fredag, april 01, 2011

Glamorøs fredag

God morgen! En kjapp hilsen til alle lesere før dagens arbeidsoppgaver angripes! Teen er straks klar, Piazzolla strømmer ut fra høyttalerne, Piment Brûlant er duften, og i parfymebloggen kan dere lese parfymerapport fra siste New York-reise. Ha en fin dag alle sammen!

27 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Tilbake i Winter Wonderland, solen skinner på snødekte fjell. Solbrillene på nesen på vei til jobb ga en god følelse.

I dag er første dagen i ny stilling, fra Ingeniør til Konsulent til nå Prosjektleder, men kallenavnet har jeg valgt å beholde i alle disse år :) Det fine med denne stillingen er at den har arbeidssted Oslo, så nå teller jeg ned dagene til jeg får pakket ferdig leiligheten og feirer glamorøs fredag i en leilighet på Røa! Bare 4 fredager igjen...

Den ytre glamouren ivaretaes av ullgenser med skinnlapper på albuene, stort skjerf. Duften er Estee Lauder Bronze Goddess.

I helgen blir det mer rydding og pakking hjemme, Oslo til uka noen dager. Livet smiler og jeg liker det!

Ha en god helg alle sammen!

Anonym sa...

Hei!
Her i Trøndelag er det for en gangs skyld klart vær og sol, så jeg unner meg en gåtur i sola før arbeidsdagen starter. Tror også jeg skal prioritere baking av noen fylte horn før lesingen tar over. Det er fredagskos!
Turen går til Oslo i ettermiddag, og da skal jeg prøve å bli litt mer glamorøs, med ny kjole fra Soya, og litt ekstra DKNY Pure i halsen:) Ha en fin helg alle sammen!

k sa...

Her vest er det sol og blå himmel,Rododendroen blomstrer og jeg fikk en uventet fridag -det er glamour for meg. Antrekk er derfor pysj en stund til før jeg skal møte venninne på cafe i ettermiddag. God fredag alle sammen!

trine sa...

Jeg begynner å kjenne datoen for innlevering av den o'store masteroppgaven nærme seg, så sitter foran maskinen med bøker rundt på alle kanter. Det er slitsomt, men gøy! Men det er ikke forskjell på helg eller hverdag, og det gleder jeg meg til å få tilbake!

Glamouren på hjemmekontoret er et vindu på vidt gap, lyserosa roser i et gammel norgesglass og kaffe i en Mummikopp. Lille My henger i en gul gardin og smiler lurt.

God helg, alle sammen!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamoureffekt er april! Antrekket er olivengrønt skjørt, lekkert metallarmbånd og sjokoladebrune negler. I dag er det bare meg og tegnebrettet - og "This American Life" på podcast". Masteroppgaven leveres om 5 uker så jeg har bittelitt angst.

Helgen blir den siste helgen på en stund og den blir særs glamorøs! I morgen kommer mamma og bestemor til byen og da blir det museum, sandwitcher på Grand og "Fanny og Alexander" på Nationaltheatret. Søndagen skal tilbringes med en venninne jeg ser altfor sjelden og vi krysser fingrene for sol så det kan bli en utepils.

God helg alle sammen!

Kjersti sa...

April, april!

April er min favorittmåned. Det blir vår, jeg har bursdag og påskeferie! Endelig er en lang vinter over, og ikke noe er vel mer glamorøst enn det!

Litt hjemmekontorarbeid venter før en tur til treningssenteret står på programmet. Der skal jeg unne meg laang tid i badstua med hårkur i håret. Så skal nyiinnkjøpt, grå silkebluse iføres, samt en liten dæsj av Elizabeth Ardens "Sunflower" i føres - for å feire vårmåneden. Et lite kafèbesøk for å komme i helgemodus blir det også tid til.

Jeg har nyryddet hus og en mann som er ventet hjem fra kurs i dag. Det betyr at mor kanskje kan få litt tid for seg selv igjen. Hurra..

Helga blir rolig for å lade opp til ei krevende uke som kommer med mye reising.

