fredag, januar 21, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!
Glamourbibliotekaren er i full sving med dagens oppgaver, som både er hyggelig (spre god musikk til verden) og muskelbyggende (bære/sjaue/flytte plater). Milton Nascimento strømmer ut av høyttalerne, dagens duft er Etro sin Messe de Minuit som minner meg om varme sensommerdager i New York for mange år siden, og i ørene dingler Givenchy og rundt halsen varmer et elegant skjerf fra Paris. (Jeg ga to euro for det på en bruktbutikk i Le Marais.)

Senere blir det tulipaner og småærender, så rett hjem for å ta HELG. Og planlegge selskapeligheter som finner sted på søndag.

Ha en fin dag alle sammen!

P.S. Parfymevalget kan gjerne rapporteres her også!

28 kommentarer:

Mynte sa...

I dag starta jeg dagen med aviser, kaffe og tente stearinlys før jeg løp til toget i måneskinnet.
I dag har jeg pynta meg med rosa kjole og oppsatt hår. Senere i dag går turen ut av byen og hjem til mor og far.
Ønsker dere alle en god fredag og en flott helg!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen, og hurra for fredag! Her er det frokost på hjemmekontoret, med levende lys og NRK på radioen - og en frisk og gul primula på bordet.

Dagens glamour blir å få orden på huset, og re opp gjestesenger, for i kveld kommer min søster med familie på besøk, og blir hele helgen. Delvis for å holde meg med selskap mens Kjære er borte på konferanse, men aller mest for å se på det nye huset :)

Snart skal jeg sette en brøddeig, så vi får oss kveldsmat når gjestene dukker opp, men aller først må det jobbes litt.

En riktig god helg til alle!

Kathrine sa...

God morgen! Dagens glamoureffekt er et stort A-formet skjørt som jeg kjøpt på loppis på Grønland i høst - det er veldig sommerlig og upraktisk under vinterparkas, but who cares. Pukkas detox-te i koppen (anbefales - lakrissmak, mmm)og foreløpig stille på kontoret. Nu skal det jobbes!

KariM sa...

Endelig en glamorøs fredag for meg også! Jeg vet at det ikke kreves så mye av hverdagsglamouren, men sykdom og oppkast og virusinfeksjoner er ikke glamorøst uansett hvordan man snur og vender på det. Slik har det vært hos oss de siste ukene, men denne uka er vi friske igjen!

Det feirer jeg med rød negler ("winter red" fra Isadora er den perfekte rødfargen!) og rød trutmunn. Jeg har tatt på meg yndlingsskjørtet mitt, et grønt blyantskjørt kjøpt på Uff. Jeg har noen fine fugler i ørene og et sommerlig grønt og blomstrete armbånd kjøpt i Spania rundt håndleddet. Føler meg fin! Og det blir enda bedre etter at jeg har vært hos frisøren senere i dag.

Helgen er familietid, men jeg lurer meg unna lørdag kveld for å få med meg et band som spiller Nick Cave på Mir. Det blir musikk, rødvin og venninneskravling.

God helg alle sammen!

Nanne sa...

Følte meg ikke så glamorøs da jeg gikk på jobb i morges i øsregn på glattisen, men jeg kom meg da helskinnet fram:)

Dagens glamour består av er sort jerseykjole, grå asymmetrisk cardigan, gråmønstret skjerf og sorte knehøye støvletter. Sølv øreringer og en dæsj parfyme er prikken over i'en :) Senere er det fredagskaffe med kollegene, og en rolig kveld i selskap med min kjære. Ha en fortreffelig helg, alle sammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Fin start på dagen med en take-away kaffe med inn til jobben. Den strie influensaen er bank i bordet endelig borte og forhåpentligvis skal jeg få litt mer energi tilbake nå. Har ikke gått på ski siden romjula, skandale!

Energi kommer også i form av at det er soldagen i Tromsø i dag. Den skal som seg hør og bør feires med solboller (også kjent som berlinerboller) og kakao på jobben. Dog er det overskyet så tror ikke vi får se sola i dag. Men mørketida er over!

Har kledd meg i varme klær, stort skjerf og dufter Hermes Rose Ikebana. Neglene er lakket med Chanel Diabolic og panneluggen alt for lang. Må få se om jeg kan få stusset den i dag.

Ønsker alle sammen en strålende helg!

