søndag, august 22, 2010

Toalettbord

Nydelig toalettbord observert i Birkelunden i dag. I fin stand på alle måter - men det mest fascinerende er det store runde speilet. Det er nesten litt vanskelig å se at det er et speil på bildet - men det er altså stort og rundt, ikke avlangt med to sidespeil som det vanligvis er på bord fra den tiden. Noen med sans for slike møbler bør kjøpe det snarest! Hadde det ikke vært for at jeg allerede har et flott toalettbord, hadde jeg definitivt slått til.

6 kommentarer:

Pandora sa...

Nydelig! Så dumt jeg ikke var der i dag. Stod det noe pris? : )
Jeg har et sminkebord fra før i litt mer bonderomantisk stil. Skulle gjerne hatt ett med litt mer retro preg.

Ine sa...

Så fint det var! Skulle ønske jeg hadde plass til noe sånt på soverommet. Enn så lenge får jeg nøye meg med den lille Ikea-kommoden min. Forresten ble det ikke så mye utfordringsuke på meg, rett og slett fordi jeg fant ut at jeg ikke har noe særlig som jeg ikke bruker. Men du har jammen funnet fram mange fine skatter! Fortsatt god søndag :)

Glamourbibliotekaren sa...

Pandora: Spurte ikke om prisen, men jeg antar den er nokså høy. Det er ikke akkurat loppemarkedpriser lenger i Birkelunden...

Ine: Takk i lige måde!

Eirin Edvardsen sa...

Åh! Det var lekkert. Det skulle jeg gjerne hatt på soverommet mitt.

Ellen Marie Albertsen sa...

Vakkert!

sol sa...

Snytlekkert! Er litt molefonken i dag...noen kjøpte et par aldeles fabelaktige femtitalls lenestoler rett foran snuta mi. Jaja. Så venter kanskje annet rundt neste sving;-)
Ha en nydelig aften!

Populære innlegg