God aprilhelg!

S sa...

I dag har jeg virkelig en glamorøs fredag! Har sendt mann & barn avgårde til barnehage, skole og jobb etter en hyggelig fellesfrokost. Og nå sitter jeg her og drikker litt kaffe i fred og ro. Skal snart i dusjen, og deretter gjøre meg i stand for å tilbringe en hyggelig dag med ei god venninne. Det blir glamorøs lunsj og konsert i kveld, noe jeg ellers ikke nyter for ofte. Og som glamouringengiøren forteller er det sol og vårstemning i nord, til tross for brøytekanter som er flere meter høye.

Ha en fin og glamorøs fredag alle sammen!

Synne sa...

God morgen! Dette blir en god fredag, jeg kjenner det på meg! Jeg skal ut og drikke kaffe med fine folk, og så lage radio, og deretter på kino.
Selv om jeg må ha mer klær på denne fredagen enn sist fredag, er det fortsatt deilig at april er et faktum! Jeg har forresten ikke gått på noen aprilspøker så langt i dag, og håper det fortsetter slik.
Jeg har ikke kledd på meg ennå, men det blir skjørt, som vanlig, og kanskje jeg skal finne frem litt gull i dag? Kos, kos.
God helg til alle!

Hermia Says sa...

1 april och en cykeltur i regn till jobbet. Inte så glamoröst kanske även om våren är ett steg närmare. Snart är det fredagsfika med kollegorna på biblioteket, sedan väntar en lugn skön helg.

Glada röda naglar och en dusch Etra i nacken. Äntligen fredag!

Önskar en trevlig helg!

Frøken Desibel sa...

Jeg er ferdigtrent for dagen, nydusjet og dufter av Baume du Doge. Har en relativt kort arbeidsdag foran meg før jeg setter meg på toget til Jæren for å besøke og hjelpe ei venninne i helga. Har aldri tatt toget lenger sør enn Nelaug, så det blir jo en opplevelse i seg selv. Har planer om serier, filmer, blader og bøker, så da flyr vel timene unna.

Ellers håper jeg det blir litt tid til fine samtaler og hygge i tillegg til arbeidet som venter.

Ha en flott helg alle sammen:-)

Elisabeth sa...

God glamourfredag fra et Salten badet i sol fra nesten skyfri himmel! Dagens morgentur er forlengst tilbakelagt, og arbeidet er i gang. Jeg fordyper meg i tekster mens en kopp eple-og-kvede-te står på bordet ved siden av. Glamouren består av nyvasket hår, nye jeans og en ring jeg ikke har brukt på lenge, men som er bling og skinner veldig stort i all sin jukseprakt! Og så dufter jeg av D&G nr 6 :)

Helga byr på masse lesing (har tatt opp avbrutte studier igjen!), men i kveld skal jeg kose meg hos kjempegode venner med god samvittighet. God mat, god drikke, gullrekka i bakgrunnen og sannsynligvis et spill på bordet etterhvert. Herlig med godtfolk i gangavstand hjemmefra!

Glamoursjefen sa...

Herlige glamorøse fredag! :)

Selv om dagen startet med superkø på vei til jobb og forglemmelse av et møte (!), er jeg stadig optimistisk på at dagen blir fin.

Ukas duft er Calvin Kleins Beauty og neglene skinner av Dior 707. Røde lepper og litt casual stil skal gjøre dagen bra. Dessuten gleder jeg meg til en helg sammen med familien (og særlig min kjære). Det er noen uker siden vi alle var hjemme samtidig, og kvantitestid er av og til like viktig som kvalitetstid. :)

God helg til alle og til glamourbibliotekaren især.

Jenny B sa...

God morgon! Jag har hunnit bli lurad på första april av två kollegor redan. Så kan det gå när man är morgontrött!

Jag har letat fram en ögonskugga från Yves Saint Laurent i två djupa skimrande nyanser av grönt och purpur, som blev riktigt snygga på mig. Till det har jag ett halsband med glaspärlor i olika färger och ett fint skimrande rosa läppstift.

