fredag, mars 18, 2011

Glamoroes fredag

Nok en forhaandsprogrammert glamoroes fredag, da jeg ligger og sover naa i morgentimene naar dere gjerne vil komme med rapporter - saa fyr loes selv om jeg snorker!
Og ha en riktig fin fredag alle sammen! Haaper noen av dere vil foelge min oppfordring om aa se Lucia di Lammermoor paa operakino i morgen, det var intet mindre enn vidunderlig.

33 kommentarer:

Anonym sa...

Her i Heidelbyen er det plutseleg hauststemning igjen med regn og gråver. Heldigvis er det gåsungar på trea utanfor vindauget, som minner om vår.

Ferdigstilling av ei oppgåve står på menyen i dag og eg krysser fingrane for eit effektivt hovud. Det hadde vore glmorøst! Elles har glamour-stemninga prega heimen sidan onsdag. Eg fekk ein skulptur av ei dame som eg har gått og kika på til skulen i heile haust. Den er så inderleg fin og gjer meg var om hjarta kvar gong eg ser på den. (Sjølv om 25 årsdagar er månadar unna, er det viktig å slå til når det er 50% hjå kunsthandlarar :)

Elles kjem ei god venninne på snarbesøk på søndag, då ho eigentleg er på studietur med Grieg akademiet i Berlin. Stas med vener som tar slike omvegar!

Ha ei strålande helg!

Epicureatricen sa...

Er jeg den første? Heldige Glamourbiblitotekaren som er i NY! Her i København kom det, etter en ukes tid med fint vårvær, et stort lass med snø - meget passende akkurat da jeg skulle sykle på trening i går kveld. Derfor blir glamorøs fredag markert med gummistøvler (hva er mere glamorøst enn tørre føtter?) og Clinique Chubby Stick i Chuncky Cherry. Og så har jeg bakt boller til mine koselige kollegaer. Helgen har jeg svært få planer for - bortsett fra å kose meg med to blader som har kommet i posten fra England.

God helg!

barnebibliotekaren sa...

Etter noen fine dager med sol, var det litt ødeleggende for vårfornemmelsen med snø i dag, men prøver å holde på vårlengten med Kenzo Eau de Fleur Magnolia bak ørene, og blomsterøredobber og et mykt skjerf for å pynte opp et ellers enkelt antrekk i grått og sort. Dagen blir travel med forberedelser til barneforestilling på biblioteket i morgen, og barneselskap for minsten som fylte 8 denne uken. Når alt det er ferdig avviklet tipper jeg at jeg er klar for sofa, bok og rødvin resten av helgen :-)
En god helg til alle der ute,- våren er på vei!!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen.
Det snør i Oslo! Nei, nei og atter nei! Forhåpentligvis blir det ikke liggende. Min gode venn Yr melder om sol og varmegrader i morgen, jeg håper det stemmer.
Etter jobb blir trening-klesvask-og-leilighetsvask-stress et par timer, men så skal jeg fylle rødvinsglasset og synke ned i sofaen og gi meg selv et klapp på skulderen.
Lørdagen skal tilbringes ute på tur i sola på dagtid og på kvelden blir det hyggelig lag med venner fra studietiden.
Har funnet frem en fin kjole fra bakerst i skapet, så glamouren er på topp.
Riktig god helg til alle, og jeg misunner deg ferie i New York. Håper det snart blir min tur :)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her går fredagen og uken forøvrig i forandringens tegn. Mye som skjer, plutselig er leilighet solgt, ny jobb i Oslo i boks og ny leilighet i Oslo må finnes i rekordtid. Så det er telefoner, skjemaer, møter, kontrakter, men moro! Kan se ut til at jeg allerede går en mai i vår kjæres Glamourbibliotekars elskede hovedstad i møte. Det er glamorøst det!

Prøver ellers å puste i mellom slagene og ligge mye på sofaen. Leiligheten skinner blankt etter at jeg skurte den til visningen, så det slipper jeg til helga ;)

Av ytre glamour er det golfjakke i dag, utenpå hvit skjorte og et ullsjal. Duften er Hermes Rose Ikebana og neglene dessverre nakne.

