fredag, april 15, 2011

Glamorøs fredag


Etter ei uke som har vært preget av glamourskalaens ytterpunkter (deilig hudpleietime en dag, tråkke i hundeetterlatenskaper den neste), skal det bli herlig med litt ferie! En sliten sjel i et trøtt legeme hilser påska velkommen, og her i bloggen dukker snart kyllingene opp - samt slakting av sjokoladehare. Påsketradisjonene skal man ikke glemme! Dagens duft er magnoliaparfymen til Kenzo, leppene er røde, og musikken er allerede i gang. Min flinke frisør gjorde meg Hollywood-lekker på håret i går mens jeg fikk servert grønn te og oppfriskende fotbad, og dermed er påska her!


Et lite dagens outfitbilde får dere også - det er ikke daglig kost her i bloggen!

33 kommentarer:

Lektorspire sa...

Etter å ha fullført mitt første halvmarathon forrige søndag, har eg difor hatt ei glamorøs kjensle i heile kroppen resten av veka. I did it!! Denne fredagen startar med lesesaldag kro mykje skal bli unnagjort. Satsar på godt samvit når kvelden senker seg. I kveld har me invitert til fest og resten av helga er utan planer. Slikt likar me!

erleichda sa...

Mitt favoritt outfit!
Og bildet er så søtt!
Jeg er innom ofte og koser meg hos deg : )

Glam-mamma sa...

God glamorøs fredag.

Har en stille stund denne morgenen mens min lille stjerne sover.

Endelig fredag, og mannen tar påskeferie fra i dag. Det blir hjemmehelg, uten planer. Vi reiser på påskeferie fra tirsdag og da satser vi på at det er snø på den kanten av landet vi skal, så vi får en skikkelig skipåske.

Ingen planer for helga annet enn et lite besøk til en annen mamma i permisjon i dag. Deilig med blanke dager i helgen:-)

Skal stupe inn i klesskapet når stjerna våkner å se om jeg finner noe smart å ta på:-)

God helg til alle sammen:-)

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Her er det bare skole (tre uker igjen nå!). For å gjøre innspurten triveligere har jeg begynt å pakke med meg ekstra god lunsj, i dag: grønnsakswraps. Mums!

Oppsatt hår, olaskjorte og tøysko (jeg satser på at solen kommer).

God helg til alle!

alt godt sa...

God morgon!

Dagen byrja uglamorøst med besøk av elektrikar på morgonkvisten. Men no er alt på skinner, eg duftar av Narciso Rodriguez Essence Eau de Musc, og antrekket er kvitt og Levis 501. Småsko og nylonstrømper i skoa, det er første gong i år!

I kveld set vi oss på flyet til Berlin, vi byttar hus med ein tysk familie, og skal bu på Carl Marx Allée, besøke vennar og kose oss.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg og ei fredeleg påske!

Anonym sa...

Favorittarmebåndet er på, og latte`n har gått ned på høykant:)
Kjenner at stemningen er god på kontoret Fredagen før påskefri!

Mynte sa...

I dag starta dagen med Royal Malabar-kaffe i yndlingskoppen min! Jeg har kledd meg i sort og hvitt. Etter jobb er det rett i selskap! Hjemmet er heldigvis rent og pent etter en rydde- og vaskesjau i går. Jeg plukka puselabber og pynta greinene med små egg. Noen dunete kyllinger har også kommet fram!
I morgen blir det tur på Aker brygge for å hilse på kaptein Sabeltann.
Jeg ønsker dere alle en strålende helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Jeg må innrømme at med det heftige regnværet som beærer Salten med sitt nærvær i dag, er det mest glamorøse i det hele tatt å være inne når det bøtter ned ute... Etter en smekkvåt morgentur med den firbeinte var det godt å krype inn i joggebukse og hoodie, klar for en studiedag hjemme! Dagen skal tilbringes med bøker, te og baking av kanelsnurrer eller rundstykker.

