fredag, mai 13, 2011

Glamorøs fredag!

Bedre sent enn aldri! God kveld, alle sammen! Håper dere har hatt riktig glamorøse fredager, og at dere vil rapportere om dagen deres i ettertid - nå, i morgen, søndag, mandag, spiller ingen rolle.

Jeg har meditert i hagen (altså gjort hagearbeid), jobbet med fin musikk, og laget pizza - alt med håret i høy ballerinaknute, duftende av Estée Lauders White Linen.

Ha en fin aften!

18 kommentarer:

Oda sa...

Eg tilbringer min glamourøse fredag i San Jose på eit hundre år gammalt kolonial- hotell. Etter ein månad i jungelen og fleire månedar på reisefot nyt eg kjensla av å pakke ut alle tinga mine, innrede det vesle rommet og sitje ved tred-skrivebordet, skrive kort heimover og skrive i dagboka mi, med glamourbibliotekaren sin radio i bakgrunnen. Min ekstra glamour er vel å ha dusja i varmt vatn og å ha eit klosett- toalett til disposesjon..

hilde sa...

Hei! selv om jeg er hjemme i fødselspermisjon for tiden, så er det likevel noe eget med fredager. det mest glamorøse innslaget idag var lang alenetid på badet og god tid til å vaske og ordne håret :) Snart blir det youtube-øyeblikk med en godlåt jeg har blitt så glad i: Gilbert O`sullivan: Alone again.. trist, men nydelig :)

Ine sa...

Virkelig forstyrrende for fredagsrutinen at det ikke var noen glamorøs fredag i bloglovin'-feeden min i dag!

Men fredagen ble fin likevel. Jeg starta dagen med kaffe, klimuffin og ei koselig venninne på kafé. Ellers har jeg vært hos frisøren og fått fiks frisyre, spist is i parken med kjæresten og tatt toget til Hamar for en helg med mamma og pappa, lillebror, kattepusen min og Mjøsa i umiddelbar nærhet. Fint!

God helg!

Elisabeth sa...

Dagen var IKKE den samme ute glamorøs fredag! Jeg har hatt en særdeles glamorøs fredag, nemlig, i alle fall i egne øyne. For det første har jeg pakket ut et middagsservise jeg 'arver' fra min tante; serviset fikk mine besteforeldre i bryllupsgave i 1948! For det andre startet glamouren i går med mamma på middagsvisitt, og dermed er det en stor dobbelbukett roser på bordet (i fersken og rosa). For det tredje dufter jeg av en parfyme jeg bare bruker til sjeldne anledninger. L'Amoreux. Simpelthen fordi dagen kjennes superfin!

Og som om ikke det var nok: Programmet for Nordland Musikkfestuke har blitt offentliggjort denne uka og billettsalget åpnet, så nå er jeg den lykkelige eier av flere billetter til natt-konserten på Nyholm Skandse med Bo Kaspers Orkester. Fredag 5. august klokka 23.59 er jeg klar! Uka etter skal jeg oppleve Kråkesølv sammen med Bodø Sinfonetta, Terje Nohr og Tonje Unstad. Yay! Mye glede fra denne kanten, med andre ord...

God helg, alle sammen :-D

Kristin H sa...

Det ble til sen blog skriving her ogsaa siden man ikke kom inn paa nettet.
Uansett ha en flott helg.

Fagbibliotekaren sa...

God kveld.
Morgenen på jobb var ikke det samme uten glamourøs fredagsrapport, godt teknologien er på vår side igjen.
Fredagen har inneholdt en effektiv arbeidsdag med to spennende møter og flittige eksamensstressede elever.
Nå er det hvitvin i glasset og sjokolade på bordet. Investert i ny serie og anbefaler tv-serien Treme. Fantastisk! Mon tro om det blir en episode til før sengetid.

Riktig god helg til dere alle.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Akkurat satt meg i sofaen med et glass rødt. I dag har jeg vært på jobb, litt småsliten etter innvigelse av vinklubb i går kveld. Utrolig hyggelig var det, så hyggelig at det ble lite søvn i natt! Må starte med et brak ;)

Etter en god middagshvil på sofaen i dag fikk jeg en meget glamorøs pakke levert på døren. Flatpakkede bokhyller! Så nå har jeg skrudd sammen flotte bokhyller som dekker en hel vegg. Jaggu fikk jeg det ikke til helt alene også! Nå kan bøkene mine komme ut av flytte-eskene og inn i hyllene, høy glamourfaktor! Men den jobben tror jeg at jeg tar i morgen...

Ellers har jeg gått barbent i nye tøysko i dag, det er glamorøst det!

Ønsker alle sammen en flott helg!

HildeSofie sa...

Riktig god glamorøs fredag kveld!
Også her har man ventet lenge på bloggposten :)

Her er sofaen inntatt, med et glass rødvin og oliven i en skål. The King's Speech er nettopp ferdig, og jeg er ganske så fornøyd med dagen og tilværelsen.

Dagens duft har vært Youth Dew, og blomsterglamouren ivaretas av noen små blå perleblomster i et eggeglass. Neste vår skal jeg ha massevis av løk- og knollblomster, men sånn er det å ha nytt hus med ny hage - man aner ikke hva som dukker opp når snøen smelter!

I helgen er jeg nattskift-enke, og planen er å rødmale en enkel benk vi skal ha på terrassen, bake brød og gå tur innimellom regnvær, haglbyger og tordenskrall. Litt mer lesing av Alberte og Jakob satser jeg også på at det blir tid til. Og møte i det lokale Vel'et!

En riktig fin helg ønskes alle :)

alt godt sa...

