fredag, juni 18, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
En good hair day (!) som skyldes frisørbesøk her om dagen skjuler forhåpentligvis en lettere kaotisk innside av hodet - slik det er når litt for mange oppgaver skal gjøres på litt for kort tid. Men det er snart helg og det feires herved med en rolig frokost i solen foran åpent vindu på glamourkontoret, etterfulgt av en kopp te og en plate med Peggy Lee. Dagens duft er Michael Kors, og øreringene mine fikk jeg i konfirmasjonsgave.

Ha en fin dag alle sammen! Selv tar jeg en liten weekendtur til landlige omgivelser.

mvh
Glamourbibliotekaren22 kommentarer:

Anonym sa...

Helga mi er viet bryllupet til en god venninne og hennes kjære - og det skulle jeg mene er glamorøst! Mye å gjøre før paret sier ja - men foreløpig sitter jeg i sofaen med tekopp, aftenposten, og to skiver ferskt bananbrød.

Noen siste ting må pakkes, et par ærender i byen, og deretter bærer det avgårde.

Håper alle har en fortreffelig helg - og husk en skål for kjærligheten :D

Smake sa...

Helga mi er via til ei venninnes utdrikningslag i Stavanger! Då eg sjølv held på med bryllaupsførebuingar, blir det ein morosam helgepause.

Elles starta eg dagen med kaffi og joggetur. Litt utpå dagen skal eg jobbe litt, før ettermiddagen fortset med husmaling og husvask.

Per no er antrekket særs treningsprega, men etter ein dusj, reine klede og bruk av nyinnkjøpt sminke frå MAC, stig nok glamournivået ein del hakk!

NB! Kjære Glambibliotekaren. Då du sprer så mykje glede, har eg sendt ei lita utfordring vidare til deg på bloggen min.

God helg til alle og einkvar!

Skolebibliotekaren sa...

I dag er det en vemodig dag...det er fjorten dager til jeg slutter i jobben som skolebibliotekar, og dette skal markeres med avslutning på den lokale kafeen her i ettermiddag. Jobben er sagt opp frivillig og uten noe nytt å gå til, men likevel er det trist når den siste dagen nærmer seg. Mange gode minner blir med videre! Til tross for 7 grader og regn har jeg pyntet meg med både kjole, parfyme, neglelakk og blomster i håret! Det er jo såkalt sommer?!:)

Alt godt sa...

God morgon!

Eg har faktisk også ein good hair day, eit besøk hos ein av mine favorittmenn gjorde susen i går. Antrekket forøvrig er prega av heimekontor, altså ikkje særleg glamorøst. Men det kan betre seg utover dagen.

I ettermiddag får eg ein gjest på besøk, elles blir det ein roleg dag. Laurdagen går med til pakking og organisering, for søndag føremiddag krysser vi fingrane for at det er nok vektarar på jobb til at vi kan dra til Gardermoen og sette oss på eit fly til Bodø.

Der skal vi kose oss i nokre dagar, bli kjent i nabolaget, ein liten kvalpeflokk og alt som høyrer med, og så tek vi hurtigruta vidare nordover mot slutten av veka, til næraste familie.

I mellomtida er det konkurranse i bloggen min, premie til den som er innom når eg passerer 200 000 besøkande! Eg når knapt bibliotekaren til knea når det gjeld besøkstal, men det er gøy å ha hatt så mange innom i løpet av eit og eit halvt år. Det var jo du som inspirerte meg til å byrje med blogginga!. :-)

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg.

Ragnhild sa...

Eg gjekk ut i svangerskapspermisjon i går og byrja optimistisk ved å GÅ alt for mykje i byen heile dagen. Så no har eg vondt i skrotten! Glamouren kjem difor til å bestå av AVSLAPPING i nyvaska hus (takka vera mannen!) med strikketøy i fanget og føtene høgt heva. Og så blir det handleliste-skriving til i morgon - dei siste tinga til babyen skal i hus.

Før det skal eg ta ein lang dusj og eit kaldt fotbad for å kjøla ned hovne føter. Ytre glamour blir kort og godt ei stor t-skjorte, tenkjer eg:-) Og så blir det ein god kopp kaffi, sjølvsagt.

God helg, alle saman!

Fagbibliotekaren sa...

Bryllup på tapeten her også. Jeg gleder meg til og pynte meg og feire to av de fineste menneskene jeg vet om.

Litt stressa her nå, med mye å huske på til helgen og mye som skal ordnest på jobb. Men en god kopp kaffe gjør underverk, og det er bare å brette opp ermene.

I dag ble det strømpebukse til sommerkjolen, det er virkelig kald gufs i Oslo nå. Forhåpentligvis kommer sommeren straks tilbake.

