fredag, juli 30, 2010

Glamorøs fredag

God morgen! Er det bra eller dumt å våkne halv åtte en fredagsmorgen i ferien, når man er så trøtt at man allikevel ikke orker å utnytte morgentimene til noe fornuftig? Men heller ikke får sove igjen? En kopp detox-te er kanskje tingen.

Antrekket er av den meget avslappede arten, duften er cKbe, og planer for dagen har man ikke (annet enn å planlegge en liten meny til morgendagens brunch-besøk). Herlig! Ferien nytes! Ennå ikke halvveis!

Ha en fin dag, kjære lesere, og kom for all del med deres fredagsrapporter. Dette gjelder spesielt dere som aldri har rapportert før! Når Glamourbibliotekaren stiller i joggebukse, sier det som sagt litt om hvor terskelen for fredagsglamour ligger. Det er individuelt!

mvh
Glamourbibliotekaren


p.s. Og her er en liten presang til min søster som har bursdag i dag!

40 kommentarer:

Linn sa...

Happy Friday:)
Jeg vil kanskje si at jeg er hakke over...så lenge det varer:)

Sebra printed teights
Svart "kjole" utenpå...
Svarte lave klikk klakk sko...
Parfyme: Rain
Brune lepper fra Maybelline
To store sølvinger fra Sølvminen på Paleet...

Håper du får en fin helg, digger bloggen din:)
SP

Marianne sa...

God morgen!

Jeg glemte faktisk parfyme i dag, så glamouren er en stripetet topp fra H&M med små puffermer som gir meg et "løft" på skulderfronten og matchende øredobber som ble innkjøpt for lenge siden. Skal høre Melody Gardot utendørs i kveld og gleder meg (men tar med regnjakke)...

En god helg til alle!

Anonym sa...

Nyt den planløse fredagen!
Jeg har på et nydelig kornblomstblått svingskjørt jeg fant på Dianas Salonger tidligere i sommer.
Og i kveld skal jeg svinge meg i den røde polkadotkjolen (også med svingskjørt). Dette er 50-tallssommeren fremfor noen.

Parfyme: Aqua de Gio fra Armani

Bloggen din er fantastisk!

God helg :)
Hilsen Mona

Prinsesse Rosa sa...

Den deilige fredagsfølelsen får jeg mest på hverdagen, nå som det er ferie er hver dag lørdag;-)

Min glamorøse fredagsmorgen bestod av en liten 2 åring som vekte meg med en stor mammakos. Så var det Drømmehagen og kjeks mens pappa'n var i dusjen og jeg lagde kaffe og varmet rundstykker. Koooos!

Antekk er tights og en romslig tunika, og parfyme er Peony fra L'occitaine.

Elsker bloggen din!

Alt godt sa...

God morgon! Takk for Al Jarreau, han er ein kjær gamal helt frå langt tilbake.

Dagen i dag vert flt med førebuingar til eit bryllup eg skal vere med på i morgon. Eg er på ei øy sør for Strömstad hos ei kjær venninne, kjøleskapet er fullt av tre lag bryllupskake. Den skal eg pynte med masse frukt i gelé når eg berre får frakta meg, bagasjen, frukt og kake over til Syd-Koster der bryllupet skal vere.

I dag vert det grilling og samver etter kvart som gjestane kjem og i morgon er den store festen. Antrekket i dag er ein fin sommarkjole med vidde i skjørtet og ein matchande cardigan, flats og D&G The one. Litt tid til øving vonar eg det og vert, vi skal synge både innmarsj og utmarsj, og begge har eg ikkje vore med på før. I overkant spennande.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg og fin helg.

Epicureatricen sa...

Dagens mest glamorøse innslag er at jeg dufter deilig av Ralph Lauren Romance body lotion, som også var bryllupsparfymen min. Så den bringer tilbake gode minner. Ellers er jeg praktisk kledd på i jeans, stripete topp og sneakers, da jeg skal sykle 14 km hjem. Men det er deilig det og. Ikke minst siden jeg da kan spise den sjokoladekaken jeg har med til kollegaene med god samvitighet.

Resten av helgen står på avslapping, litt shopping og barnedåp.

Ha en flott helg!

koristen sa...

For en nydelig Audrey idag! Den kjolen....

