tirsdag, juli 27, 2010

Slaraffenliv, vol. 2

Fra fredagens fjelltur.På hytta er det meste retro. Sengetøyet har fine mønstre.
Krusene også.
Denne tegningen er signert meg da jeg var fem. Jeg husker at jeg tegnet håret hennes hvitt i mangel av en gul fargestift, og det er blomster hun holder i hendene. Jeg ber dere legge merke til de glamorøse skoene.Dick Brunas bøker var blant mine favoritter, og finnes fremdeles på hytta.Hei.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Kan jeg driste meg til å spørre hvilket fjell det er vi ser på bildet? Så ut som veldig fint turterreng =)

Anonym sa...

Jeg har en glamorøs fritirsdag i en sommer fylt av jobbehelger. Fremdeles i pysjen, nettopp hatt verdens lengste telefonsamtale med en god venninne og er i gang med tekopp nummer tre. Har nyvasket leilighet og blanke dager frem til fredag og ny jobbehelg. Himmelen er gråblå og Rundemanen frister. Deilig å kunne fylle dagen med ingenting og alt!! Nyt ditt slaraffenliv på fjellet, ser fantastisk ut :)

Kristin H sa...

Herlige fjell bilder:)

Marito el Finco sa...

Akkurat et sånt krus hadde vi på hytta vår ved sjøen:) Så moro å se igjen. Mon tro hvor det har blitt av det nå? Vi har nemlig ikke hytta lenger og mye forsvant vel med flyttingen.....

Anette sa...

Åh, jeg elsker bloggen din og kjenner meg igjen i så mye!! Hilsen Anette :)

Ine sa...

Her er det virkelig ingenting å ikke like! Når jeg er på hytta får jeg alltid lyst til å ta med meg alt av kopper, kaseroller, grytekluter, sengetøy og duker. Og sauer: åååh. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Frolfjellet - veldig fint terreng!

Anonym2: Høres herlig ut!

Kristin H: Takk!

Marito el Finco: Synd! Vi har to lignende krus til - et gult og et oransje.

Anette: Tusen takk, så hyggelig!

Ine: Sauer!! Helst skal man våkne av sauebjeller om morgenen når de går og spiser gress og lyng utenfor vinduet. (og helst ikke tråkke i etterlatenskapene deres når man må på do)

sol sa...

Jeg er lommekjent her! Kjente med en eneste gang igjen Hermannssnasa. Vår familie har hytte i Heståsdalen...:-)

Micha sa...

Åååå:-) Akkurat sånn krus har jeg også! Det var med gjennom hele barndommen, og var det kruset pappa alltid drakk kaffen sin av. Mange år etter jeg flytta hjemmefra, redda jeg det, etter at mamma hadde hatt storopprydning. Nå bor det hos meg og brukes på kalde vinterdager til å drikke kakao med krem:-)Det er en av skattene mine! Instant barndomslykkeflashbacks i en liten kopp...

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Så morsomt!

Micha: BRA at du tok vare på det! Jeg elsker fargen.

Populære innlegg