I kveld skal jeg på en konsert med gode venner og det gleder jeg meg til.

Ønsker alle sammen en flott helg!

trine sa...

Akkurat nå laver det ned snøfiller utenfor vinduet mitt, men på hjemmekontoret har jeg påskeliljer og perleblomster som minner meg på at det egentlig er vår. Helgen skal tilbringes sammen med søteste niesen i verden. Det er stas for oss begge!
Men først, en halv dag med jobbing.

Nye lyse jeans og en dus rosa neglelakk er på, men sneakers må nok byttes ut med noe varmere og tørrere.

God helg alle sammen!

Frøken Desibel sa...

Akk og sukk, snø ja... Trasige greier, men jeg er ferdig med dagens treningsøkt så akkurat nå gir jeg blaffen i været og nyter godfølelsen i kroppen. Stoler på yr, med sol og 10 grader neste uke:)

Det er kakefest i kantina i lunsjen i dag, og etter jobb går turen til fjellet (er Nesbyen egentlig fjellet?) og en hytte med gode venner. Har blitt lovet kveldsmat når vi kommer frem så det blir bra. I morgen blir det en lang skitur og ellers generell avslapning. Ser fram til å få lest litt, holder på med Barnepiken og den er helt fantastisk! Anbefales.

Ha en riktig fin helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra et snødrivende nord! Jeg var så glad torsdag da jeg kunne konvertere fra vintersko til joggesko når jeg var ute med den firbeinte, men i dag morges var det igjen snø og vind ute. Satser på at det ikke er noen varig tilstand!

Inne er glamouren bedre enn den har vrt på ei uke - jeg er hjemme hos meg selv igjen, Finnmarksløpet har fått sin meget verdige vinner i Roger Dahl og jeg er igjen nede på hvilepuls. Håret er både nyklipt og nyvaska, og da blir det glamour selv om jeg sitter i joggebukse akkurat nå. Og så har jeg fått meg et par nye briller - DET føles glamorøst! Både fordi de gamle var håpløst utdaterte og fordi de nye er skikkelig fine.

Helga består av masse frivillig jobbing. Det er VM i hundekjøring (mellomdistanse) på Hamar, og jeg er involvert i nettdekningen. Innimellom rekker jeg forhåpentligvis tur ut og deretter en tekopp inne sammen med verdens fineste venninne. God helg, alle sammen!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

I dag er glamouren på føttene; nye sokker (det er noe helt spesielt med nye sokker) og sneakers (ikke nye, men en gammel favoritt) på bar asfalt (ihvertfall halve skoleveien til det begynte å snø). Det er som å fly etter uker med gummistøvler.

Kvelden tilbringes på jobb på Robyn-konserten. Og det er det jo ganske glamorøst å få betalt for!

I dag er det 7 uker til levering av masteroppgave og panikken lurer i skyggene... Derfor skal helgen , i tillegg til mer jobb, brukes på jobbsøking.

Dessuten satser jeg på litt trening og vårvask av vinduene. De var plutselig veldig møkkete da sola kom...

God glamorøs marshelg! Måtte våren komme fort nå.

Kristin sa...

Nå, kl 9.30 er det hhv 2 og 3 billetter igjen til operakinoen- i tilfelle noen går og tenker på å se den.
En annen anbefaling er Real Ones på parkteateret scene. Også en herlig live-opplevelse fra et noen dedikerte musikere.

God fredag, både overdras og i (påny) snødekte Oslo.

Alt godt sa...

Eg er bittelitt misunneleg på bibliotekaren som har New York for føtene sine, det skulle eg og gjerne hatt. Særleg i dag, når det SNØR!! i Oslo. Kan det vere nødvendig? Kan vi ikkje få vår no?

