fredag, mai 28, 2010

Glamorøs fredag

God morgen! Hjemme igjen etter en liten innenlandsreise, og det er så uvant å ha en hverdag fri her hjemme at jeg nesten blir paralysert. Men etter frokosten bærer det ut i hagen, da jeg har et tosifret nye stauder og trær å plante etter reisen! Morelltreblomstringen er erstattet med lilla syriner, så da er det jo ikke noe tvil om hva dagens duft blir.

Noen loppisfunn er det også blitt, de blir nok presentert her utover.

Ha en fin dag alle sammen!

23 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon!

Sola skin, men eg er frustrert, prøver å få billettar til Sting utan å lykkast.

Trass i frustrasjonen duftar eg fantastisk. I dag var det ingen milde vårdufter som freista, så eg har på meg Miller Harris' Feuilles de tabac. Den er spennande, annleis og passar til det svarte antrekket mitt.

Helga blir hektisk. I dag får eg besøk av ein god venn, i morgon er det luksusloppis før vi vender nasa mot Fornebu og ESC, og søndag kjem det familiebesøk, pluss at eg skal jobbe litt.. Men dei dagane då alt står på hovudet er gode dagar.

God helg ynskjer eg alle, og bibliotekaren i sær! :-)

Løvemunn sa...

Nydelig Audrey i dag! Og så mange fine frukttrær i blomst i Oslobyen.
På meg: Petroleumsblå kjole med halterneck-skjæring, bare bein og småsko. En liten ullcardigan fra Mette Møller over, bra å ha i skyggefulle partier på spaserturen til jobb. Hollywood Red på leppene, og mange oppgaver foran meg.

En vidunderlig dag ønskes Glamourbibliotekaren og hennes leserskare.

Fagbibliotekaren sa...

God morgen på en solfylt fredag!

Jeg er uthvilt og glad, hurra. Fredagsglamourøs i skjørt og søt topp. Nye fregner på nesen etter fine stunder på balkongen.

I helgen skal jeg på GP-fest, og gleder meg til å pynte meg litt ekstra. Det er da lov når det er GP. Ellers skal jeg bare kose meg og være sammen med fine kjæresten som endelig har senket skuldrene etter eksamensstresset. Hurra igjen!

Riktig god helg*

koristen sa...

Så hyggelig det høres ut med hagen din! Du har vel løytnantshjerter i staudebedet? De er så vakre på denne tiden :-)

Jeg dufter av Elizabeth Arden Green Tea, antrekket er dongeri og turkis, jeg spiser scones og drikker kaffe fra automaten og gleder meg til helg. Helgen vil inneholde Grand Prix-fest med glitter og stas, lesing og forhåpentligvis en skogtur. God helt til Glamourbibliotekaren og alle andre!

frk. Frydefull sa...

God morgen - siste maifredag allerede. Oi, tiden går! God følelse i dag etter laaang løpetur i går. Trening gjør virkelig underverker for the mind : )

Kvelden skal tilbringes på vår kjære Odderøy og konsert med Bryan Adams. Regnet har vært på besøk så nå venter jeg bare på at solen kommer tilbake. Ellers blir det innkjøp av en ny sommerduft i morgen, og baking av focaccia. Kanskje kommer det noen nye planter på min balkong, men det vites ikke riktig sikkert enda. Bare en ting er sikkert - de siste maidagene skal nytes! God helg til alle og spesielt til Glambib!

Anonym sa...

Hvilken herlig fredag! Litt Odd Molly, litt Chance / Chanel, så var jeg klar for hektiskdag.no. Snart skal jeg ut i felten for å bedrive datainnsamling, dernest intens jobbing, så hjem, vaske klær, tømme stua og gangen sånn at den er klar til full oppussing i morra (yikes!). Ikea? Må nesten, har ikke lyst. Og vernissage i kveld. Puh...

Resten av helga skal brukes på å være landflyktig fra egen bopel, samt opplading til jobbreise i neste uke. Hektisk, hektisk!

Satser på fortsatt sol i hovedstaden og ønsker alle en strålende helg!

trine sa...

Har fridag i dag, så har startet dagen med siste nummer av Interiørmagasinet og en luksuskaffe. Nå skal leiligheten vaskes, avskårne blomster kjøpes inn og alt gjøres klart til en rolig helg.
Skal ta på en enkel kjole og glitrende småsko etterpå.
Det er deilig å senke skuldrene og ta det med ro når verden suser forbi utenfor vinduet.

