onsdag, mai 18, 2011

17.mai


Håper alle hadde en fin 17.mai! Vi dro til skogs og tok inn den friske luften, de sterke fargene og fuglesangen.Intet menneske å se.Kun en and og hans frue.Nydelig farge på de nye granskuddene.En bukett med lyng og myrull ble med hjem.
(Ikke ulik en annen bukett jeg hadde en dag for snart fem år siden.)
Og bittekonvall!
8 kommentarer:

koristen sa...

For en deilig 17. mai! Men å synge for beboere på et sykehjem om formiddagen og om ettermiddagen synge med mitt andre kor, Nasjonalromantisk kor, i Musikkpaviljongen ved Nasjonalteateret var heller ikke verst :-)

Synne sa...

Så fine bilder! Gratulerer med gårsdagen!

glamouringeniøren sa...

Gratulerer med gårsdagen!

Flotte bilder, fint å se at flere enn meg dro til skogs :) Hadde en nydelig dag med hunden, helt alene. Hun fikk bada i diverse elver og kosa seg, mens jeg nøt det gode været og fuglekvitteret.

Avsluttet dagen med rolig grilling på kvelden med gode venner. En deilig og flott første Oslo 17. mai!

Ine sa...

For en fin 17. mai, det så herlig ut å være i skogen. Vi hadde vennefrokost, spiste is i parken og indisk mat om kvelden. Fint det også!

tonemor sa...

Høres deilig ut. Her tittet de to første kyllingene ut av sine egg på 17 mai. Hurra! Vi har rugekasse i år og forhåpentligvis hagehøner etter hvert.

ANNEPÅLANDET sa...

Vi var også i skogen - med hund og 17. maisløyfe. Og det var mange andre også, både orienteringsfolket og hundeeierne hadde tatt turen ut i det grønne. Koselig! Og for en vakker dag!

Anonym sa...

Ingen 17.mai uten korps, våt klarinett, våt uniform, våt hatt og kalde fingre.

Monki's gale verden sa...

Ser ut til - og høres ut til - at dere hadde en koselig 17. mai. Nydelige og stemningsfulle bilder :o)

Populære innlegg