fredag, februar 19, 2010

Glamorøs fredag

God formiddag! Beklager forsinkelsen, mine damer og herrer, men nå er iallefall startsskuddet gått og glamorøs fredag er i gang. Jeg har nyfrisert hår og en rosa primula ved min side, en kopp te og den nydelige Rive Gauche fra YSL.

Helgen er hjertelig velkommen, og skal brukes til å sjonglere Oscarfilmer og OL-grener - mer ambisiøs tror jeg ikke jeg skal være.
Ha en fin dag, alle som en!

25 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! Jeg har hjemmekontor, og er eksteriørmessig helt uglamorøs, men det er nydelig å slippe å gå ut, da. Jeg tror dagens duft skal bli Bois blond fra Parfumerie generale.
Kjempegod espresso fra ny lettvinnmaskin er deilig, tulipanbuketten vakker, og det er snøfonnene utenfor vinduet mitt også. Snø er penest på litt avstand ;)
God helg til glamourbibl og alle andre :D

k sa...

Idag ser jeg ut som dette bildet :-D Parfymen er Y, sola skinner og jeg har hjemmekontor. Det betyr pause med spasertur langs sjøen og sol i øynene. Riktig god helg til vertinnen og alle dere andre!

koristen sa...

Neimen, er jeg først!? Uglamorøs start på dagen pga snøkaos på t-banen i hovedstaden, men nå er jeg på plass på kontoret. Antrekket er casual på grunn av vær, men genseren er nydelig turkis og piffet opp med selvlaget hvitt og turkis smykke. Dessuten er Chanel No 5 Sensual elixir et luksusinnslag.

Skal på besøk til venner i helgen, det blir mye prat, OL, katteklapping, lek med barn, ferdigstrikking av et skjerf og start på et nytt.

God helg til alle .-)

HildeSofie sa...

Bedre seint enn aldri, sies det :)

Endelig fredag! Utenfor er det grått og snø i lufta (og jeg begynner med gru å skjønne at det blir en svært sen vår på Toten i år...), men på radioen surrer P2, i koppen er det nytrukket Earl Grey te og jeg har nettopp spist frokost av hjemmeblandet banan- og pæreyoughurt og müsli, og ferskpresset blodappelsinjuice.

Antrekket er som vanlig på hjemmekontoret: mykt, og vekslende sort og grått, på fingeren glitrer en julegave og munnen er farget av Chanels Lotus Rouge. Ingen lukt bak ørene, men dufter svakt av Dr. Hauschkas roseolje.

Helgen er dedikert til en sak, og det er Kjærestehelg! Det betyr film, bøker, god mat, god vin, gode samtaler og innhenting av ny energi. Hurra!

En riktig god helg til alle, både OL-entusiastene og dere andre (hvis det finnes flere enn meg som ikke ser så mye på det, da...?)!

Alt godt sa...

God morgon! Eg er midt i eit foredrag eg held her på jobben, måtte berre gje tilhøyrarane ein liten pause, så eg fekk stikke ut og rapportere her. First things first! ;-)

Dagens glamour består av min power-parfyme Narciso Rodriguez For Her Edt, kvit tunika, red hot leppestift og jeans med boots. Det har vore ei hektisk veke, og eg vonar eg får ei roleg helg. Barna reiser på vinterferie med bestemor, og mannen hentar siste rest av flyttelasset i løpet av helga, så eg kjem til å få litt tid for meg sjølv. Deilig!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren i sær, ei fredeleg helg!

S sa...

Dagens glamour er at solen nå skinner inn gjennom kontorvinduet - høyt savnet etter måneders fravær! På sett og vis bebuder den en lysere og varmere årstid, men med -12 ute er det nok et stykke igjen.

I kveld blir det tradisjonell familiekos. I morgen blir det kanskje en ørliten shoppingrunde og bytting av morsdagspresang. Søndag er vi invitert i bursdag, og søndagskveld innbyr til yogatrening.

God og solfylt helg til alle!

glamouringeniøren sa...

Ønsker også helgen velkommen! Det skal slappes av, har vært en hektisk jobbuke, har til og meg greid å klemme inn en dagstur til hovedstaden.

Kan vel si at glamouren startet i går kveld, med venner og hunder i 15 minus og stjerneklart. Da fikk vi med oss det som var et enormt kraftig stjerneskudd eller en meteor? Lang hale hadde den og et flott syn var det :)

I dag jobbes det i standard jobbklær, mørke jeans, skjorte, varm ullcardigan og et silkeskjerf i halsen. Ser ut som et lykketroll på håret i følge enkelte kolleger, og det tar jeg jaggu som et kompliment! Dufter Hermes Rose Ikebana og ser ned på negler som faller fra hverandre, huffda.