God helg!

Kristine sa...

God helg alle sammen! :)

I dag har jeg på meg en "vintage blue" Acne-chinos som ikke finnes i damestørrelse i den fargen i Norge - så jeg er eksklusiv i dag! Takk&pris for Acnes webshop sier jeg bare...

Dagen skal jeg bruke på oppgaven jeg aldri blir ferdig med, eksamenslesning og så avslapning med trening, badekar og TV. I morgen blir det MGP-fest med cava og venninner, bedre blir det bare ikke!

Anonym sa...

Dagens ytre glamourfaktor er heller laber, men jeg har en splæsj Chanel Chance i nakken, bittesmå diamanter i ørene og litt lipgloss på leppene for å høyne inntrykket litt. Ellers vil jeg si at en stor skål sveitsisk sjokolade på kontoret til en snill kollega hjelper på humøret, selv om det kanskje ikke bidrar til min ytre glamour. Og nå er teen ferdig trukket også..

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Hjemmekontor og helt uglamorøst ytre igjen.
Tester parfymer; på venstre håndledd Le Labos Fleur d'Oranger 27, og på høyre Pradas Infusion de Tubereuse. Oppløftende!
Jeg har lastet ned mønster og bestilt garn til lommetunika (!), og gleder meg villt til å begynne. I mellomtida produserer jeg lekre maskemarkører :D
Glamouren ivaretas her på bruket av kjærleiken, og av hagen som drar i gang junishowet hvert øyeblikk.
God helg, allesammen!

Anonym sa...

Hjemmekontor og helt uglamorøst ytre igjen.
Tester parfymer; på venstre håndledd Le Labos Fleur d'Oranger 27, og på høyre Pradas Infusion de Tubereuse. Oppløftende!
Jeg har lastet ned mønster og bestilt garn til lommetunika (!), og gleder meg villt til å begynne. I mellomtida produserer jeg lekre maskemarkører :D
Glamouren ivaretas her på bruket av kjærleiken, og av hagen som drar i gang junishowet hvert øyeblikk.
God helg, allesammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag! Har vært i hovedstaden siden søndag og det i seg selv er jo svært glamorøst. Litt business og litt pleasure, i dag er det hjemreise og bare pleasure på agendaen. Rolig frokost er unnagjort, nå er jeg på vei til byen og noen utvalgte butikker samt kafeer. En lengre lunsj med en vennine er siste punkt.

Sola skinner og det blomstrer noe vannvittig her i sør! Ytre glamour er converse, chinos, hvit topp og lilla silkeskjef i halsen. Duften er Voyage d'Hermes. Solbriller på nesa såklart!

Ha ei strålende helg alle sammen!

tonje sa...

God formiddag må man vel si på denne tiden. Nederland byr på strålende sol og mange flere varmegrader enn en stakkars skaptrønder er vant med. Nydelig er det.

Dagen skal brukes til jobbing og forberedelser til det som blir en rolig helg. En tur innom lørdagsmarkedet her i Delft blir det nok. Anbefaler forresten alle som planlegger ferie i Nederland å ta seg en tur til Delft en lørdag. Marked over hele byen, med utrolig bra utvalg og gode priser. (Fant feks en bærbar, orange, elvis-platespiller).

God helg!

marte sa...

Glamouren består i dag av burgunder kjole over grå tights, parfymen Dia fra Amouage, og sol og varme utendørs. Har planer om å gå tidlig fra jobb og sette meg i solveggen med et glass vin. Kanskje blir det en liten løpetur i skogen først :)

God helg!

S sa...

En del fredagsglamour her i dag: solen skinner fra nesten skyfri himmel og temperaturen har tatt seg opp. Stiller derfor i blå T-skjorte som frisker opp. Morgenen har ellers vært brukt til å sondere omkring nye arbeidsoppdrag utenom hos min faste arbeidsgiver. Spennende!

Skal snart dra fra jobb for foreldresamtale i barnehagen, og deretter blir det en liten shoppingtur. Ellers skal helga tilbringes i sakte tempo og forhåpentligvis mye ute i hagen.

God solfylt helg til alle!

Anna Lovinda sa...

