fredag, mai 20, 2011

Glamorøs fredag!


God morgen! Sola skinner inn på meg og det er fredag! Det er jo glamour så det holder, men jeg har i tillegg lagt til Dior Dune og grønne øredobber som glamoureffekter.

I helga skal jeg sitte og heie på peonene. Det kommer enda flere enn i fjor, og jeg er spent! Men det er vel ikke tiden for dem helt ennå.

Ha en fin dag alle sammen!


36 kommentarer:

tonemor sa...

....og jeg skal vis fram kyllinger og fylle de siste blomsterbeddene og kanskje lage et nytt. Men først en dag på jobb, heldig den som har drømmejobben. Mine multifunksjonshemmede elever er best i verden! Og siden det er fredag skal jeg på jobb i kjole.

barnebibliotekaren sa...

Oj, først ute?!?
Her er det stille i heimen foreløpig,- husets to 10.klassinger har skolefri og sover ut etter gårsdagens eksamen. Jeg nyter kaffe og A-magasinet, før dagens innsats skal spres på et par møter og en liten utflukt med eldstebarnet som skal på intervju med en aktuell utvekslingsorganisasjon,- hun ønsker seg til USA neste år. Spennende for henne, litt skummelt for mor :-)
Helgen blir preget av at eldstebarnet fyller 16. Det må markeres behørig, med kake og kos.
Dagens antrekk er sommerlig med blomstrete bluse og jeans, duften er Flower Bomb fra Viktor&Rolf.
Riktig god helg til alle der ute,- bibliotekaren især!

Frøken Desibel sa...

Åh, utveksling til USA. Det var ett av de beste årene i mitt liv så langt i hvert fall... Lykke til med det til barnebibliotekardatter. Det er en opplevelse for livet på mest godt og litt vondt.

I dag har jeg pyntet meg med min Daisyørepynt, skjørt og en liten dusj av Chanel Chance Eau Tendre. Jeg ser fram til arbeidsdagens slutt da jeg skal til ei venninne og bake Bamsemumskake for henne til et bryllup og leke litt med sønnen. Ikke at han er så mye å leke med enda vel og merke...

I morgen er det en real treningsøkt og Hypermusikal som står på programmet. Jeg gleder meg :)

Måtte alle få en fortreffelig helg:)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Hjemme dufter det deilig av en bukett peoner. Selv dufter jeg Estee Lauder Bronze Goddess.

Jeg har bare ben i tøysko, chinos som er så behagelige som en longs og en deilig kopp kaffe ved siden av meg her. Begynte på en lydbok som jeg la fra meg for noen år siden igjen i dag, passer bra på t-banen fant jeg ut, Ken Follett "Pillars of the Earth".

Arbeidsdagen tror jeg blir rolig før det blir helg. Vasket og ryddet leiligheten i går så det skal bli deilig å komme hjem.

I helga skal jeg gjøre noen innkjøp til leiligheta, mye småting man må ha etter flytting. Og søndag har jeg en avtale med en venn om lang søndagstur med to hunder og en barnevogn. Det blir kos!

Ønsker alle sammen en god helg!

Ulrikke sa...

Herregud, ble så glad da jeg gikk inn på bloggen din, og fant dette innlegget. "Hva, er det FREDAG?!" Tenkte jeg, og hvinte litt av lykke.

Ha en glamorøs dag! :)

Alt godt sa...

God morgon! I dag er det ein ekstra glamorøs dag, sidan eg har bursdag! Det blir feira med ein gjeng gode vener i morgon, og saman med min kjære. Han hadde sin dag i april, og prøvde å late som ingenting, men no blir det fest for han og.

Dagens duft er Narciso Rodriguez EdT, og antrekket er lyst og sommarleg. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ein fin dag!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Rimelig trøtt i dag etter en litt vel sein kveld i går. Godt på vei ned i andre kopp med kaffe så det hjelper nok etter hvert.
Jeg har ny bodylotion med kokosduft, føler meg veldig sommerlig og velduftende.
Etter jobb blir det trening, frisørbesøk og pizza med svigers. I morgen blir det sommerfest med glade jenter. Gleder meg!
Hurra for Alt godt, det er fint å være mai-barn.
Riktig god helg!

Mynte sa...

I dag er jeg i boblende, glitrende godt humør! Det er så deilig! Sola skinner, kaffen er god og jeg har fine folk rundt meg!
I helga drar jeg til familien utenfor byen. Det blir godt.

Hufsa sa...