Riktig god helg - og en skål for kjærligheten skal nok utføres opp til flere ganger, hurra :)

HildeSofie sa...

God morgen!

I Göteborg for anledningen, litt trøtt og sliten etter gårsdagens minifestival i Frihamnen, men snart er det tid for en dusj og deretter ut og se hva svenskene har å by på en fredag formiddag, før min Kjære og jeg vender nesene mot gamle Norge igjen.

Helgen tilbringes hjemme på Toten, med forhåpentligvis mye verandasitting og boklesing.

God helg!

trine sa...

Har startet helgen med en fri-fredag, alle uker burde ha fredagsfri. Spiste frokost i morgensolen med gårsdagens nyinnkjøpte Knausgård 5. En gammel favoritt av en sommerkjole er på, fortsatt usminket, men lukter godt av flowerbomb fra Viktor&Rolf.

Helgen skal brukes til lesing, vindrikking med gode venner og rydding av skuffer og skap. Nå kan sommeren komme!!

God helg til alle sammen.

Løvemunn sa...

God solmorgen, selv om nordavinden blåser! Glamourfølelsen kom i dag tidlig da jeg tok på meg treskoene og gikk ut på verandaen i sommerkjole for å vanne hengende jordbærplanter med rødmende bær. Om ikke håret har sett saksa på ei stund, er det ihvertfall nybalsamert og skinnende. Fra nakken anes en duft av Shiseido Zen, en av mine sommerfavoritter. Mannens smokingskjorte med opprullede ermer fungerer strålende som langermet vern mot vinden. I kveld reiser jeg til Nordens Paris, der må det nok mer forede klesplagg til for å holde varmen.

Frøkna sa...

God formiddag!
Lenge siden jeg har kommentert sist (RSS er den kjappeste måten å lese blogger på i et veldig åpent kontorlandskap).
Litt ekstra omtanke på antrekket i dag siden det er glamorøs fredag (mørkeblå linbukse, stripet mørkeblå/hvit topp med flagreermer, hvit cardigan med maritime knapper og hvite høye hæler...), ingen smykker eller parfyme hittil i dag - men kanskje litt ekstra lipgloss ut over dagen. En rolig jobbdag foran meg, med påfølgende bybesøk av nevø og niese, før en venninne skal feires. Det ser ut til å bli en riktig fin helg.
God helg

Britt Åse sa...

God formiddag fra solfylt og glitrende Sørland :D
Her er det hjemmekontor i sekk&aske (dvs råååsa "nattkjole"), men jeg dufter deilig og friskt av DKNY for women.
I dag er det forberedelser, og i morgen er det den årlige idrettsfesten for vennegjengen, hvor vi skal ha opp pulsen skikkelig på dagtid og deretter feste til den lyse morgen. Vi gleder oss!

Den Mikael Kors-duften høres herlig ut, alle notene. Bedre en Tubereuse criminelle?! Går det an, det da?

God helg, alle sammen :D

Jenny B sa...

God förmiddag! Jag har snygga jeans, rosa topp och rosa läppar, och luktar gott av Acqua di Parma Magnolia Nobile. Ikväll skall jag på ett skönt pass Body Balance, och därefter skall jag nog se Hamlet på Stockholms Stadsteater. Jag hoppas på en solig helg så att jag kan sitta i parken och läsa. Annars sitter jag inomhus och läser! Och bakar bröd.

Trevlig helg!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Hjemmekontor pga en syk hund, de er jo som småbarn stakkar. Dog på bedringens vei :)
Komfortable klær, te i koppen og Estee Lauder Bronze Goddess dagens duft.

Helga er spekket med planer, værmeldinga mildt sagt dårlig med 7 grader og regn og som vanlig skal alle planene skje utendørs. Jaja :)

God helg alle sammen!

Epicureatricen sa...

I dag starter ferien min og etter en vår med litt for mye jobbing er det kjempe-glamorøst. Dagen startet med nybakte muffins for å feire bursdagen til min kjære og det er gjør jo en hver dag bedre. Nå har jeg pyntet meg med ny klær og lebestift og skal bare ha avsluttet noen siste ting før jeg kan gå hjem med god samvitighet. Resten av helgen står på spa og cafebesøk med en venninde samt forball (DK mot ...noen?) lørdag og brunch med venner og bursdagsfeiring på Hotel St Petri (http://www.hotelsktpetri.com/) søndag. Og så går turen til Norge og en lang og deilig ferie.

God helg!

koristen sa...

Koristen drukner i jobb, men overlever det, for: Ferie fra kl 16 idag:-))) jentetur til Toten er starten på to innholdsrike uker som avsluttes med London-tur.

