fredag, november 12, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Pingvin-gange til jobb i dag på småskummelt føre, la oss håpe det er bedre i ettermiddag når man skal bevege seg hjemover. Et sjeldent koffein-inntak på morgenkvisten gjør meg litt rastløs etter å komme i gang med dagens kampsaker, så her kommer rapporten i full fart:

Chanel No. 5 i nakken, sminke påført i dunkelt lys (oops, har glemt å sjekke hvordan det egentlig ble), og to hyggelige gjenforeninger:
1. Verdens mykeste genser (kasjmir fra Comptoir des cotonniers, kjøpt i Paris i 2006, forlagt i en pose på loftet i over et år og jeg trodde den var forsvunnet i forbindelse med flytting - helt til den dukket opp her tidlig i høst)
2. Morgengavesmykke-anhenget som jeg mistet for to år siden (tenk å somle bort morgengaven sin!!), sannsynligvis i Roma, er nå erstattet - takket være at jeg fikk litt penger igjen på skatten samtidig som de hadde kampanje på akkurat dette smykket hos gullsmeden hvor det ble kjøpt. Hell i uhell!

Helga er full av planer, alt fra kafé med gode venninner via jobbing og bokmarked til bursdagsfeiring av nevøer. Derimellom snurrer jeg plater for meg selv og min elskede.

Ha en fin dag alle sammen!

30 kommentarer:

Glamourlegen sa...

Rolig morgen hjemme, deilig med ferie! Er for øyeblikket avslappet glamorøs i nuppete pysjbukse fra Victoria´s Secret, kasjmircardigan og rosa morgenkåpe arvet av lillesøster.

I dag skal det handles julegaver siden vi emigrerer til varmere strøk for vinteren om en ukes tid, skal også prøve å finne en bikini eller to, hehe. I morgen kommer fine venninner på middag (menyen finner jeg vel på i matbutikken i morgen, hjelp), på søndag er det pinnekjøtt med svigers hjemme hos mine foreldre siden vi ellers kommer til å gå glipp av all julemat.

Og ja, brudekjole er kjøpt denne uken og jeg blir helt salig når jeg tenker på den (er bestilt så får ikke prøvd underverket i riktig størrelse før om 4 måneder). Skulle egentlig ha enkel, lett chiffon uten dilldall, men etter et halvt års sporadisk leting prøvde jeg på oppfordring en med blonder og slep og timeglass/moderat havfruefasong, og da var det kjørt. Tror min tilkommende kommer til å føle seg som Don Draper med meg på armen den dagen :)

God fredag, og god helg alle!

frk. Frydefull sa...

God morgen. Nyter utsikt fra kontoret med hvit te og Ryvita. Har for anledningen glamourøs fredag presset min voksende mage inn i en klassisk grå ullkjole … føles rart, men bra! Helgen skal brukes til kafé og/eller restaurantbesøk med min kjære - det er altfor lenge siden og mest sannsynlig en konsert. Været ser ikke ut til å bli det beste så gleder meg til å nyte en kopp te og tenne lys hjemme. God helg til alle - Glambib especially!

Glamourfilologen sa...

Etter en travel morgen og traving i snø på veien er jeg nå på plass på kontoret. Fredagsglamouren er litt avdempet og avhengig av hva jeg rakk i farten: øreperler og en deilig, myk og tykk ullgenser fra Benetton, kombinert med svarte dressbukser. Kaldt inneklima på jobben for tiden begrenser eksesser når det gjelder glamorøse antrekk...

Ønsker alle en fin helg og Glamourlegen lykke til med forstående bryllup:-)

Fornuftig forsker sa...

Høygravide forskere har det travelt og er definitivt mer preget av indre enn ytre glamour! Det ytre idag er likevel ikke verst, Origins Ginger-duft, mandelduftende olje fra L'Occitane på den digre magen, og lyseblå øredobber som matcher en blomstrete, stor tunika som snart blir for snau, den også. Snø, god kaffe, Brahms strykesekstett på øret og en god natts søvn (=forsov oss) hjelper på det indre. En rolig helg med venner og kanskje litt aking med forskerspiren er virkelig noe å se frem til. Men først: en stabel med kilder å lese, dåpsgaver som skal handles inn, en lampe å hente... jeg skal ikke ligge på latsiden.