Glamouren er ikkje så påtrengande, men den sedvanlege makeupen er på, og bak øyrene ligg ein dusj av Black Cashmere, denne deilige dufta frå Donna Karan som er uråd å få tak i i Skandinavia, av ein eller annan grunn. Eg fann den i Kiel.

Antrekket er svart og beige, og så må eg på meg mange lag for å kunne sykle til jobb. Godt eg har piggdekk. I kveld skal vi på chateau Neuf for å høyre James Randi snakke, og så dreg eg heim for å møte tolvåringen, som søker birkebeinarasyl her. Pappaen går altså birken.

Det blir ei fredeleg helg trur eg, litt rydding i huset, mykje kos og avslapping. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Anonym sa...

Chanel no. 19 Og akk ja ,, klær som passer til dette hvite teppet som nå er utendørs. Håper å rekke hele løypa til Stavanger Design Distrikt idag. Hilsen Hanne på Madla

Jenny B sa...

God morgon! Jag har letat upp en palett med fina ögonskuggor från Chanel, och tagit på ett nytt vackert läppstift från Helena Rubinstein. Vi har mycket att göra på jobbet, men ikväll skall jag få tänka på annat med Bröderna Karamazov på Stadsteatern. På lördag en stråkkvartett på eftermiddagen och en fest på kvällen, och på söndag kväll skall jag se Hair! Jag är litet trött och skulle vilja ta det lugnt, men ännu hellre vill jag gå på allt kul jag har planerat.

Ha en fin helg!

Synne sa...

Jeg feiret St. Patrick's Day i går (gratulerer på etterskudd til alle andre Irland-entusiaster!), men ettersom jeg var flink til å begrense Guinness-inntaket, er fredagen ganske glamorøs likevel. Spesielt fordi det er igjen noen hjemmelagede scones fra gårsdagen! God helg til alle!

¤Kari¤ sa...

Kan melde om snøvær i Hamar by også. Noe som legger en liten demper på den yrende vårfornemelsen jeg har hatt de siste dagene.

Men dagen tilbringes for det meste innendørs idag. Satser å jobbe godt med en oppgave slik at jeg mer eller mindre kan slappe av i helgen.

Dagens glamourøse effekter må være smakfull te yndlingskoppen min fra Villeroy og Boch. Om ikke utsikten fra vinduet skaper vårglede så gjør vertfall denne koppen det. En ny stilig retrolampe hengende over kjøkkenbordet hvor jeg sitter å jobber skaper også god stemning. :o)

Ønsker alle en riktig så fin fredag. :o)

koristen sa...

Igår var jeg på jobb på vakre Jæren og fikk en forsmak av vår :-) Her snør det uglamorøst utenfor kontorvinduet, Inne er det kaffe og fredagsmuffin, og snøen skulle heldigvis gi seg i ettermiddag. Antrekket er helsvart med et nytt, lys grålilla sjal utenpå. Chanel bak ørene, litt gull i ører og på finger, og fredagsglamouren er på plass. I kveld en liten opptreden med prosjektkor, det blir moro.

Planer for helgen ellers er husvask inkludert vinduspuss, og å begynne å gjøre balkongen klar for sesongen. Dessuten se min søsters nye hus, definitivt glamorøst :-)

God helg til alle, særlig til deg, glamourbibliotekar, som nyter livet i New York!

Anonym sa...

Jeg får antagelig oldis-poeng nå, men for meg er dette glamorøse nyheter som gleder en gammel fan: Gilbert O'Sullivan har endelig kommet med en ny plate, "Where would we be (without tea)". Ta en kikk på Youtube alle som liker Gilbert og te.
Hegepege

Mari sa...

Første glamorøsfredag på nytt kontor! Mammapermen var ferdig på søndag, og det føles faktisk bra å iføre seg ikke-amme-topper og spasere (vel, vakle på hålka) til gammel jobb i nye lokaler.

Glamour-begynne-på-jobb-gaven til meg selv var en delikat tekopp med sil, og en deilig grønn te. Min beste accesori (?!) er likevel en deilig, michelinmannformet baby som triller innom her for mating ved lunsjtider. God fredag, god helg!

