mandag, februar 15, 2010

Forsinket julepresangJulepresangen fra min fine mann var utsolgt fra leverandøren da han bestilte den før jul, og lørdag dumpet den endelig ned i postkassa. Jeg ble veldig glad - det var nemlig den nye boksen med opptak fra tolv konserter med Ella Fitzgerald på klubben Crescendo i Hollywood i 1961/62 - ikke tidligere utgitt. Denne tiden var et høydepunkt i karrieren hennes på mange måter, hun var i gang med mange studioalbum på samme tid - hvilket kanskje var årsaken til at disse liveopptakene ikke ble prioritert der og da. Heldigvis ble de tatt vare på. Her står det mer om dette. Det er en fin boks i bokform med flotte bilder og en del historikk, samt detaljert info om musikere og datoer og alt sånt som en musikkbibliotekar setter pris på å vite om.


"Herman Leonard, the great photographer, once took a picture of Duke Ellington sitting at a front-row table in a small New York nightclub, beaming at Fitzgerald while she sang. More than any other album, “Twelve Nights in Hollywood” gives us an idea of what Ellington was smiling at."Forøvrig: I går (som i fjor) fikk man en rose på Villa Paradiso. Hyggelig!


5 kommentarer:

Jonas Lie sa...

Wow!
Herlig!
Vel unt!

Elisabeth sa...

Sjølv om kommentaren ikkje er relatert til innlegget ville eg bare tipse om denne sida, om du då ikkje har sett denne før.

http://awfullibrarybooks.wordpress.com/

Underholdning på ein litt kjedeleg mandag på jobb.

Glamourbibliotekaren sa...

Jonas Lie: Takk! :)

Elisabeth: Ah, det kaller jeg bredde i utvalget! Sånn skal det være. Noe for alle! :D

Leila sa...

For en fin gave:)

Valentindagen på Villa Paradiso hørtes koselig ut. Jeg har ikke vært der så altfor mye, men et sted som serverer en "drink" (=juice) som heter "Pippi Langstrømpe" må man jo bare elske :p

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, de barnedrinkene har jeg faktisk bestilt flere ganger :D

Populære innlegg