God kveld! Eg har også vore innom her nokre gongar i dag, forsto at noko var gale på eit tidspunkt då det fine innlegget ditt om våre første album var borte.

Dagens glamour besto i fin morgon med denne mannen som eg er så glad i, to runder med servering av kaker, jordbær og is på jobb og sublime balkiss på halsen.

I kveld har vi vore på bursdagsfest til ein kompis, og snart er det sengetid. Min kjære skal springe Norabakken i holmenkollstafetten, og må vere utkvilt. Eg må avklare behov for støtteapparat og coaching. :-) Elles blir det hagejobbing og avslapping gjennom heile helga.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især ei fin helg!

Frøken Desibel sa...

Bedre sent enn aldri. Fredagen ble tilbrakt med jobb, en treningsøkt der kun armer, rygg og mage sto i fokus ettersom jeg i dag skal løpe 1. etappen i Holmenkollstafetten og har lyst på bein som fungerer. Etter trening kom lillesøster på besøk og vi spiste hjemmelaget pizza og is til dessert. En riktig så fin fredag i grunn.

Helga for øvrig går med til løping, fest og sykling. Gleder meg til å pynte meg litt opp i kveld med kjole og mest sannsynlig duftende av Chanel Eau Tendre som for meg er den ultimate vårduft.

God helg til alle sammen!

Løvemunn sa...

Noe gammelt, noe nytt var mottoet for min glamorøse fredag, som ble feiret til tross for manglende kontakt med moderskipet (les: Glamourbibliotekaren). Neonrosa, matt leppestift fra Sephora sto for nyheten, det gamle gode var Guerlains Pamplelune, som er sommer på flaske for meg.

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Her var også savnet av fredagens faste glamourpost merkbart. Men fredagen ble tilbragt på jobb, med innlagt spenningselement i form av 15-åringens "trekning" av eksamensfag. Hun kom opp i engelsk og er godt fornøyd med det :-)
Kvelden tilbragte jeg på verandaen og i sofaen sammen med kjæresten, med god mat og vin og total avslapning. Nydelig!
I kveld skal jeg i 50-årslag til en venninne. Antrekket blir sannsynligvis vårlig avslappet i lin, med favoritten Max Mara Le Parfum bak ørene :-)
God helg!

Cora sa...

God glamorøs lørdagsmorgen! Her strømmer Chopins preludier ut av høytaleren mens jeg rydder og vasker leiligheta. Utover dette har jeg ingen andre planer enn å drikke store mengder te og kaffe og lese ut Diane Setterfields Den trettende fortellingen. Etter ei særdeles stressende uke med mye reising hit og dit i forbindelse med jobb, er det utrolig deilig med en dag uten planer og avtaler!
God helg ønskes alle sammen!

fru winther sa...

God lørdag! Jeg dufter av syrinparfyme, smiler,nynner,og pakker en liten bag, for vi skal nemlig hit http://stokkoy.no/ i dag! Gleder meg utrolig, det er et helt fantastisk og superglamorøst sted. Mamma,svigersøster og svigermor er med på lasset, og alt ligger til rette for et supert døgn. Litt regn, men vi er ikke pingler!
Riktig god helg til alle sammen!

Marta sa...

Fredag den 13... vart ein fin dag :)

Klokka ni var det tid for høgdepunktet; eksamenstrekk. Og på det kvita arket arket sto det... engelsk skriftleg! Og det er fint. Synes eg.

Om kvelden vart det grilling med klassen i ein fantastisk hage, med gitarspel, trampoline (!) og god mat.

God helg!

Synne sa...

Jeg ble helt satt ut av at hverken min egen eller andres Blogspot-blogger kunne oppdateres i går!
Jeg startet fredagen med scone og Ine-selskap, og hadde på meg MariMekko-inspirert skjørt i glade farger, og finpusset og leverte en franskoppgave, og dro på femtitallsfest når kvelden kom. Ikke dårlig! Fortsatt god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapportene! Bare fortsett å sende inn, dere som ikke har skrevet! Det er godt å høre at dere klarte dere fint selv om bloggen var nede :D

Glamourlegen sa...

Kommentering i ettertid passer meg godt denne gangen :)

Kjempetravel men bra fredag på jobb (noen sykepleiere fortjener store smask til tider og de får de - i det minste verbalt - også av meg i ny og ne), så plukket opp på jobb av kjæresten for roadtrip opp til Trøndelag for å hilse på røttene mine. Konfirmasjoner er vel i og for seg ikke noe jeg er veldig opptatt av, men det er et godt påskudd til å få tatt den turen nordover som man har pratet om så lenge. Fin-trist helg med besteforeldre som dessverre blir eldre (!), kaker i lange baner, masse store gode klemmer som aldri tok slutt, og diverse regnskyll både på vei opp og ned gjennom Østerdalen (med en ufrivillig svipptur innom Hamar siden jeg har godt bil-sovehjerte og ikke fikk fortalt kjære at skiltingen er dum og man må kjøre retning Elverum siden det er kortere).

Nyyyter det at jeg faktisk har fri i to dager til (og så har jeg vakt herfra til evigheten men det ligger enda noe frem i tid), koselige ting å glede seg til både på man og tirs, føler meg fin i ny hettegenser, pen-fornuftige sko og verdens peneste slør i boks til sommerens store hendelse, sømtime om en uke for å legge opp Kjolen en halv meter, livet er faktisk ganske ok. Og fly- og konsertbilletter til Tv on the Radio i Berlin i boks til juni. PUUUUH! Fortsatt god helg, og god 17. mai til alle!

Populære innlegg