Har verdens beste glamorøse fredag! Småen er endelig frisk og sov til kl. 07.45. Bedre start på helgen finnes ikke :-)

HildeSofie sa...

Riktig god glamorøs morgen!
Tilbake på hjemmekontoret etter et par fine og effektive dager i hovedstaden. Det er så fint å kunne kombinere livet på landet med bylivet - hver uke!

Dagens glamoureffekt er røde øredobber og rødt skjerf, ellers er antrekket rimelig hjemmekontor-laidback. Fredagsduften er Magnolia Nobile - fortsatt takk til Alt Godt for den - og gratulerer med dagen!! :)

Siden min Kjære drar til Gol på konferanse i formiddag, så er jeg hjemme alene hele helgen. Men den skal fylles med hagearbeid, nå som det endelig er liten fare for nattefrost, forhåpentligvis noen timer i sola med bok og en skogtur for å finne fine blomster.

Ønsker alle en fin glamorøs fredag - og en god helg!

emma sa...

Jeg skal heie på blomsterløkene mine, her i nord er det de som er på vei opp på denne tiden. I dag kom jeg meg opp ti minutter før vanlig tid, og mer skal det ikke til for at morgenen blir litt mer glamourøs! Etter jobb blir det smoothie og yoga, og etter middag planlegger jeg å kose meg med å lage ukemeny og tilhørende handleliste for neste uke. Det er faktisk en hyggelig oppgave hvis man kombinerer den med musikk i bakgrunnen, tekopp og blafring i fine kokebøker, og det gjør hverdagene adskillig mer behagelige. Deretter fortjener jeg vel et glass vin og en god bok eller film tenker jeg! god fredag!

Ine sa...

God morgen! Nå skal jeg straks avgårde til Blindern for å levere to eksamensoppgaver, før det blir en kort lesedag. Så skal jeg på is-date med to fine jenter, vi skal spise is på Ben & Jerry's-isbaren i Karl Johan, i kjole og med fine småsko :) Det blir en bra fredag, tror jeg. God helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God morgen fra et grått og regnfylt Salten i dag! Her er det fredagsglamour med hjemmekontor. Etter en tilbakelagt frokost og morgentur med pelsdotten på fire, er jeg klar ved pc'en for en dags skrivearbeid.

På bordet står en kopp med teen 'Söderblandning' fra the Tea Centre of Stockholm, på halsen har jeg Au Thé Vert fra Bvlgari og jeg nyter fortsatt arbeidet når jeg ser skjermen og bøkene gjennom mine nye, kule briller fra D&G. Det forrige brilleparet ble anskaffet i 1993, så det var på tide med en utskiftning... Da gjør det heller ikke noe at antrekket er komfortable 'hoodie og joggebukse' av uspesifisert opprinnelse!

Helga byr på litt jobbing, men jeg sørger også for å få tid til min nyvalgte hobby: turorientering. Perfekt å få et incentiv til å velge nye stier og ruter når jeg er ute med den firbeinte, samtidig som det ikke krever alt for mye av utstyr og motivasjon.

God helg, alle sammen!

Tuva sa...

God glamorøs fredag fra Praha!

Jeg besøker utenlandsstuderende kjæreste og puster ut etter skoleinnspurt. Dagens oppgaver består i å ligge på takterrassen og lese bøker og å forberede middag. Samt en liten treningsøkt. Det er luksus!

God helg!

glamournerden sa...

God glamorøs fredag, alle sammen! :D

Fredagen glam'es opp av turkise øredobber og matchende turkist skjerf, korallfarget topp & nette ballerinasko på føttene; er veldig nøjd med at jeg er ute av "svartemaja"-sekken og føler meg comfy med farger på kroppen! :D

Igår fikk vi besøk av svigerfamilie fra nord som knapt har tilbrakt tid i hovedstaden før...så da står både Operaen, Holmenkollen og Frognerparken på agendaen for helgen...blir morro å være turist i egen by...gleder meg faktisk.

Til glamouringeniøren:

Pillars of the Earth er også på DVD som serie...den kan virkelig anbefales!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen til Alt Godt! Bursdag er fine greier!

Her er det lesehelg for å få tatt igjen litt arbeid som har hopa seg opp grunna innleveringar. Å få unna punkt på "må gjere lista" er alltid glamorøst. Eg tar ein heimekontordag men spring snrt ut døra for å kjøpe ein kopp kaffi på Starbucks og ny notatbok. Då blir alt ekstra hyggeleg.

