mandag, august 09, 2010

Finn stilen: Hageselskap

Hageselskap er et stadig gjentagende tema her i bloggen, og august er kanskje det beste tidspunktet for å arrangere et. (Selv var jeg i et selskap i en deilig hage senest i går ettermiddag, iført lang kjole - litt for lang; jeg tråkket på den hele tiden.) Man kan jo f.eks. stille i denne rosa kjolen fra Dorothy Perkins, hvit blomst i håret og rosa øredobber fra Tarina Tarantino, brune flate sandaler (hæler og plen er en dårlig match) fra Sesto Meucci, stråveske fra Fashion Addict, en forfriskende limonade, Creed Vetiver, og sist men ikke minst: en riktig klassiker fra Verve - "Gerry Mulligan meets Johnny Hodges" fra 1959, perfekt for et utendørs og rolig ettermiddagsselskap. Alt- og barytonsax i herlig og bakpå samspill.

5 kommentarer:

C-mor sa...

Her var det mye fint:) Har en kjole fra Dorothy Perkins fra før som jeg er veldig glad i, og har fundert på å bestille over nett. Har du prøvd det? Vet at det ble mye i ekstra kostnader tidligere. Og sånne girlandere med lyspærer -hvor får man tak i de? Ønsker meg slike uti hagen:)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg kjøper så å si ikke klær på nettet, men ei venninne har bestilt fra dem, og det gikk helt fint. Toll må man jo naturligvis regne med. IKEA har girlandere som ligner på disse - som går på solenergi.

Glamourfilologen sa...

Herlig! Kule klær og koselig stemning - forestiller med bakgrunnsmusikken:-)

Glamourbibliotekaren sa...

En plate som absolutt anbefales! :)

Frøkna sa...

C-mor: De har fine lyslenker på Granit på Grünerløkka også :)

Populære innlegg