onsdag, februar 17, 2010

November


En ferskenfarget novemberkaktus i februar.


5 kommentarer:

Glamourfilologen sa...

Nydelige farge på blomstene! Jeg har en kjempemessig gammel jule- og påskekaktus, som pleier å blomster i begynnelsen av november - og noen ganger litt ved påsketider. Men i år hadde jeg vært så dum å flytte den, så da streiket kaktusen, ingen blomster før jul:-( Nesten som den har personlighet. Moral: aldri flytt en gammel kaktusvenn:-)

wine-fueled narcissism sa...

Kjempefin farge ja! Minner meg om rosebuskene i hagen vi hadde sist vi var i Roma. :)

Jeg vet ikke hva jeg gjør galt, men her hjemme visner både kaktur og tulipaner nesten i det samme jeg bærer de over dørstokken. Det skal godt gjøres å ta livet av en kaktus, har jeg hørt.

Glamourlektoren sa...

Frydefull blomstring som kommer uten at man kan forvente det! Det er noe særskilt med novemberkaktuser som blomstrer flere ganger i året. Man føler seg beæret! Selv flyttet jeg to eksemplarer jeg egentlig hadde gitt opp (ja, man kan ta livet av kaktus også, ved komplett neglisjering over lang tid) til et vindu som vender mot nord. Har gitt dem en skvett vann i ny og ne og nå blomstrer de med skjønne, hvitrosa blomster. Peoner, derimot, ute i hagen, er de blomstene som straffer meg mest når jeg flytter dem. Det gjør jeg ikke én gang til. En romantiker som meg synes det er trist å se blomster som virkelig sørger..

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg opplever at jo mer jeg glemmer å vanne disse novemberkaktusene, jo finere blomstrer de. De to på jobben får både farris, vann og te.

Glamourfilologen sa...

Jeg tror problemet med min kaktus kom av at jeg flyttet den fra et nordvindu, hvor den trives, men fyller svært godt opp, til et vestvindu. Nå troner den i nordvinduet igjen, og jeg håper på noen knopper til påske!

Populære innlegg