslesing men det blir nok noen pauseinnslag med div. musikk og kanskje en konsert. God helg alle sammen!

Cecilia sa...

Den mest glamorøse effekten her i gården er tanken på å flytte inn i nytt hus i helgen! Jippiii :-)
God helg til Glamourbibliotekar-kollegaen og alle andre!

Randi E sa...

God morgen. Har ikke klart å karre meg opp av senga enda. Har vært så uheldig å fått hodepine og feber etter at jeg var å tok influensavaksinen på onsdag. Hvis jeg blir bedre i ettermiddag skal vi dra på landet en tur. Der finnes det ikke parkvesen så der kan man hoppe så mye man vil i løvet:) God helg

glamouringeniøren sa...

Vær hilset!

Glamouren vil jeg si startet allerede i går morgen for min del. Stod i foajeen på jobb og ventet på heisen, og jaggu ser jeg ikke min savnede handske hengende litt bortenfor. Noen har funnet den og hengt den pent opp slik at jeg skal finne den igjen! Perfekt, savnet var stort den uken den var borte! Slike gode gjerninger liker vi :)

Dagen ble enda bedre da jeg gikk fra jobb kl 14 for å tilbringe to fantastiske timer hos min herlige frisør. Håret ble enda kortere og vips enda mer krøllete. Finfint ryktes det om her i gangene i dag (ikke ofte gamle ingeniør-gubber gir komplimenter ;) ). Etter frisøren var det Pilates-time og så en rolig kveld hjemme.

Den glamorøse fredagen kunne derfor ikke startet bedre. Deilig morgentur med hunden, kaldt og friskt i kinnene og klarvær. En dagens kaffe fra favorittkafeen ble kjøpt inn på vei til jobb. I anledning min særs korte krøllete sveis har jeg tatt på meg en grå-hvit-svart kort tweed-jakke i Chanel ånd. Første gangen den er i bruk, føles bra :) Matcher det med Chanel Rouge Noir negler og dufter Hermes Rose Ikebana, mmmm deilig!

Helgen går med til å feire min kjære mor og hennes 50 års dag. Mye slekt og venner og trivelig selskap skal det bli. Søndag får bli hviledag fra selskapeligheter med forhåpentligvis en fjelltur i like flott høstvær som nå.

Ønsker alle sammen ei flott helg!

PS: Kjære Glamourbibliotekar, hunden min bada i en slik løvhaug i dag, tro hva Parkvesenet hadde sagt hvis de så det :) Men hunden kosa seg glugg i hjel da!

Anonym sa...

God glamorøs formiddag! Dagens personlige glamoureffekter: Er foreløpig ikke kommet lenger enn til morgenkåpe og gul Lipton. Har fri i dag og pusler om en småsyk 11-åring. Én glamoureffekt til er ikke uvesentlig: Ryddig og nyvasket hus etter at 17-åringen hadde Operasjon Dagsverk-oppdrag hjemme i går. Samt friske, oransje roser i favorittvasen! Få planer for helgen kjennes deilig. Men søndag kveld, på Alle helgens dag, skal jeg i Asker kirke og høre urfremføringen av Kjell Mørk Karlsens Requiem Grande med ham selv som dirigent og det beste av lokale kor- og orkesterkrefter. Og tenke på min kjære, musikkelskende pappa som døde for fem år siden.

Mynte sa...

Sitter på jobb i knallrosa genser som lyser opp fredagen! Starta dagen med herlig, mørk kaffe og deilige brødskiver med gulost og paprika. Før barnehagen lagde barna og jeg hjertekort til de voksne i barnehagen, og barna sprang for å gi dem bort i dag. Fulle av glede og forventing!

Satser på en super helg!

God fredag til alle!

Frøken Hamilton sa...

Min glamorøse fredag gjøres til en glamorøs innendørsdag!
Effektene er stor god varm nydelig ullgenser, tykke sokker, hjemmelaget ingefær-te og hårkur :)

Katrine sa...

