tirsdag, mai 11, 2010

Goo goo g'joobI am the Walrus. Perfekt soundtrack til vindusvask. Hele Magical Mystery Tour snurrer og går på repeat mens jeg sprayer og tørker og innser at forskjellen på å bo i en toromsleilighet og et hus er ca tre ganger så mange vinduer å vaske. Man, you should have seen them kicking Edgar Allan Poe.

8 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Se på det som mentalhygiene! Men går man fra hus til leilighet, går man over fra spray til gamle gode "Nylonvask" på tube! Piskes ut i lunkent vann, så bruker man en svamp til å vaske vinduet med og et oppvaskhåndkle til å tørke med. Gjerne et av den nye mikrofibertypen (selv om designen ikke er helt etter min smak). Voilà! Reklamen sier at man med denne metoden også kan pusse vinduer i solskinn. Det er nok sant. Nylonvask holder det den lover :)

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt mentalhygiene. Svarttrosten synger utenfor og Beatles er byttet ut med NRK Gull.

Ingvild S L sa...

Flink du er!
Jeg har utsatt og utsatt vindusvask, kan vel ikke skylde på askeskyene lenger?

Kirsti sa...

Menialledager, da. Det holder i lange baner med en mikrofiberklut! Først vaskes vinduet over med vann og semioppvridd klut, så tørkes vinduet tørt med en godt oppvridd en.

Voila!

Jeg sverget til nylonvask før -men det fønker så det suser med en mikrofiberklut av god kvalitet. Svoooosh -ferdig!

Men musikkvalget tilsluttes:-D

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, diskusjonen om vaskemidler legger jeg meg ikke borti, jeg tar det jeg finner i skapet og ferdig med det :) Hjernen min kobler ut hver gang det kommer en tv-reklame for denslags, eller tv-reklamer i det hele tatt (unngår dem så godt jeg kan), så jeg er clueless - og relativt likegyldig - på området :)

nefertiti sa...

To ganger i året - til jul og til søttende mai - kommer det en mann på besøk til meg og vasker vinduene mine. Det er luksus, det :-)
Det er pengene jeg tidligere brukte på sigaretter som betaler jobben.

Kirsti sa...

Masemase:
Det er akkurat det som er hovedpoenget med bare-vann-og-mikrofiberklut-metoden ved vindusvask. Man bruker ikke en drøss med kjemikalier. Snilt for både miljøet og lommeboka og jeg tror nok det er snilt mot vindusmalinga også:-) Dessuten slipper man å lure på om det er noe i kjøkkenskapet eller om man må kjøpe mer. Så lenge man har inlagt vann, da;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Når minst ti lass med grus transporteres forbi huset hver eneste dag (bygging i nærheten), må det hardere midler enn vann til på utsiden i allefall :D

Populære innlegg