Cathrine sa...

I dag er siste dag på jobben, etter 4,5 år. Har hatt presentasjon av siste prosjekt og fått mye god respons. Etterpå blir det kaffe og kake med alle på kontoret. En bra avslutning!

For anledningen en chic bolerojakke, trange jeans og stilletter. Duften er 'For Her' av Narciso Rodriguz. Mmmmm...

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
I dag måtte jeg holde meg hjemme med en småsyk 7-åring, men vi satser på å kose oss litt og ta livet med ro. Nytinte kanelsnurrer og, av alle ting, en kopp påskete gjør fredagsformiddagen fin. At solen titter fram der ute er også et pluss. Jeg har ikke pyntet meg voldsomt, men et mykt kasjmirskjerf og noen dråper Gucci Rush hjelper på fredagsglamouren. Ellers skal dagen fylles med innkjøp av tulipaner til stuebordet og litt husvask og sengetøyskift, slik at helgen kan inntas med lite planer, bare kos :-)
God glamorøs fredag og riktig god helg!

Jenny B sa...

God morgon! Jag började dagen med att hämta ut ett paket med böcker som jag har beställt. Jag längtar efter att få läsa dem! Ikväll skall jag på operan och se Händels Messias uppföras som balett. Det mest glamourösa inslaget är att jag premiär-använder min julklappsdoft, La Tulipe från Byredo. Alltså tulpaner här också!

Trevlig helg till alla!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Fredagen startet tidlig, men fikk derfor god tid på badet, tid til nyheter og en skål havegrøt. En fin start på dagen med andre ord.

Etter en dag med frysing i går, falt valget på en god og varm ullgenser i dag. Leppen er røde, "diamanter" i ørene og dufter av Miss Dior.

I morgen skal jeg ut på konsert, og ser frem til å pynte meg litt ekstra. I kveld blir det pizza, ulike typer øl og kjærestens armkrok. Det blir fint det.

Trening etter jobb, innkjøp av en ny bok og en bukett tulipaner skal definitivt følge med hjem.

En riktig god helg ønskes alle.

Juristen sa...

Å, så koselig å være tilbake i Norge og "delta" i "Glamorøs fredag" etter lang tids opphold i Paris! Jeg markerer begivenheten med en tweedkjole fra Chanel, Kusmi-te med honning fra Bon Marche. Det blir godt med vanlig, norsk helg; markatur, baking, lesing og gjensyn med familie:)Merkelig hvor eksotisk og attraktiv norsk hverdag er, på tross av gleden ved en parisisk tilsvarende!

God helg!

Alt godt sa...

God føremiddag, og velkommen tilbake til juristen!

Her består glamouren i at eg har tilbrakt ein deilig morgon i senga med kjæresten, no er han i dusjen, han trur eg lagar frukost, men i staden måtte eg innom hos bibliotekaren ein tur. Eg sit innhylla i hans morgonkåpe som luktar av Marc Jacobs Bang og med føtene i fjortenåringen sine ulltøfler.

Seinare i dag får eg besøk av ein spennande ny samarbeidspartner til eit bokprosjekt, og så skal eg til ein flott, glamorøs advokat på jentemiddag. Det gler eg meg til!

Antrekket er ikkje bestemt enno, men kjenner eg meg sjølv rett vert det svart, og Cathrine inspirerte meg til å ta på Narciso Rodriguez EdT, ei av dei duftene eg har som er aller mest "meg".

Resten av helga blir brukt til rydding og ordning, og kanskje litt vennebesøk på kvelden. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg helg!

Viltin (frøkna) sa...

I dag er jeg fredagsfin i beige strikkekjole fra Ricco Vero (julegave), høye svarte støvletter og mine fineste hengeøredobber som matcher beigefargen (Celine Engelstad), Gucci II parfyme på halsen, litt ekstra sminke på leppene og så skal jeg nyte fredagskvelden med gode venner :)

Rapport også lagt inn på bloggen :)

Glamoursangerinnen sa...

Januar er hard, synes jeg. Det er mørkt, det er kaldt, strømregningen kommer og virusinfeksjonene står nærmest i kø.. I hvertfall har de gjort det den siste tida her hos oss. Han som sa at livet var som et stigespill - han hadde jammen rett.. (Man blir syk, så blir man frisk, så blir man syk, så blir man frisk, så blir man jammen syk igjen.. har du sett..)

