lørdag, mai 15, 2010

My precious...

En stor hagedrøm har gått i oppfyllelse. I går fikk jeg et magnoliatre av mine snille svigerforeldre i forskudds-bursdagspresang, og nå står den i et nyopparbeidet bed og gjør seg klar til å blomstre. Foreløbig én vakker fin velduftende hvit blomst, men flere er på vei ut. Lykken er stor!

7 kommentarer:

peanut sa...

Åååh så heldig du er! Jeg har også planlagt et magnoliatre i flere år, men i år så _skal_ jeg få gjennomført det. Har bare lest at det lønner seg å plante det på høsten, men det varierer kanskje fra art til art?

Jenny B sa...

Grattis! Vilken fin present! Den kommer att göra er och alla era gäster lyckliga i många år framöver. Magnoliaträd är underbara!

Marte sa...

Gratulerer! Så nydelig! Min nye lille hage hadde også kledd en magnolia :)

Flugo sa...

Gratulerer :-) Magnolia er bare helt fantastisk vakre. Og så lurt å gi trær i gave, da. En gave som vil glede mottakeren i mange, mange år herfra og til evigheten. Nydelig :-)

Smake sa...

Nydelig!

Fruen sa...

Magnolia? Kjempefilm! ;-)

Eli sa...

" Hører du det suser i magnoliatrærne", sang Aleidis Skard i Toyafilmen i 1950åra. Flyktningejenta som lengta heim. "For her er det ikke non slike magnoliatrær,-her er det vatn og her er det øyer og her er det holmer og skjær". Den var fast innslag i ukas høydepunkt: Ønskekonserten.
Men nå finnes det altså....
God !7.mai!

Populære innlegg