Ikväll skall jag bara ta det lugnt. Trevlig helg till alla!

Lektorspire sa...

Her har me leikt hotel i 1,5 veke og i dagmorges drog den siste gjesten heim. Litt vemodig då det alltid er så hyggeleg med besøk! Resten av dagen skal nyttast til oppgåveskriving, trening og ein kaffiavtale. Helga er framleis prega av blanke ark, -noko som er herleg glamorøst!

Ha ei nydeleg helg alle saman!

Glam-mamma sa...

Endelig fredag!!

Her er jeg snart i mål med alle forberedelser til dagens barseltreff. Gjør det enkelt, men blir da litt å ordne uansett.

Glamouren består i at mannen kommer hjem en kjapp tur fra jobb, så jeg får tid til å ordne meg før det ryr inn. Vil jo føle seg vel, selv om man for det meste går rundt med gulpeflekker om dagen...:-) Veldig glad i den mannen som stiller opp non stop:-)

I morgen er vi verter for lammelårmiddag, å det må jo og forberedes. Blir stas. Ellers er det avslapping og kos med baby som fyller helga.

God helg til alle!!

koristen sa...

Deilig med fredag etter en uke som har vært enda travlere enn vanlig :-) Antrekk grå dongeri, grålilla cardigan med nydelig sjal over - og irriterende klompestøvletter på grunn av uglamorøst slapseføre! Men det går over snart. Helgen skal tilbringes med blant annet korseminar og hardt tiltrengt glamourifisering av heimen.

Alt godt sa...

God morgon!

I dag er ein spesiell dag på mange måtar. Denne veka har det stått på hovudet heime hos meg, eg lagar kokebok, og vi har lagd, styla og fotografert all maten som er med i boka. Stova er framleis full av låneservise, fotoutstyr, dagslyslamper og stylingeffektar. I dag er det eg som er fotoobjektet, det blir uvant. Fram til no har det berre vore maten som har blitt fotografert.

I dag er det også eit halvt år sidan kjæresten min og eg møttest. Vi feirar med å gå tilbake der vi traff kvarandre, saman med mange av dei same folka. Det blir koseleg, eg er så utruleg glad for at eg møtte denne fine mannen.

Resten av helga skal vi prøve å få orden i huset, det må få ein grundig vask og alt som har vore framme må settast på plass.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Grace sa...

God morgen (formiddag)!

En fin uke går mot slutten, og det ligger an til å bli en riktig så bra avslutning. Glamouren startet liksom allerede onsdag, da jeg fikk noen fine timer med en god venninne som var innom byen for første gang på halvannet år. Glamouren fortsetter i dag med lunsj med venninne som flytter nordover på søndag, og fortsetter med middagsbesøk av fine folk i kveld (menyen gnager i bakhodet, tror det blir souris d'agneau). I morgen skal jeg på afternoon tea og spise cucumber sandwich og hjemmelaget lemon curd hos syrran, det blir stas!

Dagens antrekk blir nok avslappet, men glammes opp med enten Piment Brûlant eller Baume du Doge, arveøredobber og de fønki skolettene jeg kjøpte til 50 % i vinter og som jeg gleder meg til å innvie.

Ønsker alle en riktig god helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Etter et litt forskrekkende snøfall i går ser det nå ut til at våren kryper fram utenfor kontorvinduet, og det føles utrolig deilig.

Det har vært en litt rar uke for meg, men vakkert og fint å ta farvel med pappaen min sammen med familie og venner. Tusen takk til alle som sendte meg gode tanker her på siden forrige fredag! Jeg ble sittende og filosofere litt over det i helgen,- hvor fint og godt det er å få gode tanker og hilsener også fra mennesker man ikke kjenner annet enn under et "dekknavn" på nettet. Det varmet og gjorde dagene lettere :-)

Nå går livet ubønnhørlig videre,- jeg har jobbehelg, men skal allikevel få kost meg med barn og kjæreste. Dagens antrekk er jeans og fiolett genser, glamouren utgjøres av sølvhjerter i ørene som jeg plutselig fant igjen etter et års "asyl" i en glemt eske, og Marc Jacobs Daisy gir litt ekstra vårfølelse.

