tirsdag, august 17, 2010

The Brightest Star In The Sky / Marian Keyes. London : Penguin, 2009. - 614 p.


Sommerens hengekøyelektyre ble Marian Keyes' siste. Denne gangen er handlingen lagt til en bygård i Dublin og menneskene som bor der.

Keyes skriver godt, bøkene hennes har dette galgenhumor-irske preget - som etter min mening setter dem i en annen klasse enn den "rosa" båsen hun alltid tvinges inn i.

Særlig morsomt var det å lese om hvordan plateselskap-damen Katie måtte passe på et aldrende puddelrockband hvis medlemmer hadde overlevd x antall hjerteinfarkt, konkurser, skandaleoppslag om hemmelige barn rundtomkring, motorsykkelkræsj, skilsmisser og overdoser, og hvor fansen primært kom til konsertene for å se med egne vantro øyne at bandmedlemmene utrolig nok fremdeles levde. Og hvordan hun måtte godsnakke med vokalisten som slo seg vrang akkurat da han satt i frisørstolen og skulle la seg tupere før en konsert.

Jeg håper forøvrig det kommer en bok om den femte Walsh-datteren snart.


6 kommentarer:

Anette sa...

Åh, jeg elsker Marian Keyes, og nå gleder jeg meg enda mere til å lese denne boken! Ja, det må absolutt komme en ny bok om de fantastiske søstrene snart! Hilsen Anette :)

Glamoursjefen sa...

God anbefaling. Marian Keyes er en perle som skriver godt. Har ikke lest denne, så jeg førte den opp på listen over bøker til lesning.

Takk for tipset!

koristen sa...

Jeg likte den også, så mange fine personer, men liker bøkene om søstrene enda bedre! Og artikkel/petit/novelle etc-samlingene "Under the Duvet" og "Further under the Duvet", har dere ikke lest dem har dere noe å glede dere til!

Alt godt sa...

Eg likar også henne godt, sommarens lektyre var Sushi for beginners. Fin!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har lest henne jevnt og trutt de siste ti årene, med unntak av ei bok: "No dress rehearsal". Den har jeg ikke vært gjennom ennå.

beamer sa...

Jeg startet med "Sushi for beginners" en gang for mange år siden, og ble frelst. Etter det syntes jeg at alt annet enn "The Other Side of the Story" ble litt nedtur, så jeg hoppa av. Men nå fikk jeg lyst til å gi henne en sjans igjen :-)

Populære innlegg