fredag, juni 04, 2010

Glamorøs fredagGod morgen! Dagen står i et parisisk tegn for undertegnede, egentlig ikke planlagt, men hvem vet hvordan underbevisstheten fungerer?! Antrekket er inspirert av både Audrey og Coco, fjorårets treskosandaler er plukket fram, Francoise Hardy snurrer på spilleren, lepper og negler er røde, frokosten ble inntatt på fortauskafé, og det er planer om utelunsj med croissanter på konditori. Jeg begynte å drømme om høsten i Paris i går, kanskje det er derfor. Parfymen er dog erkebritisk - Penhaligon's Quercus, en androgyn sitrusduft.

Planer for helgen: Å ikke ha særlig mange planer. Jeg skal sitte på benken under treet og lese, og jeg skal rusle rundt i hagen og sniffe på alt som sniffes kan. Syrinene, ikke minst. Og kanskje anlegge et lite urtebed. Og gå tur ved sjøen.

Ha en fin dag alle sammen!

21 kommentarer:

S sa...

God morgen!
Her er det 5 grader, tåke og regn, så antrekket er deretter. Og været gir nok ingen glamour-følelse. Likevel: en nokså rolig arbeidsdag venter og helga er uten planer. Skal forsøke å få lest litt i bøkene som venter, og ellers slappe av. Sånn sett gir dårlig vær den perfekte unnskyldningen for å slappe av på soafen.

Ønsker ei god helg!

Hermia Says sa...

Åh Paris - det låter som du hittat temat för dagen, Glamourbibl!

Idag tog jag på mig ett par nya somriga, mörkt rosa tights men jag är inte helt säker på att jag tycker om dem.. Till en knälång pepprig kjol och en ljus blus med svarta broderier. Ikväll middag med föräldrar och make och imorgon en första tur till stugan på ön, för här är varmare än hos S.
Trevlig helg alla!

Jenny B sa...

God morgon! Här är det soligt men inte jättevarmt. Jag har en fantastiskt snygg blåsvart klänning och kavaj från Tiger, för jag skall ha en presentation i eftermiddag och behöver känna mig smart och snygg. Till det har jag pumps med stora rosa rosor, nedtonat rosa läppstifit och doften Magnolia Nobile från Acqua di Parma.

I helgen skall jag hitta någon teater och utställning att se, men framför allt vill jag sitta i parken och läsa!

Jag önskar alla sol och en fin helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

4 grader og pissregn... Prøver å veie opp med å være ekstra blid :)

Startet glamouren i går med frisørbesøk og deilig pilatestime. I dag er det knallrøde negler, ullsokker, ullsinglet, hvit skjorte, tynn ullgenser over og silkeskjerf i halsen (Puzzle fra Hermes i beigerosalilla farger) og svarte jeans. Duften er Hermes Rose Ikebana og hårsveisen er forhåpentligvis fortsatt fin, litt Ringo Starr over den tror jeg, sjarmen med lugg og lette krøller ;)

I morgen blir det bunad og konfirmasjon hele dagen, så ellers tror jeg at jeg skal gå tur i regnet med hunden og være pakket inn i pledd på sofaen og se på serie-marathon.

God helg alle sammen, dere som har to-sifrede temperaturer, nyt dem!

Anonym sa...

Her begrenser det seg til Iris Nobile og eyeliner, men været i seg selv - sol fra skyfri himmel og høye temperaturer - gir masse glamourfølelser...

HildeSofie sa...

God morgen!
Endelig er det et snev av sommer i Oppland, hurra! Ute skinner sola, og inne er det glamour på hjemmekontoret med sorte tights og en sort, grå og hvitstripete kjole over, har nettopp inntatt knekkebrødfrokost, og teen er straks ferdigtrukket.

Er alene hjemme denne langhelgen, og i morgen blir det en tur til Oslo for å spise god mat med hyggelige mennesker. Ellers skal jeg holde meg på verandaen, gå en liten tur eller to, og lese bok (Vinteren i Madrid er prosjektet for øyeblikket).

En riktig god helg til alle!

