tirsdag, desember 22, 2009

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 22

Ny pysjamas til jul er fint! Jeg husker jeg syntes det var stor stas å tasse rundt i ny nattdrakt da jeg var liten, og julen er kanskje den tiden på året hvor pysjamas også i stor grad fungerer som antrekk dagtid. I år ble det en stripete budget-variant i flanell som antagelig ikke er like holdbar som min gamle herrepysj fra gymnaset. Men den duger! Wolcom yule, sier jeg bare. I'm ready!


5 kommentarer:

fru winther sa...

Ny pysjamas til jul er et must-jeg BOR jo i den i juledagene. I år ble det KappAhl som ble "beæret" med mitt besøk, og jeg endte opp med pysjbukse og nattskjorte i flanell- alt selvsagt minst to størrelser for store. Jeg er klar for jul!

Henrikka sa...

Ja, julepysj er en nødvendighet. Begge mine julerøde pysjamaser er nyvaskede og nystrøkede og venter på å bli tatt i bruk om kun kort tid! God jul til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Flugo sa...

Her og ble det også ny pysj! Flanell, store røde ruter og en liten blondekant på kragen. Og med de deilige hjemmestrikkede sokkene med fint stjernemønster på (strikket av min fantastiske mor), kan lange og sløve julemorgener bare komme. Jeg er klar!

God jul!

Glamourlektoren sa...

Dette hørtes vanvittig deilig ut! Selv er jeg en litt sånn opp-og-i klærne-type. Her ute på landet ringer det jo stadig på døra - til de fleste av døgnets tider.. Vel, kanskje ikke så mye i jula. Men måtte nok likevel i tilfelle ta bh på under pysjjakka :)

Glamourbibliotekaren sa...

Første knapp røk i vask før jeg tok den i bruk, og ble straks erstattet med en Johann Sebastian Bach-button. Må kanskje finne ny knapp etterhvert. Pysjamasen er herved sterkt innviet i julen; det mest brukte plagget så langt!

Populære innlegg