mandag, januar 17, 2011

Kanskje om fire måneder?

I går begynte jeg å drømme om denne tiden. Det er ikke SÅ lenge til man kan sitte ute i kveldssola på verandaen og inhalere syrinduften.

(og apropos duft - gå gjerne inn i parfymebloggen og avlegg rapport om dagens valg!)

6 kommentarer:

Glamoursjefen sa...

Å ja! Blir helt mo i knærne av syrinbilder som dette når jeg tenker på gode kvelder under syrintreet i hagen....og det er en god følelse når vinteren er på sitt aller tøffeste.

Ha en fortsatt fin dag!

U9 sa...

Om fire måneder kommer sauene ut på beite der vi bor (de fleste år om ettermiddagen 16. mai), og vi fryder oss over lammenes sprett og spring. Samtidig lurer vi på hvor de finner noe å spise for det bruker ikke være særlig grønt på den tiden. 17. mai er syrinblomstring ennå to måneder frem i tid, men vi gleder oss til vår og lyse kvelder.

Johanne sa...

Åh, syriner er vakkert! Jeg gleder meg allerede til det bugner av dem på gravlunder, i bakgårder, hager og parker i hovedstaden.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamoursjefen: Takk det samme! Man må se på sommerbilder og glede seg!

U9: Heldiggris som får se små lam sprette rundt om våren! Det er noe av det søteste som finnes :)

Johanne: Ja, langs Vår Frelsers Gravlund.. eller i villaområdet mellom Tåsen og Voldsløkka. Eller i Uranienborg/Briskeby-området. Ååååh!

Synne sa...

Oooh, syrin! Både synet og lukten av denne herligheten er oppløftende på en grå januardag.. Lukten får jeg med Estée Lauders Beyond Paradise. Sommer på flakong!

Frøkna sa...

Minner meg på at jeg må gå litt tur i Oslo fremover, utenom de vanlige elv - og løkkaturene :) Tar gjerne imot tips!

Populære innlegg