I morgon kjem gemalen heim igjen etter tur til Oslo og då skal me direkte på Norweger Fete ved universitetet i Mannheim. Fest med "Norge" som tema med visstnok sterke russefesttendenser. På toppen av det heile blir den halden i borggarden til kopi-Versailles som universitetet i Mannheim held til i. Dette ser ut til å bli ei surrealistisk greie!

Elles kryssar eg fingrane for dottera til barnebibliotekaren. Utveksling er topp! Eg var i Tyskland med AFS og og no er eg forsyne meg tilbake som student.

God helg til alle saman!!

Stupedama! sa...

Endelig skinner solen i Göteborg! Antrekk er fiiiin kjole og dråpeformede öredobber;)
Dagen min går for det meste til jobb. Ser ut til at jeg blir på kontoret til kl 19 i dag.

Det er egentlig helt ok da samboeren er på guttetur i New York. Jeg er kjempe misunnelig å legger absolutt ikke skjul på det!

Det siste han sa för han reiste var noe sånt som: men gumman vi får åka til New york nån annan gång (jeg hadde satt opp det störste våtteste hundeöynenen du kan tenke deg, hihi).

Helgen skal gå til mys i Haga og vin med fine jenter ;)

Håper alle glamourlesere og glamourbibliotekaren får en flott helg!

Line sa...

Endelig fredag! OM noen timer begynner barneleiren på bedehuset. Det blir gøy. Vi får med 311 unger fra 2 - 5 klasse, og heldigvis er vi 12 ledere med et aldersspenn fra 14 - 85. Slå den!
Jeg gleder meg i alle fall, og det gkør nok alle de andre også. Det blir ei vill og hektisk helg, men sånn skal det være en gang i året.
Ellers er det lettskyet i sørtroms, friskt etter ei natt med velkomment regn.
Ha ei flott helg alle sammen

Camulen sa...

Jeg har hatt et par dager snufsende og stemmeløs i senga. I dag er energien på vei tilbake, og straks skal jeg hoppe i dusjen og finne frem en pen bluse. Skal også spraye på litt Miss Dior Cherie for en god følelse og for omverdenens skyld - selv lukter jeg svært lite fortsatt...;o)

Marta sa...

God morgen, og god helg! For min del er eg midt i ein avslappa skuledag. Sola ser ut til å titta fram så vidt, noko som lovar godt for resten av helga!

selskapsdamen sa...

Og jeg har latt meg inspirere av50 tallet i dag, Ha en glamorøs fredag!

Anaruh sa...

Løpetur til jobb, kjolen er på og et glass emd syriner står på kontorpulten. Lønningsdag feires med chunky monkey fra ben & jerry's og i helgen venter et bruktbokmarked, Grand Maila av kjartan Fløgstad, film med gullgubben og kos med barna våre.

Ha en deilig helg alle sammen!

Sørlandspige sa...

Laaang morgenstund med avis, krydderte m melk og mannens romslige slåbrok gjør godt etter mange dagers forkjølelse (full pakke; say no more!). Bedringen understrekes av dusj og hårvask, og glamourfølelsen kommer ved frisk bodylotion fra Bioterm! Nå må det hviles foran PCen for å unngå å bli svett igjen ... Rene klær ligger klar, en tur i hagen for å finne blomster til vasen kvikker ytterligere opp, og så håper jeg på ei fin helg for opphavskvinne og lesere av denne oppmuntrende feel-goodspalten :-)

Juristen sa...

Det aller mest glamorøse med denne fredagen, er at jeg ikke skal reise bort på løp/stafetter/maraton, men kun kjøre langdistanse i hundens tempo på myke skogsstier! Juristuniformen brytes i maritim retning i dag, favorittparfymen er på, og en ny cd med min ultimate vårmusikk; Chopin, venter hjemme.

God helg, alle sammen!

Lene sa...

Endelig fredag! Idag får vi besøk av en megler som skal vurdere leiligheten vår (spennende!), etterpå får vi middagsbesøk (hyggelig). I morgen skal vi fikse litt opp slik en alltid gjør når en skal selge (kjedelig..) og spise middag på Grefsenkollen (romantisk ;). Søndag skal jeg sitte helt i ro på balkongen hele dagen og bare slappe av og lese bok (fantastisk!), en godt&blandet-helg mao.

Gratulerer med dagen til Alt godt og en god helg til alle oss andre :)

Anonym sa...

Rosa skjorte og perler i ørene:) Også strålende solskinn ute!

Trude sa...