Mitt i eksamenslesing (hmm, forsøker ihvertfall), så har jeg høynet dagen med å bestille denne turen http://www.torbayexpress.co.uk/ i England i sommer. Med omvisning i Agatha Christies sommerresidens. :-)
Har laget en dessert som river til sosial samling i kveld. Herved advart om noen av de involverte leser glambibliss-bloggen.
Må bunkre søvn i natt, da jeg er så heldig å skal jobbe når bedriften ellers er sterkt preget av stenging p.g.a. streik. Sånn er det å være organisert i et helt på siden forbund.
Men jeg klager ikke. Etter jobb skal det lekes! ;-D

Epicureatricen sa...

En travel uke med mye reising og møter går mot slutten, men desverre byr helgen på mere jobbing (har et pressemøte jeg skal gjøre klart). Det blir litt tid til andre ting også, heldvis, inkl. et besøk hos en venninde og hennes helt nyfødte baby. Dagens glamourinnslag er korallfargede tånegler i fine Pedro Garzia-sandaler, småblomstrede haremsbukser og min trofaste Clinique Happy.

wine-fueled narcissism sa...

Her er det ikke et spor av glamour foreløpig (bortsett fra en luksus-smoothie til frokost), men den kommer nok med kvelden. Vi er midt i mellom to leiligheter, og det er kaos i begge akkurat nå. Uglamourøst! MEN, når vi kommer på plass, gudbedremeg det kommer til å bli helt fantastisk. God helg! :)

Smake sa...

Tilbake frå Bergen etter fantastisk utflyttingsfest i går. No skal eg vaske klede og henge dei til tørk i sola ute. Ingen skyllemiddel kan erstatte lukta av klede tørka på stativ i somarhagen. I kveld blir det litt matlaging og i morgon og på søndag blir det jobb, men med kjekk pause på laurdagskvelden med cosmopolitans og fine venninner.

Ha ei fin helg!

Synne sa...

Jeg har hatt eksamen i dag, og det er ikke særlig glamorøst, men kanskje blir feiringen det?

God helg til alle!

HildeSofie sa...

Endelig fredag og helg!
Det ble seint på meg i dag, det har vært en sånn dag hvor man bare løper fra det ene møtet, via den andre oppgaven, til neste møte....puhh!

For å veie opp for det mentale kaoset som oppstår på slike dager var jeg godt rustet med Chanel Chance bak øret, Raspberry Red på munnen og en julegave rundt håndleddet. Antrekket var for øvrig rocka og sort.

Men nå er jeg trygt hjemme på Toten, min Kjære har reist på jobb for i natt, og jeg har en rolig kveld foran meg, med behagelige myke klær, te fra Le Palais des Thes i koppen og restene av Sverre Sætres nydelige sjokoladebiter i skålen.

Helgen skal brukes til å sove ut, for hele uken har i grunnen vært som i dag, og ellers ta ting som de kommer.

God helg til alle!

Kaisa sa...

Planen om å ta fram et av fjorårets favorittskjørt gikk i vasken med dagens ganske lave temp. :( Men da ble det noen bukser med broderier i stedet.
Planen for helgen er å slappe av og se på Eurovisjonen!
Ønsker alle en god helg. :)

Elisabeth sa...

Dette har i sannhet vært en glamorøs dag, om en litt sen rapportering herfra...

Startet med å sove et par-tre timer etter å ha vært på nattevakt, men så var det opp igjen. For jeg skulle besøke min nyfødte valp; onsdag ble det født et kull på 10 og en av dem skal bli min. Det viste seg sogar at jeg får akkurat DEN jeg ville ha selv om 'fordelingen' egentlig ikke skulle skje før senere (det ble visst et unntak for meg...). O lykke!

Hele dagen har det vært godt over 20 plussgrader i Bodø og sol fra skinnende himmel for det meste. Glamorøst med knekort tights, tunika med påfuglmønster, leppestift fra No7 og mascara fra YSL. Og parfymen var L'Amoreaux fra D&G - fersk gave fra ei superbra dame! Jeg har jobba, sovet, kost med minivoffser, gått tur og drukket kaffe i solveggen uten å tenke på at det kunne være kjølig engang. Fantastisk godt. Nevnte jeg at vi satt med bålet i formiddag? Heeerlig.

Resten av helga er BARE jobb og soving, men det er greit nok. For da har jeg fri til uka og kan besøke min lille firbeinte igjen ;-)

Populære innlegg