fredag, februar 11, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!
I dag følte jeg meg som An-Magritt og oksen der jeg kjempet meg framover i motvind og snøstorm uten å se hvor jeg gikk. Heldigvis var fortauene noenlunde tomme, det er fordelen med å være tidlig ute. Naturframkalt rouge får være glamoureffekt i dag, sammen med arvet silkeskjerf og nostalgiske Pivoine. Og Chanels neglelakk Tulipe Noire, som forøvrig flaker av fortere enn noen annen neglelakk jeg har.

Dette blir filmhelg tror jeg! Oscar nærmer seg.


Ha en fin dag alle sammen!

34 kommentarer:

frksnupp sa...

God glamorøs fredagsmorgen! Her er det kaldt og ullklærne må frem igjen, så dagens glamoureffekt blir håndstrikket hals i kasjmir for å holde varmen.

Mynte sa...

God morgen i snøen! Ullgenseren er på plass,
så jeg kommer til å føle meg varm og lun i dag. Gleder meg til kafébesøk i lunsjen!
Jeg har ingen planer for helga, med unntak av å kjøpe mange aviser, men det gjør jeg hver helg. Elsker ferske aviser og varm kaffe. En uslåelig kombinasjon.

Line sa...

Her er skolen tom for elever og vi har planleggingsdag. Jeg har mørk blå drakt med bukse og jakke, fra Vivikes. Det er mitt "møteantrekk. med en lilla genser under er jeg ganske fornøyd med glamournivået i dag. I helga blir det bursdag til tantebarn og forberedelse og gjennomføring av "fundraising" møte med barneklubben på bedehuset. Vi samler penger til et barnehjem i Bolivia i år. Både barna og vi voksne har laget ting som kan selges eller loddes ut. Det som er spennende er jo om det kommer noen???
Det blir i alle fall en aktiv helg.
Ønsker alle god helg

Epicureatricen sa...

God fredag! Her blir glamorøs fredag markert med stripete kjole fra Nørregaard på Strøget (et av de bedre kjøp til bare 300 kr), sølvøyenskygge og Clinique Happy. Om en halvtime skal vi ha avskjedsfrokost med en kollega som slutter og selv om det er en litt trist anledning, så er det jo en god måte å starte dagen på. Helgen har jeg ikke de store planene for - skal spise brunch med en venninde i morgen formiddag og ellers vil jeg bare slappe av. Kanskje blir det en tur på kino for å se en av Oscar-favorittene?

God helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen i snøværet! Noe uglamorøs spasertur til jobb i dag, men ullklær og fin musikk på øret gjorde humøret bedre. I dag er jeg enkelt antrukket i sort, men har fin ørepynt og fargesprakende skjerf.
Helgen består av koselig besøk, indisk mat, litt shopping og mye kos. På søndag kan jeg og min kjære feire 5 år sammen, det er fint det. Vi er heldige synes vi.

Nå skal jeg fordype meg i katalogiseringens mysterier, deretter trening så hjem til god mat og vin i glasset.

Riktig god helg!

Nanne sa...

God morgen! Her på Helgelandskysten har vi -10 og strålende klart vær, helt nydelig, men kaldt. Er vinterglamorøs i koksgrå strikkekjole og høye, svarte støvletter, en dæsj parfyme og lett make-up. I løpet av dagen blir det fredagskaffe med kollegaene, og en god middag med et glass vin når jeg kommer hjem. Helgen ellers skal brukes til å besøke svoger og svigerinne, som vi ikke har truffet på en stund. Ha en nydelig helg, alle sammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her har snøen lavet ned i hele natt, så det ble grynning til jobb i selskap av iherdige brøytemaskiner. Tror vi fikk en god halvmeter og det liker vi!

Om en liten time skal jeg til frisøren og det er svært glamorøst. Flere måneder siden sist, så fargen skal friskes opp og den hockeysveisen jeg har opparbeidet meg skal vekk.

Lønn har kommet på konto og det settes det pris på, for i helga har jeg invitert til middagsselskap. God mat og vin skal handles inn, samt blomster selvfølgelig. Morsdagsgave må en heller ikke glemme!

Antrekket er som vanlig, jeans og en dressjakke, varmt sjal. Duften er Estee Lauder Bronze Goddess. Skoene er meget fornufte Sorel-sko som tillater grynning.

Ønsker alle sammen en flott helg!

Katrine sa...