Guro sa...

Her er det sol, fra en nesten skyfri himmel, kort dag på jobb i dag og padlekurs i morgen. Det ligger mao ann til en litt travel, men veldig fin helg. Jeg gleder meg :)

En dag skal jeg også ha hage, men muligens uten syriner, men med noen rosebusker og et morelltre. Jeg har bare ikke kommet så langt enda, så da passer det fint å lese bloggen her og være en passelig mengde misunnelig og glad for at noen deler følelsen av egen hage med meg :)

God helg til dere alle sammen, både skribenten og leserene :)

Guro

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Så deilig med sommersol og varme. Glad og lystig til sinns!

Helgen skal tilbringes på mitt vakre hjemsted med mye moro og de beste venninene. Lattermusklene skal få kjørt seg denne helgen.

Sommerlig og casual i dag. Fant Versace - Bright Crystal i skapet. Kanskje litt ungdommelig duft, men den bringer frem gode sommerminner.

Riktig god helg! Syriner er vakkert. Min kjære kom hjem med en syrinkvist han hadde "stjelt" til meg i slottsparken i går kveld. Det er det jeg kaller romantisk.

Kristine sa...

God morgen!

Etter å ha sovet ut for første gang på en evighet, ble det fint, nytt skjørt og den sedvanlige Prada-parfymen. Dagen står i eksamenslesingens tegn, sukk. Skulle gjerne ha vært ute i solen i stedet for!

God helg til alle sammen! :)

Glamouroversetteren sa...

God formiddag.

Endelig sommer. Det henger en duft av syrin overalt, og rhododendronen står på sprang.

Jeg har et antall deadlines å holde orden på, men finner til min tilfredshet at jeg faktisk er i rute, og vel så det.


Det feirer jeg med juniglamour i form av Rouge Noir på tærne, luftig kremhvit blondebluse og alle perlene jeg kunne finne. Et pust Cristobal i nakken er prikken over i-en.

I kveld blir det middag på balkongen.

God helg allesammen, uansett vær og temperaturforhold :)

koristen sa...

Deilig sommervær, det er toppen av glamour i seg selv! Antrekket er enkelt, dongeriskjørt og hvit, sommerlig topp. Fredagsglamouren er et lite kjede av lys grårosalilla ferskvannsperler, fint og fullt av sommerminner. Chanel på halsen, diskret sminke. I koppen har jeg god kaffe fra ny automat, utenfor kontorvinduet masse pippende pipper :-)))

Helgen skal tilbringes hos venner på landet. Barn, hunder, katter, turer, soling og forhåpentligvis årets første bad!

frk. Frydefull sa...

God formiddag! Fortryllende soldag her sør, og i kveld skal jeg ut med gode venniner - et glass og litt god mat, og SATC-premiere på kino … Så denne kvelden står virklelig i det glamorøse tegn! Resten av helgen er det ingen planer, kanskje en tur i båt i skjærgården, en løpetur og avslapping i sola etter mye jobb i det siste. God helg!

Mari sa...

God fredag! En hyggelig frokost og forhåpentlig en is-date med mannen i løpet av arbeidsdagen er deilig hverdagsglamour bare det. Hente i barnehagen sammen med morfar, og så kjøre 3 generasjoner ut på hytta blir en bra fortsettelse! Og endelig fant jeg kassen med sommerlige gravidklær, så jammen føler jeg meg litt fiks også:)

Synne sa...

Ah, endelig fredag igjen! Helgeplanene dine høres herlige ut!
Jeg har nettopp fått sommerferie, og solen skinner som om den aldri vil stoppe - dette blir bra! God helg til alle!

Alt godt sa...

God føremiddag! dagen i dag er nydeleg, eg nyt den i raud singlet med skjorte og jeans til, og sneakers. Dagens duft er Hanae Mori Magical Moon.

I kveld skal eg på noko som kanskje aller mest liknar på ein date, og eg gler meg. ;-) I morgon blir det nok lunting rundt i byen for å høyre på musikkens dag, og det blir ei roleg helg, heldigvis.