Jeg tyvstarta på glamouren i går – da hadde jeg tre gjester innom som trodde de skulle spise en enkel hverdagsmiddag på impuls, mens det i virkeligheten var en treretters middag (hvorav forretten og hovedretten var ting jeg aldri har laget før!). Det ble godt og hyggelig! Helga skal tilbringes med noe jobbing, litt hundepass og en lørdagskveld i selskap med ei god venninne, snop og Jason Bourne på TV. Er veldig klar for det!

God helg, alle sammen, vertinna især!

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Er på plass på jobb for litt kontor og litt skranke,- Starbuckstermoskoppen er fylt med kaffe, og siden det er fredag har jeg en bitteliten marsipanpølse på lur i skuffen :-)
Antrekket går i bruntoner i dag, perler i ørene, og duftmessig matcher jeg Glamourbibliotekaren med Kenzos magnoliaduft :-) Den er frisk og vårlig.
Jeg skal ha hjemmepåske,- litt jobbing i neste uke, men gleder meg til noen fridager med kjæreste og unger. De skal fylles med spaserturer, lesing og den obligatoriske påskeeggjakten for ungene. De vokser liksom aldri fra det :-)
God palmehelg og påskeferie til alle der ute,- bibliotekaren især!

Anna sa...

Jeg er forkjølet og elendig, men dagens glamour er at sola skinner og at jeg befinner meg på en vakker øy i Middelhavet. :-)

trine sa...

Fredagen startet uglamorøst med hodepine, men har kommet meg opp og er snart klar for å arbeide. Skal en tur på lokale kaffebaren og kjøpe en fredagskaffe, det gjør hjemmekontor litt mer glamorøst!

Helgen skal brukes til å slappe av, jeg har jobbet lange dager i det siste, og trenger noen dager uten program nå.

God helg, alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Här skiner solen och jag ser gröna knoppar litet överallt!

Jag har plockat fram en gammal favorit, en sidenscarf från Lacroix i många färger, och dessutom silverörhängena som är ett minne från min Greklandsresa.

Ikväll skall jag bara träna och sedan ta det lugnt, men imorgon skall jag på varieté och sedan middag med två fina vänner.

Ha en bra helg, allesammans!

koristen sa...

Nye småsko, nye smale jeans med en pen tunika over og nesten-nytt hår, arvet gullring med aquamarin -det er dagens glamour. På øverste hylle bak meg ligger det et påskeegg med deilig sjokolade Plasseringen er ikke tilfeldig :-D

Imorgen skal jeg se en kollegas maleriutstilling, søndag gå årets vårtur i Hvervenbukta. I kveld skal heimen vår- og påskepyntes med blomster, kvister og noen påskekyllinger som er nesten like søte som Glamourbibliotekarens :-)

En bok skal få bli med hjem til låns idag - Barnas bok av A.S. Byatt. Jeg har ikke lest noe av henne før, den ser veldig lovende ut, og omslaget er fantastisk.

God helg og god påske til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!

Påskeferie om noen timer. Det kribler i hele kroppen!
I ferien skal jeg bare kose meg og slappe av. Nyte sola på balkongen med nesa i en god bok. En liten romantisk tur til vårt naboland med kjæresten skal jeg også. Fint.

I kveld skal jeg trene før jeg skåler for ferien med et glass rødvin og påskemarsipan.

Riktig god påske :)

Kristine sa...

God fredag! Er totalt utslitt etter ørten obliger som skal inn og like mange fremføringer, oppussing av bad & kjøkken samtidig og planlegging av bryllup som går av stabelen om noen uker. Ikke blir påsken bedre, det finnes visst noe som heter "lesesalspåske".

Men, jeg har Pradas "Infusion d' Iris" på halsen, Cecilie Melli-øredobber og helgen bringer festligheter av ulik sort. Ikke minst - våren er her!

Juristen sa...

Det er ikke mye påskestemning for meg ennå, siden arbeidsmengden tilsier intens jobbing frem til skjærtorsdag. Så lenge jobben er interessant, er det nesten helt greit! Dagens glamour er å kjøpe ny Garmin med GPS, slik at jeg vet nøyaktig hvor langt jeg løper. Dog vil jeg skille meg ut på Løplabbet med veldig høye heler og kort skjørt! Bach er selvskreven i påsken, og jeg ser frem til Matteuspasjonen, te og DN etter jobb og løpetur.