Her er ikke så mye ytre glamour idag, velbrukte MK-jeans og blåblomstrete tunika i sommerregnet. MEN - jeg har to uker ferie foran meg, hurra! Håper på solskinn på Østlandet :-) Dessuten er ferie glamorøst uansett, og jeg feirer med Chanel bak ørene.


Fortsatt god ferie til Glamourbibliotekaren, god helg til alle.

Sunny sa...

Absolutt glamorøs fredag i dag: siste arbeidsdag før ferien, spiste frokost på kafe og i ettermiddag skal jeg se Jo Strømgrens A tribute to the art of football på Operaen.

God helg!

Janne sa...

Denne ukens glamorøse fredag består i rød leppestift, blomstrete kjole og tanken på at jeg bare har én dag igjen på jobb før jeg skal hjem på ferie en uke :) Dagen skal brukes på å kjøpe en ganske forsinket bursdagsgave til pappa, siden skal jeg gå på yndlingskaféen min sammen med ei god bok. Fint!

God helg! :)

Kristine sa...

Dagens ytre glamour består i stripetopp fra Sonia Rykiel for H&M, Pradas Infusion d'Iris, nystusset & -farget hår og rosa kinn. Skal spise lunsj med venninne som jobber i et bygg et kvartal unna, og i ettermiddag er det en etterlengted tut på treningssenteret som står for tur.

Ønsker alle en nydelig fredag & helg!

Glamournerden sa...

God formiddag kjære glamourbibliotekar og lesere!

Her fylles dagen med ferie-i-vente glamour, da jeg starter min siste ferieuke i 15-tiden idag :D
Dagens antrekk er således en hvit og florlett tunika over sorte "treggings" og behagelige sorte joggesko. Ferden går i ettermiddag til låve-bryllupsfest på Sunnmøre, så joggesko og sjøstøvler er et must..
Ser frem til mye latter, vin og låvedans...med ønsker om en flott helg til dere alle!

Anonym sa...

Jeg har ferie og har disket opp med smørbrød til frokost, fulle av egg, reker, agurk, tomat etc. Dagens duft er Gucci Flora. Den beste glamoureffekten er likevel tanken på å ha ferie enda ei uke til!

Ha en fin dag, alle sammen!
ingvild

Ingvild S L sa...

Siste fredag før kvardagen begynner igjen!
Starter helgen med en hårklipp, litt kreativ jobbing hjemme før min kjære og jeg skal har en datenight, kan ikke huske sist!

Camilla sa...

Deilige fredag! Jeg våknet endelig uten en uggen følelse i kroppen, en tre uker lang "akutt" bronkitt er i ferd med å slippe taket, og nå ser jeg fram til litt energi i kroppen og mulighet til å gjøre noe annet enn å ligge i sofaen etter jobb. Ser fram til etterlengtet besøk av søster og tantebarn i ettermiddag, flere måneder siden sist!
God helg til glamorøse jenter over hele landet!

TRF sa...

Hei på nok en fredag!

Dagens glamour er hjemmekontor, en mann som står på kjøkkenet og lager tiramisu og paella (verdens beste) til lunsjgjestene og en hund som hopper lykkelig fra sølepytt til sølepytt ute i hagen etter en liten sommerstorm. Også er det bare 2 uker til sommerferien og et besøk til gamlelandet står for tur.

God helg! :)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her stiller jeg også opp i mørk blå joggebukse og hvit-blå stripete genser. Faktisk med parfyme, Hermes Vanille Galante.

Sitter ved kjøkkenbordet og leser blogger, drikker kaffe etter frokosten og tar det lungt. Dagens mest glamorøse innslag var å våkne kl 07, kjenne etter at man hadde lagt seg nydusja i rene nye lin-sengeklær, og så bestemme seg for at her blir jeg et par timer til!

Dagen er helt fri for planer, bøker har jeg, magasiner har jeg, te har jeg, tv har jeg og en hund som sikkert vil ha litt trim har jeg også. Vi skal nok få tiden til å gå :)

Ønsker alle sammen en flott helg, selv om det ikke er så lett å huske at det er fredag i ferietiden :)

k sa...