Viss du treng løpstikke til urtehagen din, kjære bibliotekar, så gje lyd frå deg, for eg må desimere min. Den tek alt for stor plass. Du kan få ein bit av rota. Eg har også småplantar av salvie som står og struttar i bedet og godt kan få ein ny heim. God helg!

Mammadamen sa...

For en fin start på en solrik fredag!

Jeg er ganske spent denne fredagen for jeg lanserte en give away på Mammadamebloggen i går der jeg vil gi bort tre bøker med 101 lykketips jeg har laget og delt ut til medbloggere denne våren.

Ta gjerne en kikk, kjære Glamourbibliotekar:

http://www.mammadamen.com/2010/06/give-away-lykketipsboka.html

(og delta selvfølgelig gjerne:)

Forøvrig har jeg en helg uten store planer i vente, og det er glamour for meg etter mye reising den siste tiden. Jeg er derfor avslappet antrukket i dag med hettegenser i økologisk bomull og gode skinnsandaler fra Timberland, og for ikke å glemme min Cherry Blossom lotion fra L'Occitane.

Ønsker deg en strålende helg!

Lene sa...

Etter å tilbrakt det som har vært av 2010 på reise, uten plikter og det som hører hverdager til, har jeg nå (snart!) gjennomført min første arbeidsuke og er klar for innføre begrep som helg og fredagsglamour igjen..

Idag er glamouren meget casual. Sykkeltur til kontoret gav en veldig fin start på dagen, det lukter så godt av alle blomster og trær (og kaffefabrikken ut mot marinaen lukter ikke så verst den heller) og på kjøpet fikk jeg røde kinn, mosjon og et stort smil.

I helga skal det fine været nytes, og kanskje skal vi åpne en av vinene vi kjøpte på reisen.. Helger uten mange planer er det beste som finnes, jeg gleder meg.

(Også Jenny B lukter godt, vil jeg tro. Magnolia Nobile fra Acqua di Parma er så god!)

Elisabeth sa...

God morgen! I Bodøbyen er det grått og knapt over 10 grader, men foreløpig ikke regn heldigvis. Dagen har føltes glamorøs helt fra starten av - våknet tidlig og visste at jeg kunne sove leeeenge, for første gang på flere uker, tror jeg. Da jeg omsider våkna, starta jeg dagen med å lese ferdig ei bok før jeg sto opp. Fin bok, fin stund.

Dagens glamour består blant annet i å ha god tid til at jeg vil gjøre. Deretter blir det ettermiddagsjobbing og sen kveld hjemme i godt selskap. Helga byr på en blanding av fornøyelse, jobb og litt slit; søndag er det tid for årets sjutopptur og jeg skal vandre 25 kilometer over sju fjelltopper, samme hvordan været er. Det blir første, men neppe siste gang jeg deltar. En drøm blir oppfylt :-D

Med Mac leppestift, Bvlgaris Eau The Vert, MaxFactor på vippene og grønne tånegler som står til grønn tunika skal helga og dagen erobres!

God helg, alle sammen, glamourbibliotekaren spesielt!

Anonym sa...

Hvordan er de trskosandlen å gå på? Tenker på om de blir for harde for ryggen..? God helg til alle! :)

Berlinløvinnen sa...

God fredagskveld til alle! Har vært en fantastisk fridag på Østlandet,har ligget i sola på den gamle hagebenken min med kirsebærtrærne i blomst ved siden av meg og lest. En helg i Oslo venter oss voksne i familien, med konserter,og sene og sosiale kvelder. Dagen har da også måttet bestå av å finne sommerlige antrekk som tåler dette...Herlig med sommer og forventning om en snarlig ferie!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Takk for fine rapporter, og god helg! :)

Alt godt: Takk for tilbudet, men jeg har så jeg klarer meg :)

Mammadamen: Gratulerer med bok! :)

Anonym: Helt fine å gå på når man ikke går hele dagen. Jeg hadde dem med i veska og gikk til og fra jobb i andre sko. Ellers hadde jeg brukt mye lenger tid på veien, haha :)

Populære innlegg