lørdag, mars 20, 2010

Hotel California: Singer-Songwriters and Cocaine Cowboys in the LA Canyons, 1967-1976 / Barney Hoskyns. - London : Harper Perennial, 2006. - 320 p.


Joni Mitchell, Jackson Browne, J.D. Souther, David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash, Neil Young, Judee Sill, James Taylor, The Byrds, The Buffalo Springfield, The Eagles, Gram Parsons, Randy Newman, Linda Ronstadt, Little Feat. Og klubben The Troubadour.

Denne boka er et must for alle som med hånda på hjertet kan si at de finner minst ett av navnene ovenfor interessant.

4 kommentarer:

Ine sa...

Åh, den må jeg sjekke ut! Vet du om den finnes på norsk?

Forresten: Takk for at du skriver en av de beste bloggene jeg vet om. Liker stilen din! Synes det er så flott at du viser fram vakre ting, uten å mase om at denne må du ha. Og at du inspirerer til å sette enda mer pris på de små, viktige tingene i tilværelsen, slik som god te, blomster og bøker. Fortsett slik du gjør! Bloggen din har blitt en av mine små gleder gjennom dagene :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Takk for hyggelig kommentar! Kjøpepress er det nok av her i landet, ingen grunn til å bidra til mer :) Vet ikke om boka er oversatt til norsk - tror uansett den er best å lese på engelsk.

torbjørn hauken sa...

Takker for tipset, ser ut som et must, seksti og syttitallet er mine favorittår innenfor populærmusikken - uoriginalt nok!

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt et must!

Populære innlegg