Ha ha, en fullstendig feilkobling i hodet mitt gjorde at jeg leste Ann Margret (og ikke An-Magritt), og jeg fikk ikke bildet i hodet til å stemme i det hele tatt; Snøføyk... okse... Ann Margret?!?
Puh, godt bitene ramlet på plass etterhvert, ellers hadde det blitt en slitsom dag.

Glamourbibliotekaren sa...

haha!!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagen startet med en tur i snøføyke med "this american life" på iPoden (svært lytteverdig podcast!). Dagens glamoureffekter er DKNY pure og en antikk klokke i kjede rundt halsen - julegave fra kjæresten.
Nå blir det intensiv masteroppgavejobbing før god mat og oppussingsinnspurt i kveld. I morgen feirer jeg bursdag og innflytting med gode venner. Det blir fint!

God helg!

HildeSofie sa...

God morgen i snøværet!
På hjemmekontoret er det masse å gjøre i dag, så det er bare å sette i gang. I koppen har jeg mint-te fra Pukka, og på radioen er det selvsagt NRK. Tulipanene fra forrige helg har vokst seg nesten dobbelt så lange, og synger på siste verset, så en ny bukett får nok følge hjem fra butikken i ettermiddag.

Utenfor er det masse snø, og jeg ser frem til en helg nesten uten forpliktelser. Bare en tur på stand på det lokale samvirkelaget - man stiller selvsagt til Coop-valget i regionen (husk å bruke stemmeretten din om du er Coop-medlem, i dag og imorgen: du kan stemme på nett!), og ellers er jeg nattskift-enke, med planer om å teste den nye symaskina, bake brød og se på de siste Harry Potter-filmene, for det har jeg ikke fått gjort ennå.

En riktig god helg til alle*!

Jenny B sa...

Doktor Zjivago kändes det som här i Stockholm. Snön har fallit hela natten och fortsätter falla, och flera av mina kollegor har inte kommit hemifrån för bussar och pendeltåg är inställda. Men min tunnelbanelinje gick som den skulle!

Jag har den goda, varma parfymen Philosophy Pure Grace idag, och dricker te för att värma mig inifrån. Ikväll skall jag på konsert med Mariss Jansons, Concertgebouw-orkestern och den norske pianoidolen Leif Ove Andsnes - glamouröst och vackert!

Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Her i trivelige Trøndelag er det sol fra skyfri himmel og -7. Det i seg selv fører til en god start på dagen. Her skal det skrives eksamensoppgave, med en avtalt pause med Svigermor, som trenger litt interiørhjelp :) Koslige fredagskvelden blir feiret med besøk av mamma. Planen er å "wokke", før det blir forberedelse til helgens store happening: Bryllup! Kjolen er sydd ferdig, så nå er det bare litt stryking igjen, så er vi klar til å bli glamorøs begge to:) God helg!

barnebibliotekaren sa...

Utsikten fra kontoret tilsier at jeg vil få litt gratistrim når jeg kommer hjem fra jobb i dag. Men foreløpig er det kaffe i koppen, radio på lavt volum og lunt kontor som gjelder. Antrekket er jeans og cardigan i blått, og ny strikket hals/skjerf i nydelig lilla. En ny farge for meg, men er fornøyd med forsøket :-) Sølvblomster i ørene og en liten dusj Vera Wang Glam Princess kompletterer og glamifiserer dagen.
Helgen går med til lørdagsjobb og familiehygge. Og kanskje litt mer snømåking....
God helg!

Glamoursangerinnen sa...

God formiddag!

Etter å ha sendt mann og barn avgårde i morges, fikk jeg krabbet meg tilbake til senga med Aftenposten, nylaget kaffe og et par knekkebrød. Lykke..

Nå bærer det ut på en frisk løpetur, så en varm dusj, før jeg leter fram et passende glamourfredagsantrekk for å feire dagen. Tipper det blir litt av cK`s Beauty bak øret og et par strøk med OPI`s glamørose "Big apple red" på neglene også. Så en liten kafètur før barn ventes hjem fra skolen.

Utsetter glatt et par kontorarbeidsoppgaver i dag til over helga - med verdens beste samvittighet. Lørdag er det barnedåp og søndagen er satt av til trening, avslapning og kos.
God helg alle sammen!

Anonym sa...

God glamorøs fredag!
Her er det nordavind fra alle kanter, men jeg har endelig fått ryddet bort siste rester av jula... Så nå kan våren bare komme for meg.
Hegepege

Elisabeth sa...

