mandag, januar 18, 2010

Via Camerelle
En av de beste feriene jeg noensinne har vært på, gikk til Capri - den lille sitrusduftende øya i Napolibukta. Late dager i skyggen, disig soloppgang på balkongen, lysene fra Napoli om kvelden. Der besøkte jeg fabrikken til Carthusia, et parfymemerke jeg hadde vært interessert i ganske lenge. Duftene lages etter eldgamle oppskrifter fra munkeklosteret på øya, og ingrediensene er av høyeste kvalitet - og lokalt innhøstet. Jeg kjøpte Ligea i eau de parfum, samt en litt mindre flaske Via Camerelle eau de toilette.

Via Camerelle er en frisk sitrusduft, unisex, og er beslektet med både Annick Goutals Eau d'Hadrien og cK One. Den minner om både sitrontrærne og den lette brisen fra Middelhavet - vintermorgen, sommerkveld, jeg liker slike parfymer året rundt.

  • Toppnoter: Bergamot, sitron, appelsin, merian
  • Hjertenoter: Syrin, cyclamen, jasmin
  • Basenoter: Seder, musk, amber


For en uke siden fikk jeg mail fra en bloggleser som hadde en full flaske Via Camerelle hun ikke brukte, og hun lurte på om jeg ville overta den. Et slikt generøst tilbud kunne jeg ikke takke nei til, særlig når det er en duft jeg liker veldig godt - så godt at jeg jo allerede eier en liten flaske. Men nå er jeg den lykkelige eier av en stor flaske 100ml eau de toilette også! Tusen takk, Maren!

5 kommentarer:

Alt godt sa...

Så heldig! Denne har eg aldri sniffa på, eg skal vere på utkikk etter den.

Anonym sa...

Skjønner at dette er feil plass å spørre om dette, men prøver meg. Har du tips om Podcasts jeg kunne laste ned til min nye iPhone? Eller andre Aplikasjoner som kan være nyttige eller bare artige? Håper du kan lage en liste en gang; )Hilsen ei som ikke tok seg tid til å sende mail..

Glamourbibliotekaren sa...

Alt godt: Veldig heldig!

Anonym: Angående podcasts hører jeg mye på NRK sine, Bok i P2 og sånt, NRK Gull selvfølgelig, og enkelte fra Sveriges Radio. Jeg har ikke utforsket alt mulig som finnes ennå, men gleder meg til å gjøre det. Applikasjoner til iPhone tror jeg du får spørre noen andre om :) Min mobil er en Nokia kjøpt i 2005, som såvidt har kamera :D (Men når den pajer blir det nok iPhone for min del også)

Mari sa...

Kjære glamourbibliotekar!

Eg har ei flaske Ralph av Ralph Lauren. Eg likar den skikkeleg godt, men eg lurer på om det går an at noko n som er 27 går med den? Eg mistenker at det er ein ungdomsparfyme. Går det an å gjere kredibilitetsfeil på parfymefronten eigentleg?

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Jeg kjenner ei på 41 som bruker den! :) Når det gjelder parfyme skal man gå etter egen smak. Hva andre mener er knekkende likegyldig :)

Populære innlegg