fredag, april 22, 2011

Glamorøs langfredag

God morgen, kjære lesere!
Her veksles det mellom Johannespasjonen og Burt Bacharach, dagens andre tekanne er snart ferdigtrukket, og Chanel no.5 eau de parfum er dagens foreløbige eneste ytre glamoureffekt.

Sola skinner og frokosten er klar. Deretter: Bok.

Ha en fin dag alle sammen!



16 kommentarer:

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamoureffekter er hjemmekontor og vannmelon. Og hvis været blir bra skal jeg bevilge meg en liten time i parken.

Helgen blir bare skole, men på søndag skal jeg feire bypåsken med noen venner. Pannekaker, zubrowka og en balkong med ettermiddagssol er ingrediensene her. Jeg gleder meg!

God helg til alle!

Glamourlektoren sa...

God glamourøs langfredagsmorgen! Mine glamoureffekter er "Thé du Hammam Black Leaf" fra Le Palais des thé, morgenkåpe, morgenstille hus og kjælen pusekatt som nettopp kom inn fra nattejakt. Påskejobbingen ble avsluttet i går, og nå ser jeg fram til helt fri resten av påsken. Oslofjordhytta venter, og forhåpentligvis kan jeg nå nyte sol fra veranda og svaberg og ikke bare stirre lengselsfullt på den fra skrivepulten slik jeg har gjort de siste dagene! Solbriller og bok blir påskens aller beste glamoureffekt i dagene som kommer. God påskehelg til alle!

Kristina sa...

Spørsmål! Har du profil på bokelskere.no? Det er en utrolig fin side, altså.

Line sa...

God glamourøs fredag

Dagens glamour består foreløpig av sen frokost med te, i følge med påskelabytinten- Etter påskelabyrinten er det tid for spasertur etter traktorveien, kanskje når jeg ned til fjæra?
Ha en flott glamorøs langfredag, og god påske videre

Seema sa...

God morgen!Båtpuss på Bygdøy med medbrakt termos med deilig te (gleder meg!) og forhåpentligvis hjemmebakt kake som jeg snart skal sette igang med. Etterpå skal jeg plukke blomster, hurra!
For øvrig har jeg lyst til å si at jeg beundrer din evne til å komme tidlig igang med dagen, har lyst til å sende deg et glamourspørsmål relatert til dette (eller egentlig få gjort alt man vil/kose seg med det man vil selv om man jobber fulltid).

k sa...

Sol og hvitveis overalt er glamourøst:-) skal sitte ute og lese bok (The book of negroes-anbefales!) og få fregner på nesa. Dagens duft er Guerlain Vetiver, ønsker alle noen gode påskedager!

Glamourbibliotekaren sa...

Kristina: Jeg fikk en invitasjon og registrerte meg da det var nytt for et par år siden, men bruker det ikke til annet enn å legge inn bøkene jeg leser. Mitt brukernavn er Kurt.

Seema: Evig a-menneske! Da starter dagen tidlig, ferie eller ei.

Johanne sa...

Siste fredag som ettbarnsfamilie. Hun som snart blir storesøster tar aeg en lur. Påskestille i hagebyen. Nyter sol og sommertemperatur, fuglesang, aviser og kaffe under et epletre.

Dagen glamoureffekter, foruten diger mage, er skjørt (med bare bein) fint og vårlig fargerikt skjerf fra becksøndergaard.

Ønsker alle en fredelig og avslappende påske 

Johanne sa...

Huff, får skylde på at magen skygget for rettskrivingen i dag.

Fagbibliotekaren sa...

God glamourøs langfredag!

Ferie er nydelig og jeg bare slapper av og nyter det. Leser krim, spiser sjokolade, drikker rødvin, baker og kokkelerer. Inn i mellom krøller vi oss sammen i sofan og ser film og påskekrim. Deilige late dager med andre ord. Nå venter jeg på at sola skal komme på balkongen, så jeg kan samle fregner på nesa.

God påske videre!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Sen rapport i dag, startet dagen tidlig som vanlig, men valgte å la datamaskinen ligg og heller kose meg med lang frokost med DN Påske og te.

Etter litt pakking (bare noen dager igjen nå!) la jeg meg godt på gulvet sammen med hunden og hørte på påskelabyrinten.

Så ble det vasking av bil innvending og utvendig, må fikse litt på den før de 165 milene vi skal kjøre til uken. Så i mellom pakking har jeg drukket litt te og lest litt i Vanity Fair. Smågodt og påskemarsipan småspiser jeg hele dagen :)

God langhelg alle sammen!

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld!
Her har det vært veranda og spasertur-påskefredag. Vi har testet Ben & Jerry-sjappa på Karl Johan, og laget deilig middag med andebryst. God mat er glamour i seg selv. :)

HildeSofie sa...

God kveld!
Første gang jeg skrur på pcen i dag, og det var igrunnen helt fint :)
Dagens glamour har vært hjemmebakte rundstykker til frokost, fulgt av te på plattingen utenfor huset, sammen med årets påskekrim av Jan Guillou. Litt hagearbeid har det også blitt tid til, og en liten opprydning i et lite bed, hvor jeg mistenker det snart dukker opp fine løkblomster, hurra!

Nå har vi nettopp vært på hyggelig middagsbesøk hos svigerfar, og ennå er jeg ikke trøtt, så kanskje det blir en film - eller itt mer bok - før det er kvelden.

En riktig fin påskehelg til alle!

fru winther sa...

Ikke så mye igjen av fredagen, men den har vært lang og god. Fantastisk varmt solvær i Barteby,terrasen har vært The Place To Be, kun avbrutt av en tur på Ladestien sammen med hund og godt selskap. Så mer kvalitetstid på terrassen før middag i godt selskap med gode ting på fat og glass. Alldeles perfekt,og jeg kjenner meg både lykkelig og heldig. DET er min viktigste glamoursak i dag. Ellers er Kenzos magnoliaduft på plass, og "komfort" et viktig stikkord. Fortsatt riktig god påske til alle

Mariaflyflyfly sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mariaflyflyfly sa...

Gårsdagens glæm var koselig kaffe-og-kakestund med et hyggelig vennepar som straks føder sitt første barn!
Det som også gjør det fint, er at det var kaffestund i vårt eget hus, med utsikt til egen terrasse hvor pottene begynner å fylles med deilige blomster, egen hage, som vitner om mange blomster og vekster deretsted, og utsikten til naboens enorme og vakre bjørk, som stadig blir grønnere.
En skjønn tid!
...nå: mer rydding og oppussing.

God Påske!

Populære innlegg