onsdag, juni 02, 2010

Takashimaya


Sørgelige nyheter - Takashimaya i New York legges ned. Det fine og smale varehuset på 5th avenue, inneklemt mellom den ekle Guccibutikken og lignende forretninger - man har som regel gått forbi før man vet ordet av det. Med mindre man vet at dette er et sted å bruke litt tid på. Nydelige klær, en helt unik blomsteravdeling, The Tea Room... Og min favoritt: Parfymeavdelingen i toppetasjen. Den minst stressende parfymebutikken jeg har vært i i hele mitt liv. Man får gå i eget tempo, sette seg ned, sniffe, teste, tenke. Et lyst og stille rom, store vinduer, underbare dufter. Heldigvis har jeg en suvenir derfra: T by Takashimaya.

2 kommentarer:

Fruen sa...

Trøst: TENK på alle de hyggelige stedene du fremdeles ikke har oppdaget - du har masse å glede deg til, helt sikkert!

Nå gjelder det bare å la denne parfymen fremdeles bli brukt, og ikke stå og samle støv for å minne deg om et hyggelig sted som ikke fins lenger:-) Jammen lenge siden vi har hatt sånn "bruk det fineste du har på en helt alminnelig tirsdag", gitt!

Fra kontorfronten sa...

Fra kontorfronten har også besøkt dette spesielle varehuset. Vi kan ikke minnes å ha foretatt innkjøp der, men husker klart at vi luktet oss gjennom både te og parfymer. I store mengder. Innkjøpene foregikk på helt andre etablissementer.

Populære innlegg