God morgen! En god del minusgrader i Salten også i dag, men heldigvis ikke nedbør av noe slag. Foreløpig er det tynt med glamour her i huset, må jeg innrømme. Den største glamourfaktoren er utvilsomt nyheten fra i går: Jeg har fått ny jobb. Hurra! Om noen uker starter jeg med noe jeg gleder meg veldig til.

Dagens viktigste glamourfaktor er dog tilstede: Følelsen av at det er helg! Tykke aviser og litt snop i morgen, DET er glamour nok for
meg:)

Juristen sa...

Endelig fredag! Jeg føler meg merkelig sliten etter denne uken, men skiturer, hundekos, fars bursdagsfeiring, "Heimdal, California", te og en ny Bach-kantate-cd vil nok gjøre susen. Her er det strålende sol og kaldt, så kasjmir får komplettere sort skjørt og Chanelstøvlettene. Min Chanel rouge noir sitter ennå, men noen runder med prepping av ski vil nok utfordre elegansen;)

God helg og nyt den variant av vintervær som landet vårt byr på!

Britt Åse sa...

God formiddag.
Jeg dufter av tuberose og dyrt lær, og har akkurat vært hos frisøren. Deretter frokost/formiddagsmat bestående av banan, friske bringebær, litt müsli og JA-jordbæryoghurt samt en kopp sterk kaffe.
For ikke å snakke om buketten med tulipaner i ass. farger som står til trekking.
Det er glamorøst nok for meg!

God fredag/helg til alle, og til glambibl i særdeleshet.

Anonym sa...

Nyklippet hår er dagens beste glamoureffekt! Jeg ba frisøren om å klippe så spennende at ingen vil legge merke til hvor grå jeg er, og han var veldig flink ;-D

Ellers er ikke antrekket særlig glamorøst, det er ikke helt forhold for det i Oslo idag. Hvor ble det av den våren vi hadde for noen dager siden?

En middagsavtale etter jobb idag og en frokostavtale på Ikea imorgen er de foreløpige planene for helgen. Ellers blir det husarbeid til god musikk, lesing og en skikkelig søndagstur hvis været bedrer seg.

Alt godt sa...

God føremiddag! Etter ein deilig glamorøs morgon med kjæreste i senga vart det rush avgarde til jobb, og møte klokka ni. Ikkje parfymering heime altså, så då vart det TBS White musk frå kontorskuffa.

Eg sit her i beige jeans, mine nye snørestøvlar som eg er sååå fornøgd med, svart tunika og svart strikkejakke over.

Dette er barnehelg, så det blir ein roleg fredag. Kanskje ein tur over plenen, til fine venninne som bur der, og som er heime åleine. I morgon skal fjortenåringen (som blir femten om ei veke) ta med kjæresten heim for første gong, så eg får bake verdens beste pizza for å imponere han.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

KariM sa...

Glamourfølelsen lar vente på seg i dag. Minsten har omngangssyke (igjen!) så ingen av oss er spesielt glamorøse i antrekk eller lukt (eh...).

Men det er jammen meg fint å nyte en kopp nytrukket te i godstolen mens det stormer og føyker rundt hushjørnene, mens P2 snakker om sitt i bakgrunnen og minsten leker med dukker og ballong i forgrunnen.

Glamourfølelsen skal opp noen hakk i kveld for da skal jeg se "Another Year" med søsterene. Det ser jeg så fram til!

Helgen går med til å feire minstens
bursdag hvis hun blir frisk. Og det gjør hun helt sikkert!

God vinterhelg til alle!

Synne sa...

Snø og lys og helg igjen!
Jeg skal tilbringe dagen på Smak-messen på Lillestrøm. Å smake seg frem blant landets beste konditorer og bryggerier blir nok glamorøst nok!
Jeg har forresten skrevet litt om Deichman i dag, og linket til bibliotek-innlegget ditt fra forrige onsdag, håper det er greit.
God helg!

Fioljenta sa...

God glamorøs formiddag!
Etter å ha hatt en skikkelig dårlig dag i går våkna jeg i dag med go-følelsen i kroppen, trass i snøvær og en vekkerklokke som ringte litt tidligere enn vanlig. Det må være fredagsfølelsen som kicket inn!
Antrekket er hvitt og svart, ispedd en vårgrønn cardigan og min signaturparfyme fra Issey Miyake.

Kvelden skal tilbringes med en god veninne, og jeg har store planer om å bruke mine siste kroner på en bukett tulipaner. Håper de lyser opp kjøkkenet mitt slik at jeg ikke lengter så altfor mye etter våren!

Glam-mamma sa...

God formiddag, ja det kan vi vel si det enda, selv om klokken nærmer seg 13.

