tirsdag, april 27, 2010

Mikke

Noe av det som er så fint med å kjøpe et femti år gammelt hus som ikke er ihjeloppusset, er at man på de originale dørene finner Mikke Mus- og Pluto-merker som sikkert har vært der siden 70-tallet. Var det ikke på den tiden det pleide å være med slike i Donald Duck? De pryder døra inn til mitt kontor, og der skal de få lov til å fortsette å være.

8 kommentarer:

Jazzku sa...

Herlig med sånne merker! I mitt barndomshjem (fraflyttet, men fortsatt min families) henger det mange - jeg liker spesielt "Sats på en ny gren. Jenter i skogbruket!" som er satt opp midt mellom noe Disney og en eller annen fotballspiller. Et ordentlig kulturmøte - som vel også er tilfelle når en norsk tredør møter Mikke. Du er fornuftig som beholder det, synes jeg :)

Elisabeth sa...

De var der på åttitallet også, for min soveromsdør var heldekket med sånne. (og gud nåde om mitt avkom hadde gjort noe sånt!)

ANNEPÅLANDET sa...

Jo det stemmer. De fulgte med Donald-bladene på 70-tallet. Og de måtte dyppes i vann (lunkent sådant) og gnis forsiktig på døren. Hjemme hos foreldrene mine pryder de fortsatt skapdørene. Skolekorpset jeg spilte i, hadde dugnader på Bladcentralen og limte inn "klistremerkene" i Donaldbladene - for hånd. Gøy!

Glamourfilologen sa...

Ja, nettopp, de fulgte med Donald på 70-tallet. Har fortsatt et på tannglasset mitt på hytta! Herlig nostalgisk:-)

Over til noe annet: Har du noen gang skrevet om parfymen Shalimar? Det ville i så fall være interessant å høre hvordan du oppfatter den. (Jeg liker den godt...)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Nostalgi! :)

filolog: Her! En noe kort omtale, men positiv :)

Kristin H sa...

haha! Herlig. Var akkurat på Christie´s i går og da ble en Andy Warhol print av Mickey Mouse solgt for $110,500 (en av 200 editions...)
Bevar Mikke Mus!!

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin HJ: oioi, ja, enig! Bevar han!

Glamourfilologen sa...

Takk for lenken til Shalimar-omtalen! Lurer på å gå til anskaffelsen av denne parfymen, men den er kanskje typisk for "aftenbruk", som det het i gamle dager... Håper den ikke virker "tantete"...

Populære innlegg