Desto viktigere blir det da å glamme opp det som glammes kan! Har nylakkede negler (OPI - farge: Not tonight Honey!), Calvin Kleins Beauty bak øret og prøver hardt å fortrenge den bihulebetennelsen som ikke helt vil slippe taket. (For det er vel mulig å bille seg inn at man er heelt frisk?) :)

Litt kontorarbeid skal unna, før en kjapp husrydding. Så bærer det på kafè med fersk avisbunke underarmen. De skal leses i fred og ro over verdens beste doble cappuchino (som lages på min yndlingskafè).

Resten av helgen skal brukes til å jage alt virus ut av kroppen ved hjelp av maksimal avslapning. For da kan neste uke starte på best mulig måte - og jeg får kanskje brukt det treningsmedlemskapet jeg kjøpte tidlig i januar.. samt at man får tatt fatt på de arbeidsoppgavene som gjerne samler seg opp mens man ligger syk.. Joda.. det er jo fint å ha litt å pusle med.. :)
I dag er det sol, og det er bra! Her lengtes etter mer vårlige dager, for da pleier overskuddet å vende tilbake.

God januarhelg til alle!

trine sa...

En særs lite glamorøs fredag her. Omgangssyken kom kastende på tidligere i uken, og jeg ligger fortsatt under pledd. Litt glamour er det likevel, jeg er nydusjet, har ren pysj, Morgenbladet og en stor kopp te ved siden av meg. Jeg kjenner at energien er på vei tilbake, så kanskje helgen ikke blir så verst likevel...?

God helg!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamoureffekter er hjemmekontor i det nye redet (som etter ukesvis med støvete oppussing nå endelig er rent, trivelig og nesten ferdig), 20 nylakkede negler, brød til heving på kjøkkenbenken, og utenlandsstudenende kjæreste som kommer hjem og blir en måned.

God helg!

Anonym sa...

Siden jeg gjorde noe så uglamorøst som å forsove meg - med BRAVOUR - bestemte jeg meg for å gjøre det beste ut av det, si til meg selv at jeg trengte et par ekstra timer på øyet og at det ikke er noen fare.

Så dermed ble det egg og musli og grønn te-frokost i sofaen, og jeg tillot meg noen ekstra minutter med A-magasinet under det nye ullpleddet. Med hvilepuls!

Glamour-innslag: Jeg lakket neglene mine med Silken Chord fra Essie i går, håret er nyvasket, kroppen deilig treningsstøl og mye moro venter de neste dagene :)

Ha en riktig god helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et Bodø som veksler mellom snø og regn i dag... Antrekket sier 'jobb' i skrivende stund, men glamouren er intakt bl.a. med Notorious fra RL bak øret. Det mest glamorøse med dagen er å kunne se frem til ei HEL helg med langfri, selv mandag har jeg fri!

I kveld starter hundekjøringskonkurransen Hallingen, og siden jeg skal oppdatere hjemmesider for en av de beste kjørerne, blir det mange pc-timer fra kl 22 i kveld og til en gang på ettermiddagen i morgen når kjørerne kommer i mål. Søndag blir det playdate for meg og den firbeinte - i fjæra eller skogen, vi har ikke helt bestemt oss.

Tulipanene på bordet hjemme er like fine etter å ha stått i vase fra i går formiddag, ukens blanding er en rosa og en rød bukett som kler hverandre godt oppi vasen.

God fredag og god helg til alle sammen!

koristen sa...

Jeg hadde en glamorøs dag igår på jobb i fine Bergen, men det er deilig med fredag likevel. Ører og finger er pyntet med perler, bak ørene dufter det av Chanel No 5 Sensual Elixir. Nå skal her jobbes, etterpå vil jeg hjem og vaske leilighet. Ikke veldig glamorøst, men desto bedre når det er gjort. Dessuten BLIR det virkelig morsommere å vaske når jeg bruker deilig, lavendelduftende vaskemiddel fra Durance, helt sant, anbefales :-)

God helg til alle, god bedring til alle som er syke, velkommen tilbake til Juristen :-)

Glamoursjefen sa...

