onsdag, juni 30, 2010

Bryllupsdag!


I dag er det fire år siden vi giftet oss! Hvilken herlig dag å tenke tilbake på, full av fine mennesker, god mat og vakker musikk. Hadde været vært like strålende som den gang, skulle vi absolutt sittet ute på Oslos tak (=Ekebergrestauranten) der festen fant sted, men vi ser an utover dagen om det blir utendørs eller innendørs middag. Fire års bryllup er blomster/lin-bryllup, noe som ikke byr på særlig problemer når man skal kjøpe gave til sin make. Om to år feirer vi sukkerbryllup. Jeg er gift med en godtegris, så det blir også enkelt. Om tre år er det ullbryllup. Strikke sokker kanskje? Eller gi han en sau? 65årsdagen byr på problemer. Da er det nemlig kronjuvelbryllup. Hvordan i allverden skal jeg klare å stjele kronjuvelene i en alder av 96 år...?? Bryte meg inn på Erkebispegården med gåstol...? Nei, jeg tror vi får skifte gavetaktikk før den tid.

18 kommentarer:

Ulla sa...

Gratulerer! :D

fru winther sa...

Neida, det trenger du ikke- jeg har en insider som kan hjelpe deg når den tid kommer;) . Men først, og fremst, og NÅ : Gratulerer så mye med bryllupsdagen!

Anonym sa...

oi oi oi! jeg har ikke skjønt dette før nå! To års bryllupsdag 2. juni og kun de vanlige oppmerksomhetene, blomster og middag... var det bommull jeg burde gitt? kan man få en oversikt over hvilke utfordringer man har i vente på denne fronten?

Til lykke med de neste fire!

peanut sa...

Gratulerer så mye med dagen! Håper været bedrer seg til i ettermiddag, det øser ned her utenfor vinduet mitt. Kos dere masse :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ulla: Takk! :)

fru winther: Takk - Nice to know!

Anonym: Oversikt her! For to år siden fikk han bomulls-t-skjorte med bilder av evolusjonen - fra apekatt til neandertaler til menneske til syklist, hehe, siden han er syklist selv.

Peanut: Takk! Rain or shine, fint blir det uansett!

Kjersti L. A. sa...

Gratulerer med bryllupsdagen! Jeg minnes den med et smil - det var akkurat så flott som du sa.

Jeg måtte sjekke oversikten over bryllupsdager og fant ut at det nærmer seg blonde/kniplingbryllup for vår del. Blir nok lekkert. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: Og du gjorde virkelig ditt for å bidra til at vi har bilder å se på fra den store dagen! :) Du får sy en lekker puffy-shirt (Seinfeld-inspirert) til din elskede til høsten. Jeg tror han kan bli riktig så søt i det!

Hermia sa...

Stort grattis!!

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Ha en flott dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia & Anonym: Tusen takk! :)

Anonym sa...

Gratulerer! :)

Leila sa...

Gratulerer så mye med dagen! :-)

Charlotte sa...

Gratulerer!! Håper dere får en flott dag sammen=)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym, Leila & Charlotte: Mange takk! :)

Glamourbibliotekaren sa...

75 år er også en utfordring, ser jeg. Atombryllup.

Fair sa...

Gratulerer! Håper dere går en strålende dag!

Lene sa...

Gratulerer så mye med dagen! Så fint å lese om, så fint at du deler med oss!

Glamourbibliotekaren sa...

Fair & Lene: Tusen takk! Det var en veldig hyggelig dag!

Populære innlegg