Jeg syns iallfall ikke det var spes glamorøst å vokne kl halv seks - og være for trøtt til å gjøre noe som helst fornuftig. Men at det nok skyldes sommerfugler pga spennende ting som skjer er jo glamorøst ;-)
Antrekk er sålang gårsdagens skjørt og topp, men skifter nok til noe som egner seg utendørs når jeg skal anskaffe fredagsvanen Amagasinet.
God helg til alle, og spesielt til vertinnen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her stiller jeg også opp i mørk blå joggebukse og hvit-blå stripete genser. Faktisk med parfyme, Hermes Vanille Galante.

Sitter ved kjøkkenbordet og leser blogger, drikker kaffe etter frokosten og tar det lungt. Dagens mest glamorøse innslag var å våkne kl 07, kjenne etter at man hadde lagt seg nydusja i rene nye lin-sengeklær, og så bestemme seg for at her blir jeg et par timer til!

Dagen er helt fri for planer, bøker har jeg, magasiner har jeg, te har jeg, tv har jeg og en hund som sikkert vil ha litt trim har jeg også. Vi skal nok få tiden til å gå :)

Ønsker alle sammen en flott helg, selv om det ikke er så lett å huske at det er fredag i ferietiden :)

Kirsebærblomster sa...

Fremdeles i pysjen, regnvær ute, te i yndlingskoppen.

hege sa...

Hei! jeg tar oppfordringa, dette er min første rapport:

-Reiseradioen i bakgrunn, Adresseavisa i forgrunn
-To kopper appelsinte
-Ristet brød med kirsebærsyltetøy
-Prøving av 8,70 kronerskjolen som jeg kjøpte på loppis i Sverige i forrige uke!

Jej!! Det er en superfin fredag så langt for min del!
Fortsatt god ferie til alle oss som har!

k sa...

God fredag!

Jeg har nyklippet og profesjonelt fønet hår. Det er noe helt annet en de uregjelige krøllene jeg har til vanlig, og øker glamorfølelsen med flere hakk. Ellers er jeg ikledt en rutete skjorte med korte ermer og opprullede jeans i dag, pluss en spray av Emerald dream bak ørene.

Gleder meg over en fridag med toåringen, og ser fram til å spise reker og se en episode til av Big love på dvd i kveld.

Lene sa...

utenpå er jeg sminket for anledningen, parfymen er j'adore og alpakkakofta med mange gode minner fra peru er på. inni gleder jeg meg over nytt golv på kjøkkenet og nyrenoverte tenner, godt& blandet idag altså. fredag likefullt, og i morgen skal vi spise på oslo spiseforretning, som anbefales på det sterkeste (jeg har vært der flere ganger før..).

god helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Etter en uke med flyttesjau er det høy glamourfaktor bare å slippe å bære og vaske :-)
Antrekket er langbukse og genser i lysebrunt og jeansblått (været inviterer ikke til noe annet), Marc Jacobs Daisy bak ørene, Crabtree&Evelyn libbalm med kardemomme på leppene og diamanter i øreflippene.
Når arbeidsdagen er avsluttet økes glamourfaktoren noe, siden jeg skal i 50-årslag i kveld.
Helgen forøvrig skal tilbringes i ro og fred med min (nå offisielle - HURRA!) samboer.
God helg til alle!!

Løvemunn sa...

Sen rapportering i dag. Har hatt en lang morgen ved kjøkkenbenken i mønstrete myk bomullskjole, espresso med varm melk i koppen og fundering over kveldens meny. En kjær venn kommer på middag, og jeg tror det blir spaghetti al pomodoro først og mandelkake med solbær etterpå. Dagens duft er nykuret hår og regntung hage.

God siste julihelg til alle

berlinløvinnen sa...

Det mest glamorøse i dag er å ha fått av lusekur på den mest sosiale gutten i familien,- en sommer med tett nærhet til ulike grupper kompiser og slektninger inkludert samsoving i hytter,telt og loft førte til nye funn av det mest forhatte dyret.....
I tillegg til dette venter bruk av nye høyttalere til musikk og film- opplevelser i stua på oss, akkompagnert av regn og tørr hvitvin, lesing og drømming om andre klimasoner. God fredag til alle!

Lene sa...

ps: litt for kjapp i vendingen tidligere - spiseforretningen åpner ikke før på tirsdag! :(

Glamourlektoren sa...