HildeSofie sa...

Fredag! Jeg var usikker på om jeg hadde glemt å trekke opp gardinene i stua da jeg stod opp idag, for det var helt hvitt. Det viste se at det var en vegg av snøvær, og ikke gardinene. Skuffelsen var enorm, men det er slikt man bare må venne seg til når man har valgt å bosette seg på Toten, hvor vinteren varer i omtrent et halvt år...

Oppe hører jeg Kjære er i ferd med å våkne til liv, og på hjemmekontoret har jeg ganske mye jobb som skal unnagjøres før jeg kan gå over til litt rydding og vasking - og SÅ, er det helg!

Dagens glamour er roser: en bukett nydelige roser som jeg fikk etter å ha holdt et foredrag på Nordstrand i går står på spisebordet, og duften er L'Occitanes roser.

Helgen byr på hyggelig lag med venner og vin, og hvis snøværet gir seg blir det noen turer utendørs også. Litt misunnelig både på operakino og ikke minst James Randi som Alt Godt skal på - men bygdelivet har andre gleder :)

God helg til alle, snøvær eller ei. Våren vinner alltid til slutt!

Marta sa...

Tenk, så kom det igjen snø på sørvestlandet... Men veldig velkomen kan eg ikkje hevda at den er. Likevel, det startar så smått å vårast, så lenge vert han nok ikkje liggjande.

I dag er det hovudsakleg jobbing med engelsk særoppgåva mi; "Children's literature from the UK" som står på programmet. Er det nokon som i den anledning har nokon gode tips, spesielt om de veit kor eg kan finna statistikkar som passar til emnet, vert eg veldig takknemleg :)

I helga vert det 18-årsfeiring for ei veninne, og eventuelt ein ikkje fullt så glamourøs vedhoggingstur på syndag.

God helg alle saman!

Hermia Says sa...

Härligt få vara med på ett hörn av Glamourbibliotekarens New York-äventyr!
Här i Gävle har det inte börjat snöa än, så det blev en lugn cykeltur till jobbet med (svenska) P2 i öronen. Med en dusch Etra i nacken, jeanskjol och svart fladdrig blus firar jag fredag. Ser fram emot lunchen snart, för jag ska träffa en trevlig väninna. I helgen blir det vila och lek med ett litet kusinbarn.

Jenny B: Hoppas den är bra, Bröderna Karamazov. Uppsättningen gick tidigare i Gävle, då såg ja genrepet som tyvärr bröts innan slutscenerna. Tyvärr såg jag aldrig hela, konstigt nog för jag tyckte det var starkt och bra.

selskapsdamen sa...

Det blir glamorøs fredag her og, med kort kjole, høye sko og chanel!

Norda sa...

Her i Tromsø våknet vi også til snøfiller etter noen dager med sol og snøsmelting. Med hjernen visste vi nok at det bare var midlertidig, våren kommer jo ikke hit før et par dager i mai, før sommeren er over oss. Uansett - deilig med snarlig vårsolverv som betyr masse lys og stadig lysere dager. TV-en står på med nyheter fra henholdsvis Japan og Libya, og tanker veksler mellom takknemlighet for å bo på et fredelig sted og bekymring for de menneskene som lider i disse to landene. Mannen har hjemmekontor og frokosten besto i dag av deilig kaffe, selvpresset appelsinjuice og nykokte perfekte egg. Nå står et bad på trappene, før arbeidsdagen starter (klokken 13.00). God helg til alle, og spesielt til GB som kan feire helgen i New York.
(PS: Her i Tromsø kan vi se Met-forestillingen - skal seriøst vurdere å gå på den)

Line sa...

Fredagsglamouren må man skaffe seg på tross av vær og føre. I dag er det mest glamourøse en strømpebukse med rosa roser på sammen med skjørt og burgunder genser. Denne helgen har vi ikke unger på besøk, så det venter i stedet husvasking før jeg kan sette meg ned og ha skikkelig helg. Jeg har ingen spesielle planer, og det er absolutt luksus

God helg alle sammen, spesielt Glamourbibliotekaren langt mot vest

Stupedama sa...

