tirsdag, november 23, 2010

Voyage d'Hermès


Voyage er Jean-Claude Ellenas nyeste duft for Hermès, og den ble lansert i vår. Det er en unisexduft med en del krydder og tresorter i, og den har likheter med Terre, en av Hermès' herredufter som jeg liker veldig godt. Litt lettere, en smule mer feminin kanskje. Og veldig fin!

Den åpner med en slags grapefrukt-aktig sitrus, eller kanskje noe litt bittert - skallet av grapefrukt? Svart pepper er også fremtredende, og et eller annet krydder - kardemomme? Ingefær? Det minner i allefall litt om jul, enten julebakst eller røkelse. Litt grønnere etterhvert, og basen har både musk og tre.

Her er notene som er oppgitt:
  • Toppnoter: Sitrus, kardemomme
  • Hjertenoter: Te, blomster, grønne noter
  • Basenoter: Musk, lyst tre

Ikke veldig informativt, kanskje.


Flaska er litt underlig og minner meg om et eller annet sporty nittitalls cK-aktig eller hvem det nå var som gjorde sånt.

Jeg fikk min av min mann da han kom hjem fra Frankrike for en måned siden. (Jeg har ikke sett den her i Norge ennå, men jeg har heller ikke sett etter den - så det kan godt hende den finnes, på Hermèsbutikken for eksempel.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekaren

Hermès duften du beskriver høres spennende ut. Mener jeg har lest et eller annet sted at flakongen er inspirert av en flip mobiltelefon.

Fin blogg du har, forresten.

glamouringeniøren sa...

For et sammentreff, tok frem Voyage i dag, har ikke brukt den siden i sommer. Usikker på om jeg reagerer på den eller ikke (hersens migrene). Så en liten sprut mellom skulderbladene ble det :)

Har bare en prøve foreløpig, de har den på Hermes i Oslo og på Gardermoen.

Synes den dufter herlig grønt, friskt unisex og litt barsk mann, må le litt av hvor forskjellig man oppfatter dufter, kjenner ikke mye jul jeg :)

Synes reklamen er flott også:
http://www.youtube.com/watch?v=MecP3ArahRc

Selskapsdamen sa...

Dette kan jo bli en sikker vinner i selskapslivet før jul!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Takk for det! :)

Glamouringeniøren: Aha, selvfølgelig har de den på Hermèsbutikken, jeg har en tendens til å glemme den :)

Selskapsdamen: Se ikke bort fra det!

Populære innlegg