fredag, januar 29, 2010

Glamorøs fredag


Hvem labber avgårde i snøvær fra sitt lille hus ti over seks på en fredag morgen? Yours truly, som med god samvittighet kan ta helg allerede klokka tre!


Fresh Sugar på håndleddene, smykke med navnet mitt på - og ellers casual og bekvemt kledd. Helgen er åpen som en snøhvit fjellvidde og det er jammen fint! Sylvia Plath er foreløbig min eneste gjest.

Vi unner oss en Stevie Wonder i anledning helga!Ha en god dag alle sammen!

26 kommentarer:

Anonym sa...

tildlig morgen på meg også, fant ut at det var kjekkest å ta frokost på jobb, med tilhørende caffe latte innkjøpt på veien. A-magasinet og radio... :) fint! Tilbringer stadig mer tid på kontoret, og jeg er vel kun en deodorant unna innflytting.

Det blir jobbehelg på meg, men får selvsagt tid til litt trening, venninneheng og kino. Gode greier!

Ha en fin helg, alle!

Linda Petrine sa...

Plutselige kuldegrader i vestlandshovedstaden gjorde at den planlagte glamouren måtte vike for varmere plagg. Coco Mademoiselle og utslått hår fikk stå for den øvrige glamfaktoren i dag. Men hva gjør vel det, når det er helg?

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Glamourlektoren sa...

Svømme nå - har fått ny fredagsrutine i påvente av barmarkstrim. Og nylig bestilt Roma-reise i april med min kjære føles glamorøst så det holder! God helg til alle.

Christine sa...

Åååå herlige helg!
Hadde egentlig tenkt til å sove til 8.00 i dag siden jeg skal jobbe hjemme, men nei - mannen trengte skyss til toget, så da ble det veldig mye tidligere ut av varm dyne. Så da er jeg i full gang med å jobbe noen timer. Blir tidlig ferdig i dag, og funderer på å ta meg en skitur før minstemann kommer hjem fra skolen. Lett snødryss og 4 minusgrader, perfekte forhold i løypene nå - må bare benytte meg av det, føler jeg!
I kveld blir det middag og konsert i hovedstaden med min kjære. Da tror jeg jommen jeg skal stashe meg opp litt. Skinnbukser og leopardmønstret bluse, kanskje? Og en rock'n roll duft - Rock'n rose fra Valentino :-)
God helg til alle - nyt den flotte vinteren!

MillaCamilla sa...

God fredag til alle. Jeg er hjemme og nyter 2. dag i svangerskapspermisjon, men er nok en stund til baby.

Frokost med grønn te, knekkebrød og sjokoladecroissant etter gårsdagens bake-rassia.

Dagens glamoureffekt må være øredobbene jeg fikk av kjære til jul samt akupunkturtime i formiddag.

Glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Inne fra min iPhone igjen, problemer i det store internett i dag gir litt utfordring på jobben. Men glamorøs må man være, det er jo tross alt fredag. Avlevering av rapport er også viktig! :)

Har en nyinnkjøpt glamoureffekt på meg i dag, en milepæl på jobb er nådd og jeg unnet meg selv en presang. Et nytt Hermes silkeskjerf, som nå pynter min hals i flotte rosa, lilla, beige farger. Mønsteret er Puzzle for den som måtte være interessert ;) Ellers er det en beige skjorte, mørk grå dressjakke og mørke blå jeans.

Helga er uten planer og skal nytes! Ønsker alle sammen ei strålende helg og håper internett ut i verden ordner seg snart for oss som har trøbbel med det :)

k sa...

Nydelig fredag her vest - blåtime med etterfølgende rosaskjær og snø på toppene. Ellers sen frokost og slakt tempo etter en innholdsrik og arbeidsom uke, i kveld er det ablegøyer med kjekke folk. Dagens duft er Dali, den gode gamle, så jeg er på memory lane idag. God helg!

S sa...

Bekledningen i dag ble ikke særlig glamorøs med 16 minussgrader ute. Nyvasket hår og varme ullklær får utgjøre glamouren i en slik anledning. Men etter endt arbeidsdag blir det glamorøst å være med familien, spise sen middag, sløve i sofaen og med jevne mellomrom legge mer ved i ovnen. Har vært bortreist de siste to helgene, så det oppleves som luksus å kunne nyte langsom tid med ungene.