Jeg sitter her med en morgenkaffe fra en fjong fransk maskin jeg har "arvet" fra min svoger (selv om den var helt ny), og lurer på om jeg rekker en dusj mens det lille nøstet sover. Ellers har jeg tenkt meg på babyutstyrshandlerunde med min høygravide lillesøster i dag, dvs. innvie henne i alt det er lurt og lønnsomt å kjøpe på Bogerud Tekstil framfor BabyShop/Barnas Hus. Har allerede planlagt nudelsuppelunsj med en kanne jasminte på dertil egnet sted i nærheten.
I morgen går det årlige bacalaolaget hos noen venner av stabelen, og søndag blir det pusling på mammas grav og tenning av lys.

God helg til alle!

Mammadamen sa...

-Koser meg på jobb med bilderedigering akkurat nå. Det blir travlere etter hvert ... Og så har jeg på tunika fra Lindex' Pink Collection (deler av inntektene går til Rosa sløyfe). På søndag kommer Bestemor og søstrene mine på middag, og det er hva jeg gleder meg mest til denne helgen:-) God helg til alle glamorøse kvinner!

Christine sa...

4 kuldegrader og hvitt av rim overalt her i dag. Ganske idyllisk ute, iskaldt innendørs, så nå fyres det i peisen!
Med den deilige duften Havanna vanilla fra L'artisan bak øret, sort jerseykjole og tykke grå ullstrømper føler jeg meg "kosekledd". Skal dog jobbe litt. Har fått en artikkel tilbake fra tidsskrift, og det er endel jobb med den før den kan trykkes. Kjedelig, men sånn er det jo ofte.

Ellers helg med gode venninner, vin og mat i kveld, familietur til Kontikimuseet i morgen og håndballcup på søndag.
Håper alt lar seg gjennomføre, det er mye virus i lufta her....

God, frisk helg til alle!

Siri sa...

Glamorøs grønnsakshandling før jobb på bondens marked i Cambridge. Grønnsaker rett fra åkern er jammen ganske glamorøst, selv om jordrester på antrekket kanskje senker glamourfaktoren et par hakk :) Men å sykle på jobb med sykkelkurven full av godsaker, er helt klart en god følelse!

HildeSofie sa...

Hurra for helg!
Snart ihvertfall...må bare jobbe noen timer til først, men jeg mistenker det blir en kort dag i dag :)

Glamourfaktoren er foreløpig langt fra tilstede, annet enn mentalt, men når leiligheten er vasket blir det en lang dusj med påfølgende godlukt og myke helgeklær, og en tur på butikken for å sikre en bukett friske blomster.

Kjære har dratt på kurs for helgen, og jeg får besøk av to gode venninner som skal holde meg med selskap mens han er borte, og det gleder jeg meg stort til! Det betyr mye te, og sikkert en del vin, god mat, fjasing og hygge, hele helgen til ende, hurra!

God helg til alle!

Glamoursjefen sa...

O herlige glamorøse fredag! Foreløpig på jobb fra hjemmekontor mens jeg venter på håndverkere som skal komme å fikse noe. Deretter bærer det av gårde i et par kundemøter samt møte hos min coach som skal hjelpe meg til å tenke klart som leder i disse utfordrende finanskrisetider. Får alltid mer energi etter å ha snakke med henne. :)

Helgen går med til Halloween-feiring for barna samt masse deilig kvalitetsstid med min kjære. Kanskje det blir en kinotur for hele familien også? Og kaffe med en venninne på søndag? Men først skal jeg innom for å trene litt i ettermiddag.

Dagens Glamoureffekter er min svarte skinnjakke (en favoritt) som ble skreddersydd til meg under et besøk i Marocco for et par år side, "love hearts"-ringen fra Van Bergen som jeg fikk av min kjære til vår 20-bryllupsdag samt diamantøredobbene jeg fikk da minstejenta ble født.

Deilig urtete fra Pukka i koppen gjør meg lykkelig akkurat nå....