Nå skal jeg en snartur på postkontoret for å sende pakker ut i landet, har ryddet i skapet og solgt billig på Finn! Bra for meg og bra for andre :)

Ønsker alle sammen en flott helg!

U9 sa...

-10 innbyr først og fremst til ull, og ikke så mye til glamor. Som Glamourbibliotekaren dufter jeg av Rive Gauche som jeg har vært trofast mot i nærmere 30 år !!! Husets 18-åring har imidlertid kommet med drepende kritikk av mors duftutvalg, så jeg tenker å utvide med bl.a. Diors Escale a Portofino. Kanskje Glamourbibliotekaren kunne si noe klokt om den? Det hadde vært morsomt. Ellers går det mot hyttehelg og utprøving av nye truger. Spennende. God helg til alle :-)

Hermia Says sa...

Fredagen ägnas åt arbete och att ladda inför en kulturhelg i Stockholm. I dagarna två ska det tittas på teater och konst. Kanske också sniffas parfym! Har idag trotsat snövädret med kjol och fin stickad väst. Jag längtar dock efter mer färg än det svarta och grå (och ute vita)...

Trevlig helg till er alla!

Linda Petrine sa...

God formiddag! Her i vestlandshovedstaden gir kombinasjonen av ull innerst og en festfin tunika både nødvendig varme og et snev av glamour.

I helgen blir det skitur, strikking, besøk til svigers og en god bok foran peisen. Leser "Pinnsvinets eleganse" av Muriel Barbery - en snurrig bok med en slags underfundig kjærlighet til livet. Anbefales!

God fredag - og god helg!

Glamourlektoren sa...

Jobb, jobb, jobb i dag og hele uken i fullt firsprang for å kunne ta vinterferie uten desimeterhøye rettebunker. Men husket fredagsglamouren i dag morges og er i sort og hvitt og litt blått i noe jeg tror jeg kler, har et stort (til å være meg)vintagesmykke i halsen i gull og perle og dufter av Diors Scale à Pondichery - sommerparfymen som for meg er en akkurat passe tung og passe krydret vinterduft.. Har skeiet ut med to banansjokolader (de avlange, gamle, gode, syndige dere vet) på pulten mens arbeidet går unna. Uhmmmm!

Jeg er ennå myk innvendig etter "Fanny og Alexander" på Nationatheatret i går kveld. En aldeles deilig teateropplevelse! Dessverre er alt utsolgt. Men dere som bor i Oslo, bør stikke innom før forestilling og få eventuelle uavhentede billetter. Jeg garanterer smil om munnen, god gråt i brystet og mange tanker omkring fantasien, kunsten og livet. God helg til alle!

Smake sa...

Her er det førebuingar til eksamen på mandag, kombinert med forkjølelse og vond hals. Sjølv om det blir sagt at c-vitaminar ikkje har nokon effekt når ein først er blitt sjuk, set eg min lit til placeboeffekten! Juice skal pressast, høgkonsentrert c-vitamin skal inntas i pilleform og store mengder te skal drikkast. Så får me satse på at eg klarar å lure formen.

Antrekket for dagen er nattkjole og husbonden sin store cashmere-genser. Dette har eg planar om å tilbringe dagen i, fram til ein mogleg spasertur i vintersola utpå ettermiddagen.

Ynskjer alle ei solfyllt og frisk helg!

marte sa...

Har vært en hektisk uke på jobb, så nå blir det deilig med helg. Skal bare slappe av med bøker og tv, kanskje trene litt.

Dagens glamour består av enkelt antrekk i grått og svart, inkludert supermyk poncho, grønn neglelakk og leopardsjal rundt halsen. Dufter godt av Balmain Jolie Madame, og nå skal jeg spise lunsj og drikke te :)

wine-fueled narcissism sa...

Trivelig fredag!

Jeg har nylakkerte røde negler, ny stripete genser, og dufter av YSL Cinema. Har frosset meg gjennom noen timer med deltakende observasjon på Majorstua t-banestasjon, og løp så fort jeg kunne hjem etterpå. Nå ligger jeg under pelspleddet på sofaen, med en skål tørket frukt, betasuppe og nykjøpte hvite tulipaner. I helgen skal det jobbes (sukk), men hva betyr vel det når man har verdens beste mann og komme hjem til? :)

Fagbibliotekaren sa...

Endelig fredag, og bare 2,5 timer til helgen offisielt er i gang. Antrekket består av en bluse som gir assosiasjoner til vår og en velduftene parfyme fra Prada. Min kjære drar på tur hele helgen, så jeg skal fylle helgen min med venniner, bøker og cafèbesøk. I kveld skal jeg nyte mitt eget selskap. Planen er smågodt, pysjamas, tekanne og filmer med Audrey Hepburn. Jeg fikk samleboks til jul, men har ennå ikke fått sett den. Jeg gleder meg. Riktig god helg ønskes dere alle.