Også har jeg god kaffe, Monica Zetterlund på Spotify, favorittjeans av samme merke som Glamourbibliotekarens parfyme, Coco Mademoiselle på halsen og stort smil om munnen.

God helg og sommer til alle, Glamourbibliotekaren spesielt :-)

S sa...

Glamouren i dag har til nå bestått av en noe annerledes arbeidsdag, med ulike møter her & der. Har på en bluse med litt snertne detaljer, men fordi sommeren ennå ikke har kommet her nord må jeg ha langermet genser under. Lukter deilig av The Beat fra Burberry - en sporty og enkel duft synes jeg.

Helga ligger ganske åpen foran oss, og jeg kjenner på trangen til å starte på et nytt innendørs prosjekt. Utendørs må huset males, men det er vanskelig når det regner hver dag. Og fordi jeg allerede har kjøpt inn ferielektyre, så kan jeg kanskje smuglese litt allerede?

God helg til alle og hurra for kjærligheten!

Anonym sa...

Her blir det diverse fester, alle har noe å feire i juni, og ellers mest mulig lesing på sofaen. Og en gåtur og joggetur innimellom.

Ingen glamour i dag, ikke parfyme en gang. Men er fredag, det er nesten nok i seg selv.

Marte sa...

Sommeren har ennå ikke ankommet Vestlandet, regner øser ned og det er skikkelig surt ute... Men har på meg en søt sommerkjole med støvletter, strømpebukse og cardigan. Og så dufter jeg himmelsk av min nye favoritt, L'Artisan Nuit de Tubereuse :)

Ønsker alle en god helg!

Glamourlegen sa...

Etterlengtet fredag! Vært syk i fem uker med bihulebetennelse og ekkel hoste nå men kravlet meg på jobb likevel (antibiotikaen hjalp ikke stort), og er så smått lei av de som har hostet i fem dager og Insisterer På At Noe Må Gjøres NÅÅ! Og denne såkalte tøysesommeren som aldri kommer...Og parfymestinkende mareritt på toget som får kvalme og migrenen til bølge frem i store dønninger. Aaaargh! Sånn, der var det ute :)

Brudekjoleprøving med entusiastisk verdens beste vakreste lillesøster på slep i går, god dag på jobb i dag med bakerirosinbolle innkjøpt av snille sekretærer, sliten kropp og slitent hode men deilig rødvin som ventet da jeg kom hjem.

Her rives gulrøtter og ost i rasende tempo, det hakkes løk, hvitløk, ingefær, sopp, koriander, chili, plommetomater og alt annet godt, lillebror m/kone kommer på middag straksens og verdens fineste gutt (må man kalle det ´mann´ når de er på god vei oppover i trettiårene?) er sjefskokk. Helgen er blank for en gangs skyld, og alle bukser passer, takket være langvarig hangling. Mirakel.

Det skal skåles for ærligheten, kjærligheten, familien, nærheten, gleden og sommeren, og spises uanstendige mengder sjokolade.

God helg, og herlig fredag alle sammen!

Elisabeth sa...

Endelig fredag igjen! Jeg har jobbet ulovlig mye denne uka (også), men skal til gjengjeld ha 'miniferie' neste uke - tre fridager på rad!

Etter en dag på jobb med avslutning i 'normal' tid, til en forandring, rakk jeg omsider å ta turen innom fotobutikken min med dustekameraet mitt - som viser seg å ha en skjermfeil som må repareres. Får det heldigvis tilbake snart. Deretter rakk jeg bittelitt skoshopping og middag på Cafe Kafka før jeg kom meg hjemover.

Helga byr på litt mer jobbing, litt huslige sysler, samt forhåpentligvis tid til å lese ferdig 'Bisettelsen' av Lars Saabye Christensen. Og søndag skal jeg ta imot sommerens første feriegjester - hurra!

God helg, alle sammen:)

Nora Alexa sa...

Glamoureffekter idag er å sove til klokka elleve og å våkne til en ny full flaske av manglende Chanel no 5 i posten.

Helgen blir tilbringt i vintage-butikker og på teater.

Kaisa sa...

Melder inn fra Seattle i dag. Dagens glamrøse innslag er en grønn pynteblomst i håret, som matcher grønn topp med kinakrage. Det er ganske kaldt her, men siden jeg bare skal sitte på kontoret likevel, har jeg på nye sandaler og vifter med rødlakkerte tær. :)
Helgen skal tilbringes med min kjære, som har tenkt å si at nok er nok og ta seg fullstendig fri fra all jobb i helgen. Whoho! Første gang på noen måneder, føler jeg. Så da blir det sightseeing og shopping i Seattleområdet 2 dager til ende. Yey! (Tror jeg skal se om jeg finner en Monsoon-butikk, for den stripete kjolen i et annet innlegg var super-søt!)

Populære innlegg