Glamoursyngedamen sa...

I dag er det "hjemmekontorfredag" med fullt opp av ting å gjøre, så særlig glamorøst er det ikke. Slapper litt av med nettaviser og god te før jeg skal i gang md dagens dont. Antrekket er hel-sort med nye sølvøreringer og Calvin Kleins Beauty bak øret.

I kveld kommer Mannen hjem fra jobbreise og det blir fint. Ellers ses det fram til ei rolig helg hvor minstemann skal følges på alt fra ballett-trening til bursdagsselskap.

Denne uka har vært i overkant hektisk med en del i lengre tid utsatte arbeidsoppgaver som nå absolutt måtte tas fatt i. Noen av disse arbeidsoppgavne skal få lov til å berike dagene i dag.
Kl. 16 setter jeg sluttstrek og tar helg, fyrer i peisen, handler inn rødvin og ingredienser til en bedre middag til min kjære. Så venter fredagskvelden med gullrekka og kos i sofakroken.

Ha en fin helg alle sammen!

koristen sa...

Dystert vær og pingvingange her også! Heldigvis skjedde ingen katastrofer på veien, og nå er det tid for kaffe og glamourrapportering, Antrekk jeans med rosalilla cardigan over, fine vintersmykker fra Pilgrim, White Musk fra Body Shop bak ørene.

Helgen blir glamorøs og innholdsrik med venninnelunsj og Den hemmelige hagen på teater imorgen. Søndag blir det skogtur og middag hos meg med annen venninne. Ellers skal jeg planlegge årets juleforberedelser og julegaver, også skal jeg lese ferdig en rar, småskummel og gotisk bok: Silhuett av en synder av Leonora Christina Skov.

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Jenny B sa...

God morgon! Här är det också halt på marken, men ganska ljummet ändå, så man kan njuta av den friska luften. För att skapa litet vårkänsla har jag en ljusgrön polotröja och doftar gott av rosor (Ecume de Rose). Ikväll skall jag träna mjuk, fin Body Balance och sedan gå på balett! I helgen blir det teater, kammarmusikkonsert och kanske ett museibesök.

Trevlig helg till alla!

barnebibliotekaren sa...

Denne uken har vært fylt med aktiviteter både på jobb og hjemme, og skulle toppes i dag med boklansering på formiddagen (bibliotekets "egen" barnebokutgivelse,- HURRA!) og spillkveld for ungdommer i kveld. I stedet sitter jeg hjemme i sofaen med en febersyk 7-åring. Sånn kan det bli noen ganger.
Men forsøker likevel å øke glamourfølelsen ved å tenke på at helgen inneholder svært lite annet enn avslapning og hygge. Det skal bli godt å ikke ha viktige prosjekter og mentale huskelister for alt mulig :-)
En liten dusj med Clean Fresh Laundry gjør mye for glamourfølelsen forøvrig.
Riktig god helg til alle, glamourbibliotekaren især!

trine sa...

Har hatt en rolig morgen i pysj og havregrøt. Nå er jeg nydusjet og klar for intensiv skriving av masteroppgave. Det er slitsomt!! Men har god musikk på platespilleren, varm blåbærsaft (Fra Ikea, anbefales!!) i koppen og skal sitte med oppgaven til arbeidsdagen er slutt.

Helgen skal brukes til bokmarked, loppis, vin med venner og revansj i scrabble etter forrige helgs tap.

God helg!!

S sa...

Rolig dag på kontoret før lunch i en parfyme som iallfall ikke er rolig, Lutens' Tubereuse Criminelle. Ute er det vinter wonderland med mye snø og kuldegrader, og det har det vært i dagesvis. Nydelig, men litt for tidlig med januarstemning tidlig i november. Etter lunch skal jeg på disputasen til en kollega, og på lørdag lunch med venninner i Palmehaven på Britannia hotell. Nå har jeg bodd i denne byen over halve livet, men dette blir altså første gangen der!
God fredag & fin helg til alle!