Unknown sa...

Gleder meg over at Stockholmsmøte ble droppet pga. flyforsinkelser. Føles nesten som å ha fri å bare dra inn til kontoret etter dagens første kaffe inntatt på Gardermoen.

Dresset opp på beste sekretærvis.

Enorme bursdagsorkideer på pulten, nydelig bursdagskjede fra min datter.

Rammsteinkonsert i går, telemarkkjøring i morgen. Snart lat fredagskveld hjemme med film.

Livet er skjønt når man ramser opp de bra tingene som er her og nå :)

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Har klart å ende opp med ganske fluffy hår, selv med luebruk, så dette er en bra hårdag. ;) HAr til og med klart å få på litt øyesminke, men ingen parfyme. Stiller på jobb med grå genser med blå detaljer og en stensilert vikingdrage på, mørkeblå jeans og kontorsko.

Helgen skal tilbringes sammen med venner og / eller OL.

Emma3 sa...

Kontordag på jobben, hvilket innebærer egne klær og parfyme(som jeg ikke kan bruke til daglig så det føles ganske glamorøst), og at jeg helt sikkert kan stikke ut døra presis ved arbeidstidens slutt og ta fatt på en frihelg som foreløbig er helt uten faste planer men som nok kommer til å inneholde tulipaner, rødvin, OL, egen skitur og boklesing. God helg!

Elisabeth sa...

Jammen var det ikke glamorøs fredag igjen! Dagen startet i tigerstaden etter sen ankomst fra London i går. Tross varslet trafikkaos tok det meg null komma svisj å komme meg fra Majorstua via Oslo S til Gardermoen uten forsinkelser overhodet! Og nå er jeg hjemme igjen.

Utvendig glamour vises som sorte strømpebukser med fint mønster, rød kjole til knærne, sort kåpejakke og en kjempefin bling-ring i rødt og sølv/hvitt. Den kosta £2 på salg på Dorothy Perkins for tre år siden, men får fortsatt komplimenter den dag i dag :-) AmourAmour på halsen, Estee Lauder på øyevippene, Dior på leppene og Swarowski i ørene samt rundt halsen. Og SJU nye bøker i kofferten, o glæde stor! Da gjør det ingenting at jeg har jobbehelg...

God helg, alle sammen – i nord skal knallværet nytes både fra jobb og etterhvert utendørs!

k sa...

Jeg er spent på om denne fredagen blir ekstra glamourøs og du vipper 2000000 gjester her inne :-)

Oslopiken sa...

God fredag!

Denne uken har gått vanvittig fort, plutselig er det fredag uten at jeg har rukket å glamorøse meg til. Men i ettermiddag har jeg booket massasje på deilig spa-sted, gleder meg VELDIG!
Uken har i tillegg til intens jobbing inneholdt mye trening og fysisk aktivitet, så jeg tror helgen skal stå i restitusjonens tegn. I morgen blir besøk hos mormor med meny fra svunne tider (kjøttkaker, kålstuing og semulepudding), før det blir 30-årsdag til venner på kvelden. Søndagen er herlig blank foreløpig - luksus! Forhåpentligvis blir det så kaldt ute at det eneste fornuftige man kan gjøre er å holde seg innendørs foran peisen.

God helg til alle glamorøse!

Anonym sa...

En skikkelig glamorøs fredag. Kjole, smykke og pene sko på jobb. Barnevakt i kveld og helaften med en venninne. Det vil si middag på restaurant og to teaterforestillinger.
Helgen for øvrig blir rolig. Er alene med barna siden mannen er på guttetur.
mvh SJH

trine sa...

Ferien starter i dag - det er glamour nok i seg selv! En hektisk dag på jobb er over, nå er pysjen inntatt, det er fyr på peisen og snart skal rødvinen fram. Planen for ferien er en minitur til Amsterdam, sove lenge, treffe familie og lese bøker.

fru winther sa...

Hei og hallo! Dette var dagen da en diger lastebil kom og leverte kjøkkenet vårt (dagens treningsøkt, 4-meters benkeplater i heltre er TUNGE), og jeg fikk nye briller. Nå ser jeg ut som den litt tjukke søstra til Kari Slaatsveen. Nøgd.Dagens duft er "Fracas" og et par øredobber fra Hedda X løfter dagen. Helgen går med til å montere skap (overraskelse) og spille scrabble sammen med gemalen. God helg, alle søte!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapportene, alle sammen! :)

U9: Jeg har ikke noe klokt å si om den dessverre - jeg skriver vanligvis bare om de jeg eier og har et forhold til. Har prøvd den en gang, men det er minst et halvt år siden og jeg kan ikke huske den helt. Beklager! :)

Populære innlegg