Her er det glamour for hele familien i dag. Vi skal til fotograf å ta bilde av babyens som har rukket å bli 2 1/2 måned. Mamman og pappan blir med på noen bilder også:-)

Babyen stiller i hjemmestrikket dress (fra mormor) og de voksne stiller i litt pent tøy.

Resten av helga går med til besøk fra min svigerfar og babyens onkel.

Fredag betyr mye pappatid her i heimen, og det er glamorøst for oss:-)

Julie sa...

Lite glamour her i gården etter snart en uke med influensa. Det må i så fall være at jeg er bittelitt på bedringens vei.
Ville egentlig bare gi deg litt ros for den fine, fine bloggen din :) Har fulgt litt med i media denne uken, om blog-awards og alt hysteriet rundt det. Om noen skulle fått en pris så er det du. Men, går ut i fra at bloggen ikke hadde sett ut som den gjør hvis du hadde kastet deg på bølgen og blitt "kjendis". Så takk for denne fine oasen, fri for alt mulig vås og vissvass man finner enkelte andre steder ;-)

God helg!

glamfrøkna sa...

En liten rapport fra Göteborg! Været hær er som i store deler av Norge. Snø/regn/sludd aktig... Kaldt og grått! Man vil ikke annet enn å myse:)

Jeg er enkelt kledd med jeans og varm genser. Glamouren min i dag er vel ett stort smil (min fiiiine kjæreste kommer hjem i kveld)
og perleøredobber!


Ellers vil jeg ønske alle en fantastisk helg. Føler nesten at vi er en liten "glamourfamilie",spennede å høre hva folk har for seg!

Nå skal jeg på myrorna å fine ny/brukt vase til tulipanene mine!!!

selskapsdamen sa...

Jeg er glad du går for glamour, selvom det er vind og sne, det burde langt flere gjøre!

Glamoursjefen sa...

Bare elsker glamorøse fredager! I dag har jeg spist laaang lunsj med en god kollega og diskutert alt annet enn jobb! Nye brune tights og tunika samt Chanels neglelakk nr. 505 og nyklippet hår står for glamoureffekten i dag.

Gleder meg til en rolig helg som enten blir fylt av barn (dvs. overnattingsgjester) eller helt barnefri (dersom de velger å overnatte hos venninner).

Ha en god helg alle sammen! :)

Anonym sa...

Glamorøs fredag ble nye hatt alla Michael Jackson og Chanel sin Black Pearl. Chanel flasser fort men med Malava base coat og alessandro top coat holder all neglelakk i ukesvis! Anbefales! Sparer mye tid og lakk =)

berlinløvinnen sa...

Jobb på fridag igjen i dag, papirarbeidet hadde hopet seg opp og bunken måtte krympe...Ispedd lang lunsj med kolleger ble det en god dag på jobben. Etter noe,som i alle fall her på Østlandet fortonet seg som en snøstorm i natt, ble været nydelig utover dagen. Glamoren er dermed gitt: Lange skiturer i solskinn venter denne helga også. Mens jeg ser fram til våren i hagen og i Paris er dette noe av det beste jeg kan finne på i mellomtida! Krydder i hverdagen blir også filmatiseringen av Charlotte Isabel Hansen av Tore Renberg, som har premiere i kveld, og Anglagård 3 som har premiere neste helg. God helg til alle!

Ragnhild sa...

Med baby i hus er det ikkje så lett å prioritera tid til seg sjølv - eg kjenner meg sjeldan glamorøs for tida. Men no i kveld! Då sonen var lagt, okkuperte eg badet medan mannen i huset mekka fylt squash. Eg la andletsmaske, tok ein laaang og varm dusj, skrubba vekk hard hud frå fotsolane, smurte meg inn med min nyinnkjøpte bodylotion, og no sit eg her og skriv i morgonkåpa, med nylakka neglar på fingrane og kjenner lukta av middagen som snart er på bordet. NO kjenner eg meg fresh og fin!:-) God helg, alle!

Lady B and Little H sa...

Deilig å se hvordan været kan forandre seg fra en dag til en annen.
Solen stråler og det er på tide å ta på seg gå-ut-av-huset-tøy (har en liten gulpejente på 8mnd og da antrekket så absolutt mindre glamorøst når jeg er hjemme...)og gå tur til byen, på vindusshopping og cafe!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Takk for rapporter! Høres ut som dere har det bra! :)

Julie: Tusen takk for hyggelige ord. De greiene der holder jeg meg langt unna :)

Populære innlegg