Ønsker dere alle en flott og glamorøs helg!

(og ja: skulle gjerne hoppet i løvet!)

Kaisa sa...

God glamorøs morgen!
Litt kaos i morges, espressomaskinen hadde nemlig ikke nok vann til ordentlig cappucino, og vi hadde ikke tid til å varme opp mer. Aargh! Noen ganger merker jeg at kroppen min er litt for vant med en dobbel espresso om morgenen, for jeg er trøtt på jobb. Kontrer med litt grønn te fram til lunsj.

3 av 3 MAC-produkter på øyne i dag og bittelitt parfyme gjør meg litt mer glamorøs enn ellers. :)

fru winther sa...

Fridag i heimen, som skal benyttes til å gå tur, kjøpe gave til ny verdensborger og fylle en svær tilhenger med hageavfall. En variert dag. Iført ytterst komfortabel "hoppedress" i grå jersey, grå ullcardigan med belte og gammelrosa skjerf i halsen. Det er "Shalimar-dag". Helgen skal brukes til oppussing (som vanlig) og til brettspill-kosekvelder med mannen og opptil flere kopper rykende varm te. God helg alle!

Bokomaten.. sa...

Oh, jag har pumpagul knälång klänning och Vera Wang Look bakom öronen idag.:) Helgen ska spenderas "on the road" eftersom sambon fått körkort. Vi ska köpa bil och sedan ut och köra på landet! Hurra för höstutflykter!

glamourlegen sa...

Småsur i dag (uff da! På en fredag!), fordi vaksinearmen og bihulene verker og kroppen er misfornøyd, og i kveld starter intens arbeidshelg som varer til onsdag...så min nybakte samboer og jeg ikke får sett hverandre på en uke. MEN! Den slags pestilenser kan man ikke smøre utover en slik side som dette uten å kompensere grundig for det etterpå, så:

Jeg har allerede vært på trening, det er deilig å ha i boks, og nå koser jeg meg med hjemmelaget bær-og-eplesmoothie mens jeg later meg på nettet og ser på det fine høstløvet ute (og litt på de fine callaliljene jeg fikk av kjæresten denne uken). Vi bor på en stille og fredelig plett midt i byen og jeg elsker å bo her. Kasjmirpulsvarmerne jeg begynte på på mandag er ferdige og en nytelse å ha på. Og om to uker er det FERIE! Og nå skal jeg straks hoppe i dusjen for deretter å glamourifisere meg en smule. Ingen grunn til å klage, med andre ord.

God helg, og god fredag!

S sa...

Travel fredag så langt, men nå har jeg iallefall oversikt over hva jeg må rekke før jeg går hjem. Nyvasket hår, litt øyenskygge og en dæsj Echo fra Davidoff bak øret gir glamourfølelsen. Og når jeg endelig har ferdigstilt alle gjøremål henter jeg de minste i barnehagen og drar hjem til mann & sykt barn som har middagen klar, fyr i ovnen og stearinlysene tent. Fredag ettermiddag er definitivt ukas høydepunkt i vår familie, og i dag blir det helt uten stress. Oh lykke! God fredag og helg til alle andre glamour-damer!

Charlotte sa...

God fredag!

Igår var jeg hos frisøren, så stiller med en ny frisyre, som jeg ble veldig fornøyd med!
Idag er det ikke så mye annet enn oppgaveskriving og lesing for eksamen som skjer her. Men imorgen blir det Operagalla i Grieghallen sammen med min elskede.(en venninne synger i koret, og fikk derfor billigere billetter til oss, fryd!) Jeg gleder meg stort, og skal dresse meg opp! Etter konserten blir det en koselig tur på en irsk pub for et glass guinness med venninnen fra konserten og andre.
Søndagen blir nok igjen lesedag, men det blir nå noen småpauser med en kopp varm te/kaffe, og kanskje baking av muffins.

god helg til dere alle!

(har også sett disse løvhaugene, desverre var det ikke mulighet for noe hopping da jeg gikk forbi heller.. neste gang;)

koristen sa...