Riktig god aprilhelg til alle,- glamourbibliotekaren spesielt!

Kristine sa...

God glam-fredag!

Grått og kjipt vær i Oslo, og det blir ikke bedre av at vi pusser opp både hovedbadet og kjøkkenet i leiligheten vår. Kaos, og dårlige muligheter til selvpleie i form av mat og egenstell.

Har uansett glammet opp med mine alt for dyre diamant-ørestuds, Clinique Simply-parfyme (tror ikke den fins å få kjøpt lenger) og løfte til meg selv om å finne en ny flytende foundation i dag. Helgen går med til både trening, avslapping og arbeid med masterfag, men er man student så har man vel egentlig aldri fri?

Botanikeren sa...

En kanne med nydelig panamansk høylandskaffe er laget, snart skal jeg ut i snøen med støvler på og gjøre dagens plikter: labb-observasjoner, layoutarbeid for studentavisa og Hagemesse-møte. Deilig med treige morgener!

berlinløvinnen sa...

Glamouren er energi og sol! Selv etter en uke fylt med arbeid, aktiviteter og lite søvn eksisterer et overskudd! Fredagen blir i tillegg til relativt givende arbeidsoppgaver fylt med aviser,gutter i og over stemmeskiftet i hagen og på loftet. I helga gleder jeg meg også til å skulle synge konsert for første gang igjen på 25 år og å møte en delvis fraværende samboer og tilbringe en alminnelg helg med ham. God helg!

Fagbibliotekaren sa...

Vær hilset, april!
Jeg har fri fra jobb, glamour nok i seg selv. Men, jeg er hjemme blant fjord og fjell og skal tilbringe hele helgen med min fine nevø. Hittil i dag har vi bygget lego, spilt keyboard, spist melon, gått lang tur og handlet lørdagsgodterier til liten og stor. Og klokka er bare litt over 12, hoi hvor det går. Nå sover han søtt og tante nyter utsikten av solglitrende snødekte fjell, drikker kaffe og spiser sveler. Mmmm.
Det var til og med en episode på disneykanalen om hvordan bjørnen skulle finne en bok på biblioteket, til og med dewey nr. var med. Ikke verst.

Ønsker dere alle en nydelig helg.

flagre sa...

God glamorøs fredag til alle.
I dag er første dag med ekte gravid-tøy og det er deilig å ha klær som ikke strammer på feil steder!Har fått et par poser med mamma-tøy på lån, og det er stas. Bukser er litt uvant for meg, men behagelig, en søt grønn topp men sløyfe og hvite prikker gir litt vårfølelse selv om Sørlandet er grått og vått i dag.
Glamourfølelsen består først og fremst i en deilig ny-forelskelse i min ektemann! Han er bare best!
Helgen skal tilbringes i ro sammen med overnevnte ektemann og de to rabagastene vi allerede har, men det skal nok bli tid til både forfattermøte på kafe og pokerkveld med gode venner før mandagen kommer.

Ønsker alle en god helg!

Johanne sa...

God fredag! Siste arbeidsdag på nesten et år, går ut i mammaperm fra mandag. Føles fint og samtidig litt rart og vemodig. Har spist deilig lunsj på Kolonihagen nmed snille kolleger, og snart er alt ryddet og klargjort, og det er på tide å dra hjem.

Helgen og de neste ukene skal vies ruging og forhåpentlig mye te i solveggen hjemme, før tre blir til fire.

Ønsker alle sammen en strålende helg :)

Fioljenta sa...

God glamorøs ettermiddag må man vel nesten si.

Frøkna er ikledd skjørt og god parfyme, og har tatt seg noen timer fri midt på dagen før helga skal brukes til intensiv oppgaveskriving. Hurra! Lykken er å sitte og lese glamorøse rapporter mens man nyter en kanne hvit te og økologisk lakris =)
Ha en god helg alle nydelige kvinner der ute!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter!

Populære innlegg