God glamorøs fredag til alle!
Hjemmedag i dag med rydding og ordning, men også tid for tid med notatblokk for å rydde litt i hodet og en god tekopp med "Aguilles des Argent" (fra Palais des Thes). Mer silkemyk luksusfølelse får man ikke i koppen!

Nyinnkjøpte tulipaner på bordet og forhåpninger om en fin fredfylt helg til oss alle sammen!

Epicureatricen sa...

Er lenge siden jeg skrev her sist. Min glamorøse fredagen startet halv seks (tidlig, men sov utrolig godt og det hjelper alltid på glamour-følelsen) og så til Kastrup for en caffe latte på starbucks og så til Oslo og et møte. Den ytre glamouren er passe casual med fin genser med paljetter og fin korallfarget leppestift fra La Roche Possay. Helgen står på avslapning - synes jeg føler en liten forskjølelse komme snikende - og kanskje en tur på IKEA. Og så har jeg fått en spennende nyhet som jeg må reflektere litt over.

God helg til alle!

Anaruh sa...

Deilig, deilig fredag sammen med gullgutten min på 3,5 år!. VI har bygget smålego (luksus, siden lillesøster er i barnehgen), bakt og spist rundstykker til lunsj, samt laget kakao.

Nå har ho mor en liten pause fra leken, mens en storfornøyd gutt får se tegnefilm og spise sjokoladerester fra barnehagens juletrefest.

I helgen skal vi gå på ski sammen med gode venner, jeg vil age pizza og se Krig og fred på dvd sammen med mannen min.

Ønsker dere alle en fantastik helg!

frk. Frydefull sa...

Vil starte med å si meg enig med Koristen - husvaksen til Durance gjør virkelig det hele mye mer overkommelig. Primula (tre stk.rosa) ble kjøpt inn i går og jeg gleder meg til en stille og rolig helg. Etter jobb blir det kafetur med mannen og satser på en matbit i samme slengen. Den ytre glamouren er ikke helt på plass i dag, men skal prøve å rette på det i løpet av helgen. Selv om mageboeren bare har en måned igjen der inne nå er det hyggelig å ha antrekk med litt schwung over! God helg!

Anna sa...

Her har jeg fått på meg perlemorsøredobber fra min bestemor og feirer våren på forskudd med L'Occitans "Fleurs de Cerisier".

Min kjære reiser til San Francisco i morgen, så blir jeg fri til å gjøre hva jeg vil. Det blir nok noe så sprelsk som en tur innom Bergen Folkebibliotek!

Britt Åse sa...

God fredagsettermiddag. Glamourfølelsen er på plass iom primula på bordet og rent hus, samt utsikt til en times trening straks, og deretter strikketøy, vin og bok :D
Jeg dufter godt, hvilket er dokumentert både på http://parfymesnakk.hostingdelivered.com/ og straks på Glambibls parfymested. Bra med flere parfymerelaterte :D
God helg, alle sammen! Det blir lysere og lysere :-)

Synne sa...

Bedre sent enn aldri! Jeg har ny frisøyre og er kjempefornøyd, og med shorts og (flere par) strømper kan man være varm og stilig samtidig. I morgen skal jeg kjøpe primula til studebordet, og fredagsfølelsen er på plass. God helg!

berlinløvinnen sa...

Fredagen har hittil vært god; Løpetur i fin temperatur på gang og sykkelstier som var godt pløyd for snø, hårklipp, kjøp av et par vårklær og lang tid på badet. Nå kos i stua i avslappingsklær og Boss Woman bak øret, med Urørt-sending ispedd Gullrekka og fire aviser innen rekkevidde.. Glamour, eller i alle fall glede, er det også over å ha blitt minnet om Milton Nascimentos eksistens av Glamourbibliotekaren,gode minner fra en tidlig konsert med ham i Oslo,sent 80-tall, ble vekket til live.. Ellers oppglødd over leting etter hotell i Paris til våren...God helg til alle!

Anonym sa...

Nei, denne dagen ble ikke akkurat så glamorøs. Skulle bare gå ut og ta inn posten på jobben, trappa hadde plutselig fått et ispanser og før jeg visste ordet av det la jeg vannrett i lufta. Landet med hoften på et trinn og armen på det andre. Heldigvis var det ikke noe som brakk, men nå ligger jeg på sofaen og synes synd på meg selv. Trøster meg med en kopp Söderte og "På spåret" SVT1.
Hegepege

Populære innlegg