onsdag, juni 09, 2010

La Chasse aux Papillons Extreme

La Chasse aux Papillons Extreme Eau de Parfum er den litt mer intense varianten av en av L'Artisans store slagere, La Chasse aux Papillons. Det er en blomsterduft, hvite blomster, på ingen måte anonym. En liten dråpe holder, til dagtid i allefall. For meg er det en sommerduft, men jeg kan fint se for meg at den kan passe på vinteren også. Svært elegant og feminin, og selv om dens hovedingredienser er jasmin og tuberose, er den ikke bare "creamy white" - den har både grønne og litt krydrete innslag. Det gjør at jeg foretrekker denne framfor andre tuberosedufter, som lett kan bli for mye.

  • Toppnoter: Rosa pepper (brasiliansk), safran
  • Hjertenoter: Appelsinblomst, jasminum sambac, tuberose
  • Basenoter: Ylang-ylang, honning

Jeg kjøpte min sommeren for to år siden da Heaven Scent var ganske nyåpnet, og har senere fått den også som bodylotion. Jeg hadde da grublet på den i et par-tre år (sånn som jeg ofte gjør med parfymer). Mitt første møte med den var nok i L'Artisan-butikken i SoHo i 2005.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mor i nord !

Min favoritt nå i juni. Deilig lett
elegant og feminin, ubeskrivelig
god. Var 16 dager i NY i vår, fant også de nye duftene fra Frederic Malle også disse fantastiske dufter. I dag er den på meg sammen med sølv ballerinas fra Tory Burch,
leggkorte jeans fra current/Elliot,
hvit florlett tunica med masse sølvpynt fra Ella Carlucci, pink Hermes armbånd,klokke Tecnomarine
Tecnodiamond, sølvhjerte fra Tiffany,hårspenne fra Alexandre d Paris. På leppene Diors Crystal gloss gelly.Perfekt for meg !

Alt godt sa...

Denne hjalp meg til å forstå at tuberose er ein note eg ikkje kan gå med. Veldig avklarande. :-)

Jenny B sa...

Jag tycker väldigt mycket om "vanliga" La Chasse, som är den jag har själv, och "Extreme"-varianten. Så fort jag tar på den så känns det som att blommor slår ut omkring mig, så vacker och inspirerande är den! L'Artisan är verkligen bra på att skapa dofter man minns och älskar.

Populære innlegg