S

Elisabeth sa...

Rolig hjemmemorgen her også, og en deilig fredag! Har gått morgentur med den firbeinte og inntatt en bedre frokost, og resten av dagen skal stort sett bare brukes til gode ting. Husvasken ble nemlig unnagjort i går, så her dufter det rent og ser ikke engang støvete ut - en bragd når man har hund i huset... Dessuten fryder jeg meg over et stadig mer komplett gammelt servise fra Figgjo i skapet - inspirert delvis herfra, og delvis fra tilfeldighetenes gang i sommer.

I går hadde dessuten Prix salg på roser; 3 buketter for 69 kroner! Så nå har jeg to buketter i tre blanda/gyldne farger som pryder hvert sitt bord i stua. O lykke!

Glamouren ellers består av Notorious fra Ralph Lauren på halsen, nylakkerte fingernegler og stadig klarere himmel utenfor stuevinduet. Fantastisk å se soloppgangen om morgenen nå når det nærmer seg mørketida... Det er så fargerikt!

Helga går for en stor del med til jobb, men jeg rekker også litt kakebaking til mandagens arrangement som jeg delvis står bak, samt at søndag formiddag byr på kakao i fjæra i forbindelse med en hunde-playdate. De firbeinte herjer rundt, vi tobeinte koser oss med kakao og utsikt utover Saltenfjorden...

God helg, alle sammen, både vertinna og gjester!

Epicureatricen sa...

Her i regnvåte og vindfulle København er dagens viktigste glamour-effekt nypussede gummistøvler. De føles opp av kjole, Clinique Happy og fin sminke - hadde litt ekstra tid mens jeg ventet på at regnet skulle forta seg så jeg kunne sykle noenlunde tørt til toget. Etter en hektisk uke som kulimerte med vellykket pressemøte i går, så blir fredagen rolig. Jeg skal rydde på kontoret og ordne noen småting og ellers gå tidlig hjem. I kveld får jeg besøk av en venninde fra Norge, så resten av helgen skal i stor grad brukes på og med henne. :-)

God helg!

Christine sa...

Ah, salige helg! Etter en noe heltisk uke er det svært kjærkomment å ha hjemmekontor i dag! Etter noen timers rolig pc-jobbing, skal jeg tilbringe noen timer med yoga og deretter takeaway sushi i sofakroken. Mmmm.
Ellers er det skisesongsåpning på TV'en og favorittlaget spiller cupfinale på Ullevål. Det siste blir nok en kald fornøyelse,så dunkåpe og moonboots må plukkes frem. Men når hjertet er varmt osv... ;-)
Glamoureffekt i dag: Siste rest av Hiris fra Hermes skal brukes opp. Så får man ønske seg mer til JUL!

Alt godt sa...

God morgon! Eg kom seint på jobb i dag, etter ein fin morgon med müsli, aftenposten og kjæresten min.

No sit eg på kontoret i eit fredagsantrekk som nok er meir casual enn glam, Men det er kanskje glamorøst å ha på sjølvstrikka setesdalskofte? Den er 25 år gamal, og faktisk like fin. Til dette 501-jeans og Le Coq-vintersko med sauspelsfor.

Dagens duft er TBS White Musk, eg er altså tilbake på åttitalet i dag. Eg huskar første gongen eg kjente den dufta, kor intenst god eg syntest den var, og kor heilt annleis den var enn andre parfymer (mamma sine) som eg hadde lukta på.

I kveld er det quiz på Bohemen saman med Beautyschool Dropouts, resten av helga er uplanlagt og deilig open. Ha ei fin helg, alle saman!

Lene sa...

åh, glamourlegens planer hørtes fantastiske ut, og lykke til med bryllup :)

selv sov jeg en time ekstra idag - fordi jeg kunne. det var en fin start på dagen. arbeidsdagen er rolig idag etter en tøff periode og ikveld kommer min mann hjem :)

i helga skal vi gjøre ingenting, er planen. det skal bli utrolig deilig, jeg gleder meg.

god helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her er hodet slitent, en liten hodepine, kroppen også sliten etter en arbeidsuke som har vært hard. Flyving med Widerøe i arbeidet langs kysten av Nord-Norge kan ta på :)
Gleder meg desto mer til helga starter. Reiseregninga er i alle fall attestert og levert med alle sine kvitteringer, og det gir absolutt glamourfølelse!