God påske!

(Til Lektorspire: Neste gang løper du maraton! Det er mye morsommere!)

S sa...

Herlig glamorøs fredag! Det høljregner ute, men det betyr at snøen smelter i rekord-fart. Jeg har en viss mengde jobb å gjøre før jeg kan ta helg, men tror det skal gå greit. Og så er det ferie i nærmere 1,5 uke. Vi skal være hjemme, men det føles helt greit. Dersom det dårlige været fortsetter skal vi sette i gang med ett av oppussings-prosjektene. Og blir været bra kan vi sitte på terassen eller dra i fjæra og grille pølser. Det aller beste hadde vært en kombinasjon av hygge og nytte.

For meg i nord er det så deilig med lyse dager, fuglekvitter og regn som trommer mot taket at jeg blir helt yr. Føler at energien er stadig økende, og det er glamour for meg!

Ha ei riktig fin helg og en hyggelig påske, alle sammen.

Hermia Says sa...

Solen strålar och det är vår i Gävle. Fredag känns som lugnet efter en hektisk vecka. I kväll vilar jag och i helgen vill jag städa i den lilla trädgården och packa väskan inför påsken i Barcelona. Glamourbibliotekarens kyllingar får nog vara mitt påskpynt i år :)

Önskar en skön glamorøs fredag!

Cora sa...

Jeg har kaffe på trakting og egg på kok, og har planer om å ta det helt med ro i dag. Helga skal brukes til å innstudere diverse musikkstykker, alt fra 1700-talls opera til sakrale arier av Kvandal. På mandag setter jeg meg på et fly hjem og jeg gleder meg som et barn til hyttepåske med familien! God helg og god påske ønskes dere alle :-)

Britt Åse sa...

Espresso og vann ved pc-en her på hjemmekontoret, med utsikt til blomstrende krokus, blåveis, våriris, tysbast, juleroser og Bergenia. Definitivt vår!
Sola kjemper med skyene, jeg tror det blir 1-0 til førstnevnte, og jeg kjemper med rapportene. Helga er uten planer, og det liker jeg veldig godt!
Foreløpig uparfymert, men jeg tror jeg skal velge en diva, feks. Laura Biagiottis Venezia, en dicontinued godbit som kom i hus via snill venninne. En duft for stor fest, eller for hjemmekontor :lol:
God helg, alle sammen!

HildeSofie sa...

God formiddag!
Her startet glamouren i går, med en fin og rolig togtur sørover til familien. Nå sitter jeg i myke klær, med en veldig glad hund ved siden av meg, og påskekrimmen ligger ikke langt unna.

I ettermiddag blir det en tur til frisøren i nærmeste lille hvite by, og pappa har mumlet noe om å lage sjokoladekake til ikveld. Mer trengs ikke for å kalle det påskeferie!


Em riktig fin helg til alle!

Anna Lovinda sa...

Med støl eksamenskropp styrer og vasker jeg for å bli klar for fire måneder midlertidig havn i Trondheim. Når jeg endelig sitter i bilen kommer skuldrene til og senkes og jeg kan se frem til den beste årstid for markaturer! :-)

Lektorspire!
Vær stolt av ditt halvmaraton. Det er en fantastisk prestasjon! :-)

God påske til dere alle!

Kristina sa...

Dagen starter med rydding og vasking og lik outfit som Glambibliotekaren :) I kveld reiser min kjære og jeg til København der vi skal nyte fire herlige dager kun i hverandres selskap. Åh, som jeg gleder meg!

Gla'påsk!

Johanne sa...

Dagen startet med påskefrokost i toåringens barnehage. Det er man jo nødt til å bli i godt humør av! Deretter en kaffe og skravling med venninne på Åpent bakeri. Lyx!

Føler meg vårfjong med nye, svenske treskosandaler, magnoliaparfyme (som opptil flere andre i dag), og sort kjole over høygravid mage.