I helga skal vi planlegge nytt kjøkken og innhente noen flere tilbud. Blir spennende fremover, og morsomt med et nytt prosjekt. Sånn for ordens skyld: kjøkkenet som skal byttes ut er 28 år gammelt, uten sjarm og helt nedslitt.

Strekker tiden til håper jeg det også blir tid til å lese litt mer i helga. Har kommet godt i gang i år med å lese bøker og gleder meg stort over det.

Ha ei flott helg alle sammen - neste uke er det allerede februar!

Jenny B sa...

God morgon! Jag har rosa topp och rosa läppglans, och doftar underbart av Magnolia Nobile från Acqua di Parma. Ikväll skall jag se en pjäs av Francoise Sagan på Dramaten. I helgen blir det träning, bio och museibesök.

Ha en fin helg!

Oslopiken sa...

GOD morgen! Jeg har startet dagen med morgenyoga på Oslo yogafestival, og er våken, utbøyd og uttøyd og klar for en deilig helg. Dagen byr på påspandert restauranglunsj (igjen! heldige meg) og en jobbeinnsats i ettermiddag, før det blir vietnamesisk aftens med venner og venners venner. I morgen blir det skitur, og på søndag jobb igjen - og så håper jeg på noen deilige solstråler innimellom!
God helg til alle!

koristen sa...

Glamorøs fredag ble tjuvstartet igår kveld med trening, etterfulgt av besøk hos venninne som serverte sjokoladeis og deilig te.

Idag er det dongeribukser og pen tunika, perlering arvet etter tanten i min forrige kommentar og selvsagt Chanel No 5 bak øret. Også denne på hjernen :-)))

http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0

God helg til alle!

M sa...

Glamourfølelse iført yndlingsgeneren i marineblå lammeull. Gleder meg til skitur i helga og kanskje litt baking.
Ha en fin vinterhelg alle sammen!

Bibliotekaren sa...

Endelig fredag! Kort arbeidsdag før jeg setter meg på flyet hjem til mor og far. Helgen skal tilbringes med familie og gode venner. Bursdagsfeiring, babykos, skravling og rødvin, jeg gleder meg. Antrekket er ikke så altfor glamourøst, men det skal ta seg opp i løpet av helgen. God helg :)

Løvemunn sa...

Hjertelig takk for Stevie Wonder fra en liten vindsvåning med utsikt over Norrmalms tak i strålende sol. Litt vill dans i all ensomhet, så på med den rosa leppestiften - nå skal det tenkes og skrives!

Fornuftig forsker sa...

Glamorøs start på dagen er når en av mine tre supersvigerinner overnatter hos oss i noen dager, og vi kan spise frokost sammen og drikke kaffe, og hun og sønnen vår kan leke.
Den ytre glamouren idag kommer i kategorien "god ide, dårlig i praksis": pen casual brun bukse med belte og hvit skjorte høres fint ut, men skjorten var blitt for stor og ser helt rar ut, og beltet og buksen passer visst dårlig til nettopp den skjorten, så da må skjorten utenpå buksen, og dermed ser det hele ekstra merkelig ut. På med lipgloss eller noe, så ser vel folk det i stedet. Nå er det på tide å skaffe seg et helspeil hjemme!
Resten er Le premier figuier bak øret og krystalløredobber med tilhørende anheng.
Helgen blir rolig, håper på skitur selv om bilen er på verksted og det er et ork å komme seg ut med buss og bane og ski og sekk og alt når sønnen bare er tre år. Men ski må til. Ellers satser jeg på rødvin, sjokoloade, bøker og film. God helg til alle!

Karin sa...

Takk for spotify lista di, den har gjort husvasken mye hyggeligere.
Jeg vil tipse deg om en serie porselen fra Rörstrand som heter Swedish grace, en serie med mye 50 tal i seg.

Og så lurer jeg på om du har luktet på den vanilieparfymen fra Lush ?

Siri sa...

Her leses det om JD Salinger i de britiske avisene (glamouren består i å ha kjøpt papirutgavene i steden for å lese på nett), og så ses det fram til helg om snaue åtte timer! God helg til alle :)

Alt godt sa...

God føremiddag! Her har også nettet krangla i dag, så eg er seinare ute enn vanleg med å fortelje om mine forsøk på glamour.