God formiddag fra Barcelona - her er det varmt i dag og dagen startet med inspisering av alt vi har plantet og sådd i hagen og på terrassen i de siste månedene. Kunne telle 5 roseknopper, en klematisblomst som er på vei, 10 tomatbusker og mange små chiliplanter. Er veldig spent på om det blir noe ut av dem etterhvert.

I helga har jeg planlagt årets første dag på stranda, samt at det blir grilling og mer hagearbeid.

God helg!

Synne sa...

Åh, det ble enda finere vær enn jeg trodde! Jeg leser fransk og drikker te og skal spise id med to fine frøkner i dag, og har prikkete kjole på. Fredagsfølelsen er med andre ord veldig sterk! God helg til alle!

Anna Lovinda sa...

Kort fortalt: Anna Lovinda seilet inn til beste karakter på hjemmeeksamen! :-)

I helga oppfordres alle til å stikke innom Trondheim Folkebiblioteks første kulturfestival! Kjempespennende program, som kan leses her:
ni&tyve!

Stine Arkeologine sa...

Deilige fredag! Dagen begynte med en styrketreningstime, ikke spesielt glamorøst da det sto på men desto mer etterpå. Fyr på peisen (sic!), en stor kopp god kaffe og et bokmanuskript som vokser på skjermen foran meg utgjør rammen for de neste timene. Fordi det blåser og regner, har jeg tatt inn noen av blomsterkrukkene fra verandaen. Så om våren har tatt en pause ute, er det iallefall full blomstring her inne.

Gratulerer med dagen til Alt godt, og god helg til alle dere andre!

Glamourlektoren sa...

Det er fint med lærere som synes at elevene sine er best i verden, så heia Tonemor! Jeg nyter at undervisningen er over for denne uken, selv om oppgavene ligger i kø og hauger på pulten. Hvit bluse har fortsatt litt nystrøkenhet etter i morges, og fremdeles er det litt duft igjen av Daisy-dusjen i nakken. I helgen blir det masse hagearbeid for å få skikk på grusganger og bed der ugresset spruter. To prøvebunker er med hjem - forsommeren er hektisk på skole- og hagefronten, men oppgavene utfyller hverandre perfekt!

Johanne sa...

Endelig fredag! Også mammapermdamer får fredagsfølelse. Rolig stund nå med sovende baby i fanget og en bunke aviser.

Føler meg nokså fjong i dag, med skjørt og sløyfetskjorte og magnoliaparfyme. Har ellers luftet mine nye, kule Ray Bans med kattøyefasong på trilletur i dag.

Helgen skal brukes til lek og trivsel med mann og barn, og kaffeavtale med god venninne. Håper på fint vær og mye hageliv, og mulighet til å lese ferdig Freedom, som jeg har holdt på med i vinter og vår.

God helg til alle, og gratulerer med dagen til Alt godt!

Mariaflyflyfly sa...

God ettermiddag!
Nå skal jeg logge meg ut av jobben for denne uka, og sette snuta mot sentrum av Oslo for å bytte ett par sko for sønnen min. Deretter er det crispy duck med passende vin og haging (luking) som står på tapetet i aften.
Det tror jeg blir tapetet resten av helga også. Ispedd turing med bikkja og kjæresten, lesing og fotballkamp med sønnen og av sønnen. Pluss: SOVE; SOVE; SOVE!

God helg! :)

Globetrottaren sa...

God fredag, alle sammen! En fredag uten møtevirksomhet betyr at man trygt kan ikle seg lysegul stripegenser og lekre jeans, som gjøres glamourøse ved hjelp av godlukt (Gucci Flora) og nye øredobber. Tanken på at det bungner hjemme av flotte blomsterbuketter fra gjester på årets 17.mai frokost er heller ikke ille.

Helgen fylles av bøker, musikk, te,pianospilling, en sliten mann som da gjerne blir ekstra kosete og deilig løpetur.

Alt godt; gratulerer!
Anna Lovinda; gratulerer!

fru winther sa...

Her er fredagen egentlig alt annet enn glamorøs, den har for det meste blitt tilbragt hos dyrlegen med syk hund. Men sånn er livet til hunder, desverre, de lever ikke evig, og når man er 12 må man nesten regne med at ting kan skje. Men supertrist og tungt, det er det. Pasienten syns på sin side at "all the leverpostei you can eat" er riktig så glamorøst.
Håper alle sammen får en deilig vårhelg, jeg teller ned til at syrinen skal blomstre.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, og til lykke med bursdager og gode eksamensresultater!!

Populære innlegg