Å våkne tidlig om morgenen er luksus om man har ferie og ingen forstyrrer! I dag har jeg startet dagen med te og bok på senga etter at min kjære dro på jobb. Regnværet ga deretter energi til å rydde et kott som nå tar seg atskillig bedre ut. Har deretter fråtset i Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake-is (dette vet ikke resten av familien.. ;))for å få energi tl å gyve løs på resten av huset før nye feriegjester snart ankommer. God helg!

Guro sa...

Et par minutter med nesa i glamourbibliotekarens blogg, sammen med en god te gjør at jeg nesten finner glamourfaktoren i dag også. Når jobben står på hodet, og helgen bare blir enda en arbeidsdag er det noen ganger vanskelig å finne glamouren i fredagen :-) Men et tresmykke fra en liten butikk i en sidegate i Brighton gjør det enklere å huske livets små gleder, og at det endelig bare blåser og ikke både blåser og regner utenfor vinduet er bra:)

Bare ti arbeidsdager (nåja, 12 om vi regner med helga) igjen til det er ferie for denne frøkna også. Den skal nytes, sent men godt og alt det der :)

Elin sa...

Sort sommerkjole med lilla mønster i og sandaler på føttene føles veldig glamorøst ut her oppe. Vi hadde i juni en gjennomsnittstemperatur på 6,2°C, så det sier seg selv at det ikke er ofte anledningen byr seg. I tillegg avspaserte jeg et par timer på sltten av dagen, og har nå sommerferie. Endelig er det min tur!

Karoline sa...

Dagen i dag startet kl 5 i dag tidlig. Litt vel tidlig for tidenes største B-menneske men sånn er det når man må åpne kafeen for kaffetørste mennesker kl 7. Det som dog er bra er at arbeidsdagen er over kl 1. Så nå sitter jeg her da og ser på Six Feet Under med pysjbukse og varme ullsokker og prøver å finne ut hva jeg skal ha til middag. Vurderer å lage en plommepai etterhvert. I helgen skal jeg jobbe enda litt til også skal jeg i dåp på søndag. Gleder meg veldig til det :)
Dagens glamoureffekt: Nydelig nyvasket og silkemykt hår(jeg liker shampooen min) og Daisy fra Marc Jacobs. Nå skal jeg drikke litt te..

Kirsti sa...

Dagen starta langsomt. God kaffi, god og lang frokost. Glamorøsiteten blir ivaretatt ved å hente shampo og balsam hos frisøren til parykken som jeg fikk denne uka. Håper produktene lukter godt! Sånn er det å få cellegift. Det finnes en kur for det meste!:-)

Hvis du er på Innherred så vil jeg tipse om bruktbutikken på Røra. Prima butikk som holder til i de gamle butikklokalene etpar hundre meter fra jernbanestasjonen retning Straumen. Åpningstider: onsdag 16.00-20.00, torsdag 12.00- 17.00, fredag 12.00-17.00 og lørdag 11.00-15.00. Da kan jeg nesten garantere flere innslag med herlige loppefunn.

God helg, godtfolk, og særlig til ferieglambib:-)

Anaruh sa...

sakser fra egen blogg - dette er as glamorous as it gets ;):

Nok en gang tar jeg oppfprdringen fra Glamourbibliotekaren og lister opp 10 ting som gjør denne fredagen litt mer glamorøs:
Å sove til klokka var over 7. Med (mine) små barn anses dette som soving tli langt på dag!
Å sitte og le seg fillete sammen med gullgubben over en nettside med morsomme skilter, mens ungene tok seg en høneblund midt i dagen
Huset er ryddet, støvsugd og gulvene er nyvaskede!
Pannekaker til middag. Til vanlig er det en helt ok middag, men i dag gledet jeg meg faktisk skikkelig på forhånd. Og i dag var det gullgubben som tok jobben med å steke dem også
Å bygge Duplo sammen med gullgutten var sikkelig gøy i dag. Og ikke fullt så morsomt: at gulljenta kom og ødela alt sammen like etterpå
Røde fairtrade-roser på stuebordet
Madrugada på iPoden
Planer om å ta opp Schindlers liste i kveld (for å sitte oppe til klokka 0320 er heeeelt uaktuelt, selv om det er ferie)
En spontan invitasjon om å dra på lekeplassen straks jeg er ferdig her - store mulighter for å treffe andre voksne enn kun den nærmeste familien (juhu - jeg kjenner at det er helt ok at ferietiden snart er over, og jeg gleder meg velidg til å se naboer og venner igjen)
Og planer for helgen: absolutt ingen ting! Siste helga i ferien er vid åpen

Frøkna sa...