Hei alle sammen! Göteborg er full av slaps :( Men glamouren skal det ikke stå på. Blått skjört med höyt liv og en blå og hvit stripet genser til. Amour amour er dagens duft. Jeg koser meg i ny spennede jobb! Et meget internasjonalt miljö med flotte kollegaer :) Nå er det snart fredagsfika og öl med kollegaer etter jobb!!

Håper alle har en fin helg, på tross av vär og vind!

Trude sa...

God glamorøs fredag fra Barcelona! Største glamouren her i dag er det strålende været. Endelig varmt og godt og det er deilig etter dager med regn i bøtter og spann.

Ellers er glamouren veldig casual med skinny jeans, grønn blomstrete bluse, hvite converse og en dæsj "Pleasure" fra Estee Lauder (egentlig litt for krydrete etter min smak, men hvorfor ikke).

Det blir hjemmelaget pizza i kveld, litt rødvin og kanskje en god film.

Ønsker alle der hjemme (og ikke minst i New York) en riktig fin helg!

Fair sa...

Våknet av meg selv og tok på meg et Tiffany-smykke som glamoureffekt i dag. I tillegg var det myke flak med snø som lyste opp da jeg gikk ut av døra. En flott start på nok en glamorøs fredag :)

emma sa...

I en uke der hverdagen har vært grå og arbeidsfredagen allerede litt for lang, hjelper det godt med en kaffekopp, mørk sjokolade og en ørliten pause med glamorøs fredag. Øyeblikkelig effekt på humør og dermed også på motivasjon de siste timene før helgen! Den inneholder forhåpentligvis litt sol og skigåing!

Britt Åse sa...

På Sørlandet har det også snødd i dag, men nå er himmelen blå og smeltingen godt i gang :D For øvrig består glamouren av vakre roser på bordet og wawam! Dior Hypnotic poison i nakken. Antrekket er jeans og blått, og øyeskyggen ble særs vellykket i mørk grått i dag. Ellers må jeg si at jeg også kjenner at det er intenst deilig å ha det så godt og trygt som jeg har det her på berget.
Formiddagen har gått med til møte, og resten av hjemmekontorarbeidsdagen går med til å sette seg inn i stadig nye aspekter ved lese- og språkvansker.
God helg til alle, og til GB i særdeleshet. NY høres aldeles herlig ut!

Kjersti sa...

Vips så var det fredag igjen! Dagens glamoureffekter er nystripet hår, nyinnkjøpte lyse jeans med høyt liv og sleng, ny 70-talls-tunika og en tøyblomst i håret for å feire våren som det loves at ankommer denne helga! Nå skal huset ryddes og vaskes i en fei før helgefølelsen slippes til for alvor. Så skal et glass god økologisk rødvin nytes til matlagingen sammen med min kjære.
Helgen er foreløpig uten andre planer enn avslapping, kos og konfirmasjonssangtekstskriving til husets kommende konfirmant.

Ønsker alle ei super helg!

Wonderwoman sa...

Glamour i dag; alene, høy musikk og smågodt i sofaen.

berlinløvinnen sa...

Midt i nyhetene fra Japan og Libya,er det godt å lese hyggelige innlegg fra New York, Tyskland, Danmark og Norge. Her er hellige fridager med starinlys, vin, skiturer og korsang på programmet. Riktig god helg til alle!

Sunniva sa...

Vet det er lørdag i dag, men jeg siden jeg jobber, blir det på en måte fredag for meg.

Jeg sitter med kaffekoppen og stålsetter meg for å gå på trening. Det pleier å være stas, men i dag er jeg litt trøtt og sur og har litt vondt i kroppen.

Dagens glamoureffekter er et lekkert vintage-inspirert smykke og versace christal noir.

Populære innlegg