tirsdag, mai 11, 2010

Goo goo g'joob



I am the Walrus. Perfekt soundtrack til vindusvask. Hele Magical Mystery Tour snurrer og går på repeat mens jeg sprayer og tørker og innser at forskjellen på å bo i en toromsleilighet og et hus er ca tre ganger så mange vinduer å vaske. Man, you should have seen them kicking Edgar Allan Poe.

8 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Se på det som mentalhygiene! Men går man fra hus til leilighet, går man over fra spray til gamle gode "Nylonvask" på tube! Piskes ut i lunkent vann, så bruker man en svamp til å vaske vinduet med og et oppvaskhåndkle til å tørke med. Gjerne et av den nye mikrofibertypen (selv om designen ikke er helt etter min smak). Voilà! Reklamen sier at man med denne metoden også kan pusse vinduer i solskinn. Det er nok sant. Nylonvask holder det den lover :)

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt mentalhygiene. Svarttrosten synger utenfor og Beatles er byttet ut med NRK Gull.

Ingvild S L sa...

Flink du er!
Jeg har utsatt og utsatt vindusvask, kan vel ikke skylde på askeskyene lenger?

Kirsti sa...

Menialledager, da. Det holder i lange baner med en mikrofiberklut! Først vaskes vinduet over med vann og semioppvridd klut, så tørkes vinduet tørt med en godt oppvridd en.

Voila!

Jeg sverget til nylonvask før -men det fønker så det suser med en mikrofiberklut av god kvalitet. Svoooosh -ferdig!

Men musikkvalget tilsluttes:-D

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, diskusjonen om vaskemidler legger jeg meg ikke borti, jeg tar det jeg finner i skapet og ferdig med det :) Hjernen min kobler ut hver gang det kommer en tv-reklame for denslags, eller tv-reklamer i det hele tatt (unngår dem så godt jeg kan), så jeg er clueless - og relativt likegyldig - på området :)

nefertiti sa...

To ganger i året - til jul og til søttende mai - kommer det en mann på besøk til meg og vasker vinduene mine. Det er luksus, det :-)
Det er pengene jeg tidligere brukte på sigaretter som betaler jobben.

Kirsti sa...

Masemase:
Det er akkurat det som er hovedpoenget med bare-vann-og-mikrofiberklut-metoden ved vindusvask. Man bruker ikke en drøss med kjemikalier. Snilt for både miljøet og lommeboka og jeg tror nok det er snilt mot vindusmalinga også:-) Dessuten slipper man å lure på om det er noe i kjøkkenskapet eller om man må kjøpe mer. Så lenge man har inlagt vann, da;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Når minst ti lass med grus transporteres forbi huset hver eneste dag (bygging i nærheten), må det hardere midler enn vann til på utsiden i allefall :D

Populære innlegg