God fredagsettermiddag :)

Siste feriedag ble brukt til koselig sommertradisjon - venninnelunsj på Invit Espressobar i Ålesund - et herlig særpreget lunsjsted (og møbelbutikk, arkitektkontor osv) med utsikt over det nyvaskede (regntunge) Brosundet, iført avslappede jeans, hvit topp, grønne ballerinasko fra Diesel (ferieshopping) og sort yndlingsveske fra Mulberry. Sminken var stort sett sommerbrunfarge og mascara, samt nystripet hår. Svak duft av Gucci 2. Deilig dag!! For resten av helgen blir preget av verdensbestefestival(.no) -> Sommerfesten på Giske som er helt fantastisk tross vær og vind, med spleiselag av både publikum og artister. Go'helg på Sunnmøre! :)

Ha en strålende helg, med og uten sol!! :)

Elisabeth sa...

Dagens glamour var å våkne grytidlig på ei hytte i fjellet (Tverrbrennstua, Beiarfjellet) og oppdage at min nyanskaffede hundevalp har sovet hele natta uten å måtte ut underveis :) Deretter fikk jeg ei lang stund på trappa med valpen tuslende rundt omkring mens jeg nøt morgensola og en koppp tysk krydderte som jeg fikk kvelden før av nypåtruffede 'hyttevenner' som er derfra.

Uvaska og fettete hår ble vaska i vannet som ligger rett ved hytta, og da jeg og tenåringene tok veien tilbake til sivilisasjonen etterhvert, dufta jeg sogar av den siste Kate Moss-parfymen - fikk en tester for ei tid tilbake og den er faktisk ikke så verst!

Kontraster i dagens fredagsglamour, med andre ord, men du milde så godt det er med 23 plussgrader og mildt bris i fjellet! Ha ei god helg alle sammen, og fortsatt god ferie til vertinna!

S sa...

Hadde nærmest glemt at det er fredag i dag, selv om det er siste feriedag. Akkurat nå føler jeg meg nokså glamorøs: etter iherdig innsats med maling på huset, har jeg nå lagt fra meg malekosten. Er storligen fornøyd med innsatsen, og det er i seg selv en god følelse. Har så tatt en lang og deilig dusj, og nå blir det middag med familien. Og duften i dag er CK One - mannen og jeg deler på den, slik vi gjorde for 10 - 12 år siden.

Ha en glam weekend, folkens!

tonje sa...

Hm, trodde jeg hadde lagt inn rapport her allerede, men jeg må ha glemt å trykke på publiser. Dagen har i alle fall blitt brukt til både jobbing og soling, glamorøst på sitt vis. Helgen skal som vanlig brukes på markedet her i Delft, men vi skal også forsøke å få til et museumsbesøk eller to. Bare to uker igjen her i Nederland nå, det må utnyttes til det fulle. God helg!

Flugo sa...

Er frisk og ved god helse. Man må ikke glemme å sette pris på det.

Sara sa...

Jeg kjører Sofia Loren- rivierastil med langt, blomstrete skjørt med volanger over singlett og svarte espadrillos. Løst oppsatt hår og Fragonards "miranda" bak ørene. Spotify med masse italiensk popmusikk og "sildmacka" til middag etter en ganske kjedelig arbeidsdag.

Linnda sa...

Svarte Lindex-bukser
Svart singlet fra Gina Tricot
Grå strikket topp med v-utringning fra H&M
Yndlingsskoene mine, svarte el naturalista

Giftering, håndsmidd gull
Smykket fra bryllupet, vikinginspirert med lærreim

Det var ikke ikke så verst å lese Liza Marklund liggende på Blodbankens komfortable sjeselong med en sitronfarris på sidebordet. Dekorert med bomullsdott og elastisk tape på venstre arm smilte jeg meg deretter gjennom Sjøgata med en enkel latte i hånden.

Nyt ferien videre, G.

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle fredagsrapporter! :)

Populære innlegg