Endelig fredag, og jeg har en rolig og nesten planløs helg foran meg etter at Halloweenfesten jeg hadde gledet meg sånn til ble avlyst :-( Jaja, jeg kan ha på meg heksehatten min hjemme, jeg! Nyte helgen klarer jeg uansett. Det skal vaskes og ryddes og øves korsanger.

Antrekk lilla og svart, dagens duft Chanel No 5 Sensual Elixir som jeg ikke kan ta på uten å begynne å lengte etter New York. God helg til alle!

Mari sa...

Første fotgjengerdag i dag grunnet glamorøst hvitt veidekke som skumlifiserer sykling. Stiller i skjørt fordi standardbuksa har fått hull, og fikk klemme på mannen som var innom for å hente gjenglemt matpakke. Gleder meg til rolig helg med lysende gresskar på portstolpen, besøk hos svigerfamilie, og en aldri så liten parksprint i Frognerparken. Bli med!

Anonym sa...

God formiddag, har nå lest meg nedover alle de hyggelige og varme ordene fra diverse bloggere til The Glam librarian. Jeg selv er ikke så glamorøs i dag, men nyter dagen, stearinlyset brenner fremdeles selv om det forlengst har blitt lysere ute, kaffekopp nr 4 står rykende varm foran meg. Morgenbladet, Aftenposten og andre aviser ligger på kjøkkenbordet. P2 står på med jevne mellomrom. Det har vært en godog litt produktiv morgen. God fredag til alle sammen.

Københavnerpigen sa...

God fredag! Lesing står på programmet for meg og, med en eksamen som nærmer seg faretruende og planer om å få styr på de andre fagene før jeg begir meg ut på eksamengaleien. Hvis et fag kan hakes av innen kvelden blir den til gjengjeld deilig glamorøs, med norsk TV-kveld hos en venninne etter et ærlig dagsverk! Lesingen og mysingen utføres i brun, varm, perlebestrødd genser kjøpt på marked i London, mørkegrå skinnyjeans og sorte støvletter fra Oasis (alt kjøpt brukt, heia verden!), og planene for helgen er passe ambisiøse med husstell, pusting, kjærestesavning og litt mer lesing på søndag. Ha en løvhoppefylt og dejlig weekend!

Mari sa...

Startet morgenen frisk med trening før jobb. Etter jobb blir det litt hyggelig savær med gode kolleger, før planen er å dra relativt tidlige hjem for å våkne frisk og opplagt i morgen.

Ganske så uglamourøs påkledning, men har i det minste knall røde negler (jeg er egentlig ikke så veldig neglelakkperson, men får alltid lyst på røde negler og lepper når det blir høst, mørkt, og kaldt).

Har ellers hjemmealenehelg, da kjæresten er bortreist i forbindelse med jobben denne helgen, og planen er å gjøre akkurat det jeg vil, akkurat når jeg vil.

God helg!

Glamorous Scientist sa...

Silketopp, ullcardigan, skjørt, lett sminke, litt ekstra fixet hår, jeg har fått unna det som måtte gjøres i dag på jobb, og klokka er bare halv to! Hvilken lykke! Hyttehelg med venner venter: herrene skal lage lammemiddag mens damene skravler. Det blir ikke bedre enn det :)

God høsthelg!

Snåta sa...

God fredag! Vi har feiret med glamourbibliotekarens rømmekake. Nam nam!

Britt Åse sa...

Kombo av hjemmekontor og formiddagsundervisning i annen del av fylket. Jeg har skiftet fra avslappet pent hverdagskontortøy til hjemmekontorantrekk som er enda mer avslappet, har fyr i ovnen, roser på bordet og Andy Tauers "Une rose chyprèe" litt her og der. Varm, tørr, woody rose. Uhm!

God helg, håper alle holder seg friske og usvinske!

Amélie sa...