Duften er Hermes Rose Ikebana, neglene har Chanel Diabolic og håret står til alle kanter.
I helga skal kroppen pleies, sofaen nytes og turer med hunden i kulda tror jeg skal gi rouge nok i kinnene.

Ønsker alle sammen en god helg!

Anonym sa...

Fin fredag... Nydelig vær i Øst-England etter gårsdagens blåse-bort-vind med tilhørende horisontalt regn. Jeg skal jobbe litt, intervjue og skrive litt på en artikkel. Har skumle planer om en kopp kaffe inne i byen. Og en god treningsøkt i kveld. I morgen - en "storby"-tur med hyggelige mennesker og kanskje noen julegaveinnkjøp. Har såvist tjuvstarta til mamma allerede.

Ha en fin helg, alle sammen :)

Emma sa...

Min helg er overfylt med praktiske ting som må bli gjort -da hjelper det godt å stikke innom denne bloggen og få en påminnelse om at man må snike inn litt glamour også... Det blir nok i form av en bukett blomster fra Rema:)
god helg!

Line sa...

Fin frdag igjen:-) Glamoureffekten på jobb er skjørt og genser fulgt av perlesmykke og øredobber. Glamouren å se frem til i helga er muligheten til hobbypussel hele kvelden, kanskje avbrutt av koselig videosamtale på skype. Og i morgen drar vi på besøk. Totaltbildet er i alle fall at det ikke er mye som må gjøres til en bestemt tid. Og så lenge jeg er hjemme låner jeg øret til lydbok eller fin musikk.

God novemberhelg til alle

Lektorspire sa...

Er det fredag alt?? Hjelpes. Vekene går unna som berre det.

Først av alt til Glamourlegen: eg opplevde akkurat det same då eg gifta meg. Ein ender ofte opp med det siste ein trudde! Du kjem nok til å bli heilt nydeleg!!

Her i stova er det roleg dag då allmenntilstande er litt låg. Det blir roleg dag på sofaen med pensumbøker, kaffi og te. Antrekket er dermed fin, stripete pysj og eit usminka ansikt. Satser på å heve glamouren seinare i dag, då eg må ein snartur i byen.

I kveld er det crêpes-party hjå ei fransk venninne og i morgon er det maskeradeball! Dette blir altså ei særs glamorøs helg, trass i ein litt laber start.

Ynskjer alle ei nydeleg helg!!

Tuva sa...

God glamorøs slapsefredag!
Dagen hadde en veldig myk start med litt sen frokost og hjemmehygge før jeg satte sjøbein i høye hæler i slapset og kom meg på skolen.

Dagens glamoureffekter er nevne høye hæler, samt litt rød leppestift og en flott ring. Pluss at jeg etter skolen skal hoppe på toget hjem til mamma og pappa. Helgen skal fylles med masse god mat og vin.
Det eneste som står mellom meg og helg nå er en presentasjon av programmet for diplomprosjektet (masterprosjektet) mitt som jeg skal gjøre i samarbeid med Deichmanske og som skal handle om biblioteket som offentlig stue. Jeg ser frem til en vår med mye bibliotekskos! :)

S sa...

I dag er det ikke særlig mye ytre glamour. Og en litt stresset følelse innvendig fordi jeg henger etter på jobb. Men - jeg fikk alle ungene avgårde i dag uten at det ble dårlig stemning, og ettermiddagen blir avslappende. I morgen noen ærender med barneflokken på slep. Vi behøver ikke stresse for nå rekke noe, så det går sikkert fint. Og så kommer husbonden hjem lørdag kveld og vi er fulltallige igjen.

Som glamourlegen endte jeg også opp med en brudekjole jeg egentlig ikke hadde tenkt på, men som var helt meg likevel. Og akk så fin jeg følte meg.

Fortsatt god fredag, og ha ei trivelig helg.