Dagens antrekk er jeans med litt oppbrett, kvit lintunika og boots. Eg duftar annleis og deilig av Feuilles et tabac frå Miller Harris.

Kvelden i dag blir roleg, men naboane stikk sikkert innom, dei er utan golv i hovudetasjen, og oppheld seg helst hos andre. I morgon skal vi på siste forestilling av Jesus Christ Superstar, det ser eg fram til. Ha ei god helg, alle saman!

HildeSofie sa...

Fredagshilsener fra Berlin!

Ankom i går kveld, og bor på et hyggelig sted med inventar fra DDR-tiden. Jeg sovnet inntil en vegg med gulblomstrete tapet :)

Frokosten er inntatt, og snart rusler jeg ut i en vintergrå, men fin, hovestad. Skal på møte hele helgen, så jeg må benytte de få timene frem til i ettermiddag med å se litt av byen.

Dagens antrekk er svært casual, grått og sort, med ring fra min Kjære på fingeren, rødt skjerf og røde Selbuvotter. På flyplassen i går prøvde jeg Chanel Chance, og jeg teller på knappene om jeg har råd til å kjøpe den på vei hjem. Tror nesa vinner over lommeboka :)
I mellomtiden lukter jeg 5th Avenue.

En riktig god helg til alle, nå skal jeg ut og se om tysken fra niende klasse holder enda, 15 år etter... :)

Anonym sa...

Hjemmekontor med utsikt til snødrev og legger seg i fonner. Godt og varmt på kjøkkenet mitt, heldigvis.
Glamouren ivaretas av en dæsj Coromandel fra Chanel. I tillegg tok jeg meg tid til en enkel makeup i dag morges. Det føles godt. Det blir hyttetur i helgen, forhåpentlig inkl bruk av skiene. Gleder meg!

Anonym sa...

Anonym er altså meg :)

Klebsiella sa...

Tenkte jeg skulle slenge meg med jeg også - selv om jeg lukter gulp og den eneste glamoureffekten i dag er en bronsefarget ringslynge (matcher mine grønne øyne) som jeg bærer min lille datter i. Ellers nytes det sein frokost med hjemmebakte knekkebrød og kaffe. namnam

Elisabeth sa...

Jeg er neimen ikke sikker på hvor mulig det er å beholde litt glamour i dag, men jeg skal prøve... Må sloss meg gjennom en snøstorm i -15 grader om en halvtime, når jeg skal på jobb! Takk og pris for varme klær og ny dunjakke :)Men jeg har i det minste nyvasket hår, Dior leppestift (CZJ) og Chanel Chance på halsen; sistnevnte er jeg i ferd med å bruke opp fordi den skal erstattes av noe annet.

Helga skal brukes til jobbing på jobb, jobbing hjemme med noe annet og kaaanskje blir det tid til litt lesing. Jeg frykter at det blir mest jobbing og søvn. Men det er greit nok, mandag pakker jeg kofferten og blir borte i nesten tre uker. Woohoo!

frk. Frydefull sa...

God fredag! Travel dag på jobb - selv etter en uke med mye kveldsarbeid kommer ikke følelsen av å være på overflaten. Men lønningsdag og påfølgende festligheter i morgen vil nok rette opp i stresset. Tenker å svippe innom byen å se etter noe fint å ha på … Garderoben lider i januar … Dagens glamoureffekter er ring med diamanter (fra Mannen) og et helt spesielt armbån (Mannen igjen) med grå steiner og et hjerte.
Håper også det ligger en liten lapp til meg fra Posten som sier at jeg kan komme å hente mitt "nye" franske kaminspeil bestilt fra Linneas Hage - fantastisk nettbutikk! God fredag!

sol sa...

Ny parfyme, Climat fra Lancome, er eneste glamoureffekt i dag. Håpløst på etterskudd jobbmessig, og må lage forelesning i helgen. Pluss bytur med datter ++.

Kaisa sa...

God fredag ettermiddag!
Her er det grå ullkjole over blå topp og overkneestrømper og brune støvletter.

Helgen vil gå med til en kjedelig og en glamorøs ting: Lese forberedende kursmateriale til kurs på mandag og feire lillesøsters 30-års-dag. Hver gang hun fyller rundt år, føler jeg meg gammel. Jaja, sånn er det å være storesøster.

Populære innlegg