Hei alle sammen!
Høsten er helt fantastisk her i Bergen for tiden, nydelig vær og farger, jippi! Fredagen begynte tidlig, med nerver foran en muntlig eksamen, men tok meg tid til en god frokost og noen kopper te, og ikke minst en deilig dusj. Glamouren i dag er det nydelige været og min fantastiske deilige varme nye vinterjakke. jeg skal aldri fryse igjen.
Etter Vel overstått eksamen (jippi!) gikk turen til en av mine yndlingskafeer, hvor dagens nyheter ble lest akkompagnert av en god kaffe latte og pain au chocolat og noen meget gode sjokoladebiter. Og pga det strålende været og mitt strålende humør bytter jeg ut dagens planlagte tur på sats med grundig husvask og en liten fjelltur i stedet, kan ikke kaste bort en time av dette været på å svette innendørs.

Ha en strålende helg!

Jenny B sa...

Jag är mycket oglamouröst klädd idag, men får fortfarande komplimanger för klänningen jag hade på företagsfesten igår. Trevligt! Ikväll skall jag gå på Body Balance och därefter på teater - hurra, det var länge sedan! God helg till alla!

Epicureatricen sa...

På tide å dra hjem fra jobb og bare det er glamorøst - å gå hjem ved halv-fire-tiden er ikke vanen i denne jobben. Til gjengjeld er det andre fordeler, da jeg oppdaget at jeg hadde glemt glamorøs-fredag-parfymen fant jeg litt på do som jeg sprayet på. Har også kjøpt en masse spennende skjønnhets-produkter til personalepris som jeg gleder meg til å prøve.

Resten av helgen står på kino med min kjære i kveld, kaffe med en venninde i morgen og matklubb søndag. Håper også på en lang tur i forhåpentligvis fint høstvær, men de truer med masse vind og opp mot storm, så vi får se.

God helg!

lene sa...

Jeg har sovet lenge, endelig levert duffelcoaten til skredder for å skifte den ødelagte glidelåsen, endelig tatt den synstesten jeg har utsatt så lenge og spist lunsj ute sammen med kjæresten. Litt av hvert, men å Ta Tak I Ting som ofte blir glemt i den travle hverdagen er glamour for meg, ihvertfall etter at det er gjort og jeg slipper å tenke mer på det! Ikveld er det bestilt bord på Oro og jeg gleder meg til å pynte meg i den nye kjolen fra Lindex Pink Collection. En herlig fredag!

God helg, alle :)

Elisabeth sa...

Seeeen rapport herfra i dag også, men so be it. Dagens glamour har bestått i banan-blåbær-bringebær-smoothie til frokost (med en dæsj musli oppi!), ullsokker fra GAP, mascara fra Estee Lauder og en drøy times fjellvandringstur midt i arbeidstida - alle tiders!

Morgendagen byr på ny og lengre fjelltur, kanskje over til Junkerfjellet, og deretter en kveld i selskap med et par herremenn i tidlig barnehagealder. Søndagen byr på lunsj hos meg med ei god venninne jeg ellers ser alt for sjelden, siden vi bor langt fra hverandre. O lykke!!! Så kan man jo håpe på sol underveis :-)

God helg til alle sammen!

Spis, løp, les sa...

Masse glamour og god fredagsstemning på kveldsvakt! Den nye Camilla-kjolen er på og den løfter fredagen til glamorøse høyder. Et stort smil etter å ha møtt en hyggelig bekjent på vei til jobb, må vel også betegnes som glamorøst. Og prikken over ien er en glødende hud og frisk luft i lungene etter å ha ruslet til jobb. God helg!

Sara sa...

Hei! Lenge siden jeg fikk lest bloggen din nå, ettersom de har sperret den på jobb. Surt! Dagens glamourinnslag har vel värt det skotskrutete skjörtet, de röde leppene og ikke minst venninnene som jeg tok en öl ( vel, tre öl da ) med etter jobb! Alle trenger et "crew" og disse er fantastiske! Håper alt er bra med deg og at du snart finner en lövhaug å hoppe i!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg