fredag, mai 07, 2010

Glamorøs fredag


God morgen! Sent men godt - dagens første glamorøse handling var å sove en time ekstra. Trøtt som en strømpe etter musikkquiz i går (andreplass!), og jeg prøver å planlegge helga minst mulig. En dusj Coco Chanel er på plass i nakken - ellers er alt temmelig casual.

Ha en fin dag alle sammen!

25 kommentarer:

glamourlegen sa...

Konsert med gode venninner i kveld, brudekjolejakt i morgen, og bursdagsselskap for fine Mamma.

God helg!

Anonym sa...

Min dag begynte uglamorøst nok med at jeg knuste en flaske Coco mademoiselle mot badegulvet. Uhellet førte dessuten til at jeg nå føler at jeg oser parfyme, i stedet for å dufte diskrét...
Men deilig frokost og fin morgentur langs Akerselva løftet stemningen igjen etter det lille uhellet, så alt i alt er det en bra morgen!

S sa...

Dagen på jobb er godt i gang uten særlig glamour utenpå. Men solen skinner og snøen smelter, og jeg gleder meg til helg. Skal ha fokus på å roe ned denne helga - det har blitt for mye i det siste. Og med fint vær kan jeg tilbringe litt tid i hagen og kanskje legge noen planer for den i år, sånt helt stille og rolig.

Hilsenen fra meg blir derfor: ha en rolig og god helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Hva kan være bedre enn å være i Glamourbibliotekarens kjære hovedstad? Reiste ned i går, i all hemmelighet og overrasket min gode venninne på hennes 30 års dag. Man kan vel si hun ble lettere sjokkert :) Kvelden ble særs vellyket med middag på Ekebergrestauranten og hyggelig selskap til sent på kveld.

I dag har hotellfrokost vært en glamorøs start på dagen, sola skinner og jeg skal jobbe halv dag. En tusletur i byen før flyet går hjemover igjen i ettermidddag blir bra. Håper å snuse på en ny duft på Hermes :)

I dag er jeg kledd komfortabelt i converse, chinos og golfjakke. Dufter Hermes Rose Ikebana og har tatt på litt ekstra rouge for å friske opp et trøtt ansikt. Gleder meg til helg uten planer. Håper snøen smelter fort hjemme.

God helg alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Här är det grått, så jag har på en varm, skön hoodie i plommonlila plysch och har bär-röda läppar. Dessutom doftar jag gott av Philosophy Pure Grace.

Ikväll skall jag gå på teater, och imorgon lyssna på en stråkkvartett. Det blir nog vackert!

Trevlig helg till alla!

Anonym sa...

fine fredagen! morgenjogg, nyvasket hår (nå oppsatt) og en nærmest sedat morgen hjemme. sitter nå på jobb og skal i alle fall prøve å gjøre en siste innsats før helga. Dagens glamour: ny jakke fra topshop og Chance fra Chanel. Og øreringer for første gang på en måned.

I helga skal jeg løpe stafett og henge med venner, sitte i sola og drømme om bedre tider.

God helg, alle!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen på en solfylt fredag!

Jeg ser jeg er født på samme dato som selveste Audrey. Fint!

I helgen skal jeg feire bursdag med de fineste venniner. Bortsett fra det skal jeg bare slappe av, og forhåpentligvis nyte sola på balkongen.

Dagens glamour er ny topp og godt fredagshumør.

Ønsker dere alle en fin helg.

PS. Jeg er VELDIG misunnelig på glamourbibliotekaren som har så fin hage. Jeg lengter til det er min tur.

Glamourlektoren sa...

En grytidlig treningstur i sol og vind har kurert en litt gruffete start på dagen. Jeg plukket med meg en stor bukett hvitveis som nå er fordelt i to glassvaser på yndlingsplassene i huset. Huset er rent før helgen, takk og lov. Så nå ser jeg ikke så mørkt på nok en arbeidshelg. Det er ingen spøk å være norsklektor i mai og juni (jada - jeg vet at mange misunner meg den lange sommerferien!)I morgen blir det bryllupsmottagelse hos vennepar i nabolaget. Og ellers jobb, jobb og jobb - med noen turer ut i hagen for luking innimellom. Livskraftig ugress spretter opp overalt - og her brukes ingen gift til å bekjempe det. God helg til alle lesere av denne vidunderlige bloggen!

Glamourlektoren sa...

Og god helg til selveste Glamourbibliotektaren især :)

Kaisa sa...

Det er sol! Glamorøst nok i seg selv. :)
Dagens glamorøse innslag er hjemmesydd skjørt i blått med hvitt kvistmønster. Tynn (og foret) bomull, så det har ikke vært brukt siden i fjor sensommer. Men NÅ er det varmt nok. :)
Ny rosa øyeskygge og lipgloss fra MAC gjør at jeg ser både våken og fresh ut.
Ingen store planer i helgen, bortsett fra å gjøre verandaen litt mer koselig.

God helg til alle!

Oslopiken sa...

God morgen!
Fredagsglamouren startet med sjelden lang frokost hvor jeg både rakk å riste brødskiver OG lese gjennom avisen OG jeg rakk å stryke blusen jeg har på meg! Lyx!
Ellers nyter jeg det fine solværet og gleder meg til frisørtime i lunsjen.
I kveld skal jeg lage vårens første rabarbrasuppe, og i helgen blir det familieselskaper til den store gullmedalje.
Og forhåpentligvis litt sjauing i hagen - inspirert av vertinnen!

God helg til alle!

frk. Frydefull sa...

Casual på denne kanten også … eneste glamfaktor er fuchsiafargede negler og Narciso Rodriguez. Ingen planer for helgen, men hvis solen holder har jeg lyst på Moulle Frites og et glass rosé. Nyt fridagene!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Casual her også, en splæsh Chanel Chance på halsen får sørge for glamouren i dag.

Helgen skal tilbringes sammen med hyggelige kolleger i en fullstendig ikke-arbeidsrelatert tur til en kollegas småbruk sør i de svenske skoger. Bagen er pakket med komfort-klær og Cranium-spill, samt min andel av en quiz som skal gjennomføres i løpet av helgen. Snart setter jeg meg på toget til Oslo for å treffe nevnte kolleger.

Jeg vet at det vanker Kvæfjordkake ikveld, og det ryktes at det også skal serveres reinskav, siden småbrukets eier er fra nord-Norge. Imorgen håper vi på grilling, og ellers skal det bare hygges!

En riktig god helg til alle!

Siri sa...

Glamorøs valgresultat-fredag her i England, liberaldemokratene vant i vår valgkrets og naboene har sosialistplakat i vinduet, så da er det jo nesten som å være hjemme i Skandinavia! Store pubplaner for kvelden, ikke så glamorøst men veldig trivelig :)

Glamoursjefen sa...

Alltid herlig å se overskriften "Glamorøs fredag" - da vet jeg at det er fredag helt sikkert! :)

Full jobbing her i ganske casual klær, men dagens glamourfaktor er Thomas Tzabo-kjedet som jeg kjøpte på siste jobbtur til Paris. Ellers virker været lovende både for båttur i helgen og en god, lindrende økt for sjelen i hagen. Mer oldemorshage skal planlegges....

En fortreffelig helg ønskes alle! :)

Linda Petrine sa...

Nyklippet hår og nok søvn gjør dagen god, men dagens mest glamorøse effekt står her ved siden av kontorpulten: en fint ferdigpakket koffert, klar for tur til hovedstaden og en hel helg sammen med gode venninner :o)

God helg, alle sammen!

Christine sa...

Sola skinner, hvitveisbukett på bordet, foccaccia i ovnen og Pradas appelsinblomstparfyme bak øret. Ellers joggedress, husvask på tapetet og forberedelser til min søsters utdrikningslag i morgen. Akkurat det blir ekstra-glamourøst med spabehandling, vin og godt spise. Søndag satser jeg på å få plantet ut sommerblomstene! Det blir en flott helg!
God helg til alle!

k sa...

God fredag alle sammen, her er strålende sol og jeg dufter godt at Louanges Profanes fra Parfumerie Generale. Nå står en tur til byen for tur, idag til fots langs sjøen, forbi mange flotte vårblomstrende hager med rododendron som er på vei ut og frem. God helg til alle!

koristen sa...

Deilige fredag! Antrekk dongeriskjørt, myyyyk svart topp fra Gudrun Sjødén (økologisk!), nye svarte sko. Dufter av Elizabeth Arden Green Tea. Helgen innledes med frisørbesøk i kveld, definitivt glamorøst. Imorgen en mangetimers korøvelse, søndag planting på balkongen.

God helg til alle :-)

Alt godt sa...

God ettermiddag! Sola som skin over byen er uendeleg glamorøs for meg, eg har sykla rundt og nytt den på veg mellom to møte og no på jobb.

Dagens glamour (i tillegg til sola) er representert ved Dolce Vita bak øyrene, kvit tunika, dongeribukser til midt på leggen og ballerinasko.

Helga blir roleg, målet er å få orden på hus, papir og tankar. Noko ambisiøst, kanskje. ;-) Min einaste konkrete plan er å lage ein mjølkefri sjokolademousse til konfirmasjonen vi skal i på søndag.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei strålande helg!

Tina sa...

Min første glamorøs fredag kommentar.
Dagen startet bra da min flotte samboer serverte meg egg & bacon til frokost, en herlig start på dagen. Med sol ute, ble det skjørt og skinnjakke idag. En lunsj ute med mamma ble det også idag. Lover bra for helgen denne starten her. I morgen blir det en liten loppemarkedsrunde =)

Smake sa...

Fredagen starta allereie i går med Myrna Braza-konsert på Vågen Fetevare. Rett og slett fantastisk. Somarfuglane flyr framleis rundt i magen.

Leiligheten vart rundvaska og helgehandelen gjort unna tidleg på morgonen i dag, så no gjenstår litt studering og ein joggetur før svigerforeldra mine skal hentast på flyplassen i kveld. Med kvitvin og reker som ventar i kveld og resten av hega via til turistsysler og null eksamenslesing, er det allereie, -og ser ut til å forbli, ei særs glamorøs og etterlengta helg!

Ynskjer alle kommentatorar og Glamourbibliotekaren især, ei strålande helg.

Anonym sa...

Beautiful

fru winther sa...

Første uke i ny jobb, og gira og fornøyd, føles glamorøst. Kjører vasual stil i dag med myk kosebokse, singlett og lett skjorte. Men i matchende farger, må vite! Dagens duft er "Musc et Freesia" fra Coudray, og bortsett fra jobbedag i morgen er helgen åpen. Har nydelig kveldssol og nybadet hund og et smil om munn. God helg, alle, og særlig til deg kjære glamourbibliotekar!

fru winther sa...

Casual,ja. "Vasual" aner jeg ikke hva er, muligens en vatikan-variant av førstnevnte;)

Populære innlegg