Påsken skal tilbringes hjemme og i hagen, med pusling , ruging og besøk fra små og store venner. Lader opp og nyter rolige dager før lillesøster etter planen kommer i slutten av måneden.

God påske, alle sammen 

Anonym sa...

Ferie! Say no more ;)

Line sa...

Påskeferien nærmer seg og gjør fredagen ekstra glamorøs. Jeg har fredagsglamour med skjørt, høye hæler og en søt ny topp jeg fikk beholde hos min favorittskredder( Mamma)Den er lett maritim i stilen, tynne ertikale striper i hvitt og blått, røde knapper og en søt,liten rød sløyfe. Mine planer for påskeferien er å få med med Påskelabyrinten, hvis ikke føret regner bort kna jeg gå litt på ski. Men det beste er å ikke planlegge alt mulig.
God glamourøs fredag og god påsske til Glamourbibliotekaren og alle dere andre

Synne sa...

Jeg startet dagen på kafé med en god venninne, slik jeg ofte gjør, og på veien hjem kjøpte jeg et skjørt som jeg har sett på i en hel måned, og som vil bli flittig brukt i vår. Fredagsglamour på sitt beste! Det blir dessuten stadig lysere ute i dag, selv om morgenen var ganske grå, og snart er ferien et faktum her også. Hurra! God helg!

fru winther sa...

Dagen i dag startet med noe som er litt mer nervepirrende enn glamorøst, nemlig jobbintervju. Eller, det er jo glamorøst i seg at de fant meg verdig til å bli KALT INN. Ja! Vurderte også magnoliaduft i dag, men endte med "Love in White" fra Creed. Passe frisk og vårlig, men samtidig spesiell. En lang grågrønn silkechiffonskjorte med lill glitter i fra Rützou var med og løftet helhetsintrykket. Med fredagen kommer også påskeferien for mitt vedkommende- dager i hagen, dager på sofaen med ny bok, og en utflukt til ennå ukjent sted. Masse egg skal spises, groteske små "glamourbiliotekarkyllinger" skal oppspores,og diverse dyr i marsipan og sjokolade skal lide en brutal død. Påsken er herlig!
Riktig god helg til alle sammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag.

Uvanlig sen for å være meg, men så sliter jeg også med å finne noe glamorøst med denne dagen, dessverre. Forsøker fortvilt å bli frisk fra en meget lei matforgiftning jeg fikk her for et par dager siden. Så en skvett cola og en ritz-kjeks er dagens glamorøse innslag.

God helg alle sammen, håper den blir bedre enn min!

Glamourlektoren sa...

Jakke i lyseblå cashmere og et fint skjerf i blått samt Marc Jacobs Daisy-parfyme - så føler man seg vårfin. Påskequiz om norsk litteratur skapte stemning og latter i begge mine norskklasser, og nå er det påskeferie - riktignok med to tentamensrettebunker i sekken hjem. Så skal ha tre hjemmearbeidsdager i begynnelsen av kommende uke. Men jamen klarte jeg å kvitte meg med én stk dårlig samvittighet-oppgave før jeg forlot jobben i ettermiddag, og det gir nye krefter! I helgen skal jeg vaske hus og pynte litt til påske, samt lese "Nu jävlar" av Heidi Linde - en kjær nabo dumpet innom med den i går i forsinket bursdagspresang. Morsom tittel med energi! Når retting er unnagjort, blir det påskefri på den lille Oslofjord-hytta for å snuse inn våren med alle sanser. Ønsker alle en god påske!

Glamourlegen sa...

Indre glamour i dag!
God helg :-)

cashmereandcamera sa...

Må bare si at jeg syns det er så koselig å kome inn i bloggen din! Har "oppdaget" masse musikk jeg ikke visste fantes engang her inne, og det skal du ha stor takk for! Du har fått en award av meg forresten. den ligger i bloggen min;)

Fortryllende fin helg til deg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! God helg og god påske til dere alle!

Og Maanebarnet - takk for hyggelige ord! Jeg blir så glad når noen oppdager musikk her; det er musikkformidler jeg først og fremst er.

Populære innlegg