Hilsen S nr. 2

berlinløvinnen sa...

God formiddag. Vinteren har kommet på Østlandet, mere lys gir fredagen glamour og fjerner tunge øyelokk. Mann som støvsuger,og nypresset kaffe er heller ikke å forakte! Ellers står nye filmer og ferske helgeaviser på programmet, og kun en avtale disse tre dagene for de voksne i familien,- ser fram til en avslappende God helg!

Snart mamma sa...

Startet fredagen med frokost med mannen, før jeg måtte legge meg og sove igjen. Med en liten krabat i magen, bestemmer man ikke dagen sin selv:-)

Har fått malt vinduskarmene på barnerommet i dag, og nå er vi straks klare til å begynne å innrede rommet. Det gir en deilig følelse for helgen.

Har fått noen glossy magazin i heimen som skal nytes i løpet av helgen:-)

God helg til vertinnen og alle andre.

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Kjenner meg igjen i beskrivelsen av pingvingange. Ikke så gøy med noe som virker som underkjølt regn...

Dagens antrekk er litt lag på lag, med blå kjole over grå kjole og lilla t-skjorte. Med en mage som heldigvis vokser fra uke til uke er det blitt litt begrenset hva man kan ta på seg, men dette er i hvertfall en søt og behagelig kombo.

Ingen store planer for helgen. Min kjære kjøpte en xBox Kinnect i går, så jeg antar at helgen vil bli tilbragt hoppende og dansende i stua med diverse aktivitetsspill. ;)

Fagbibliotekaren sa...

God ettermiddag.

Fra det ene møtet til det andre, phew! Nå skal det jammen bli godt med helg. Men før helgefølelsen virkelig kan komme for fullt, skal jeg trene litt, godt for både kropp og sinn.

Helgen skal brukes til festlige sammenkomster med venner jeg ikke har sett på en stund. Søndagen skal brukes til total avslapping og kos.


Lykke til med bryllupsplanlegging, det høres veldig moro ut. Jeg for håpe han der hjemme snart får ut fingeren og spør meg pent ;)

God helg til dere.

Anne sa...

I anledning glamorøs fredag var jeg i dag iført en ny kjempefin flaskegrønn tverrstrikket(?) genser med båthals og empiresnitt (!?), transparent armbånd og ring i samme farge, en antydning Allure bak øret - og tok turen ut til Gamle Holtegaard på Astrup-utstilling. Lav novembersol over barokkhagen.

HildeSofie sa...

Tidenes seneste fredagshilsen, men det er ikke midnatt enda! Stikkord for helgen er jobb, jobb og atter jobb, men søndag kveld kan jeg synke ned i sofaen hjemme og vite at det er et helt år til neste gang - og jeg har massevis av plusstimer jeg kan ta ut i juleferien :)
Dagens - eller egentlig ukens - glamoureffekt er vissheten om at jeg for to dager siden ble huseier! Hurra! Eget hjemmekontor over garasjen, stor tomt med terrasse og plass til hengekøye, og en elv like nedenfor huset. Jeg har ikke helt skjønt det enda, men det er en god følelse.

En riktig god helg til alle!

Glamourlektoren sa...

Fredagen er blitt til lørdag, men liten rapport herfra også: Våknet opp på SAS Radisson Blu tidlig i dag morges med en fantastisk utsikt til en morgenmyldrende flyterminal dekket med snø og tusen lys. Som å betrakte en LEGO-verden der alt har sin bestemte plass og funksjon og de små menneskene sine trygge oppgaver. Hvorfor kan ikke verden bare være som et slikt velorganisert og - faktisk - vakkert sted? Sunn hotellfrokost med frukt og grønt før interessant kurs for å bli en mer skolert tillitsvalgt. I helgen skal jeg vaske og pusse og få ting på plass etter uker med malerarbeid. Blir så fint! Dessuten ligger to rettebunker og venter på meg, så skal nok få tiden til å gå! Gleder meg dessuten til konsert med Odd Nordstoga i Oslo konseerthus søndag kveld. God helg til alle glamourbloggere!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, og fortsatt god helg! :)

Populære innlegg